Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Sürgün Adasına Hangi Yarışmacı Gitti? 7 Şubat Survivor Eleme Adayları...

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Sürgün Adasına Hangi Yarışmacı Gitti? 7 Şubat Survivor Eleme Adayları...

GNS
07.02.2022 - 23:23

Survivor 2022'de yarışma ilerledikçe rekabet ve hırs artmaya devam ediyor. Dokunulmazlık oyunlarının büyük bir önem kazandığı günlerde, yarışmacılar serüvenlerine devam edebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Elenen Survivor All Starlar yarışmacılarının yerine gelen yedek yarışmacılar, Survivor 2022'de gidişatın belirlenmesinde büyük rol oynuyor. Peki Survivor'da bu akşam dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da üçüncü ve dördüncü eleme adayları kim oldu? Sürgün adasına giden isimler kim? 7 Şubat Pazartesi Survivor dokunulmazlık oyununun kazananı ve tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TV8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı hız kesmeden devam  ediyor. Birbirinden özel ve akıllara kazınan yarışmacıyı, yeniden Survivor olma umuduyla Dominik Cumhuriyeti'ne getiren Acun Ilıcalı, bu seneki değişen konseptlerle yarışmacılarını şaşkına çeviriyor. Dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyde Sürgün Adası'na gidecek isim belli olacak. Peki bu akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da hangi takım dokunulmaz oldu? 7 Şubat Pazartesi dokunulmazlık sonucu ne oldu? Eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Survivor'da Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Survivor'da Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya rekabet etti. Kadınlar ve erkekler yarışında takımlar beraber kalınca durum en iyiler yarışında belirlendi. Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanarak bu Ünlüleri mağlup etti. Bu haftanın tüm eleme adayları dokunulmazlık kazanamayan ünlüler takımından çıkacak.

Survivor'da Bu Akşam Eleme Adayı Kim Oldu? Sürgün Adası'na Kim Gitti?

Survivor'da Bu Akşam Eleme Adayı Kim Oldu? Sürgün Adası'na Kim Gitti?

Survivor 2022'de haftanın son dokunulmazlık oyununun kazananı da Gönüllüler takımı oldu. Bu hafta oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını kazanan Gönüllüler takımı hiçbir eleme adayı çıkartmayacak. Ünlüler takımından çıkan ilk eleme adayı Furkan Kızılay, ikinci eleme adayı ise yedeklerden gelen Bora olmuştu. Haftanın son eleme adayları bu akşam yapılan konseyde oylamada Gizem'in ismi çıkarken, performans birincisi Elif; Sercan'ın ismini söyledi.

Survivor Konsey'de Gergin Anlar

Survivor Konsey'de Gergin Anlar

Sercan'ın üst üste her hafta Sürgün Adası'na gitmesi gerginlik düzeyini artırdı. Tepkisini gösterdiği esnada 'Şampiyon olanları da gördük' ifadelerini kullanan Sercan, Adem'in bozulmasına sebep oldu. Konsey sonrası yapılan konuşmalar esnasında Sercan ve Adem arasındaki gerginlik dikkatleri çekti.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın