Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Kim Elendi? 9 Şubat 2022 Survivor Eleme Adayları Kimler Oldu? Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Kim Elendi? 9 Şubat 2022 Survivor Eleme Adayları Kimler Oldu? Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star 2022, Tv8 ekranlarında tüm heyecanlıyla devam ediyor. Haftanın üçüncü gününde Survivor All Star eleme heyecanıyla izleyici karşısına çıkıyor. 8 Şubat akşamı oynanan son dokunulmazlık oyununda kazanan taraf Gönüllüler olmuştu. Kaybeden Ünlüler takımı yeniden bir eleme adayı çıkarmak için konseye gitti. Survivor izleyicileri tarafından en merak edilenler ise 'Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor eleme adayları kimler oldu? Ödül oyununu kim kazandı?' sorularının yanıtları oldu. İşte yarışmanın tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

9 Şubat Çarşamba akşamı Survivor 2022 All Star'ın yayınlanacak bölümüyle birlikte 'Survivor kim elendi?' sorusu yanıt bulacak. Nefes kesen mücadelelere imza atan yarışmada SMS sıralaması ile eleme adayları arasından biri yarışmaya veda edecek. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler Anlat Bakalım oyununda ter döktüler. Ödül oyunu için kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazananlar belli oldu. Peki Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor eleme adayları kimler oldu? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor Kim Elendi?

Survivor Kim Elendi?

Survivor 5. hafta Ünlüler – Gönüllüler elenen yarışmacı sms sıralaması ve halk oylaması sonuçlarına göre belli oluyor. Bu hafta iki dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı kaybetti ve eleme adayları Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan eleme adayları oldu. Oylama sonucunda elenen isim açıklanacak ve Survivor kim elendi sorusu yanıt bulacak.

Oylamada ismi en çok yazılan yarışmacı Gizem çıktı. Böylece Gizem sürgün adasına giden 3. isim oldu. Performans birincisi olan Elif de diğer eleme adayını belirledi. Elif eleme adayı olarak en yakın arkadaşı Sercan'ın ismini verdi. Sercan'ın 3. kez sürgün adasına Elif tarafından gönderilmesi konseyde şaşkınlık yarattı.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2022 All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununun kazananı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının 1-1 beraberlikle sonuçlanan oyununda Ardahan ve Mert yarıştı ve kazanan Ardahan oldu. Bunun üzerine ödülü kazanan takım 3-2 ile Gönüllüler Takımı oldu.

Survivor'da bu haftanın ödülü Gazianteo'ten gelen baklavalar ve su böreğiydi

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın