Görüş Bildir
Haberler
Tatil Sürecinin Başından Sonuna Tatilcilerin Yaşadığı 10 Duygu

Tatil Sürecinin Başından Sonuna Tatilcilerin Yaşadığı 10 Duygu

Tatiller genellikle sevinç ve mutluluk duygularını yaşatıyor. Ancak tatil sürecinin başından sonuna yaşanan duygular farklılaşabiliyor. Biz de bu içeriğimizde buraya tatil sürecinin başından sonuna yaşayabileceğin duyguları derledik. İşte, tatil sürecinin başından sonuna yaşayabileceğin 10 duygu.

1. Heyecan

gfycat.com

Tatil fikri kafanı kurcalarken, aniden heyecan duygusu ile büyülenirsin. Giderken bile bu duygu ile büyülenmiş gibi hissedersin. Hatta belki de dünyanın en iyi duygusu ile sarıp sarmalanırsın.

2. Sabırsızlık

2. Sabırsızlık

Tatil yerini ve biletini ayarladıktan sonra bir an önce oraya ışınlanmak istersin. Yolda giderken 'ne kadar kaldı?' diye saate bakar durursun. Hemen o güzel anların başlamasını istersin.

3. Merak

tr.jf-staeulalia.pt

Tatilde yaşayacaklarını merak eder durursun. Sürekli seçtiğin otelin görsellerine ve videolarına bakarsın. Şimdiden yaşayacağın mutlu zamanların hayalleri ile merak duygunu arşa çıkarırsın.

4. Sevinç

gifer.com

Tatil yerine ulaştığında sevinçten çıldıracak gibi olursun. Kültür, yemek, doğa, insanlar derken mutluluktan uçarsın. Burada olmak için çok çalıştığın aklına gelir. Her anı dolu dolu yaşamak istersin. Yeni insanlarla tanışmak ve konuşmak sevincine sevinç katar. Bir de kumsaldaysan, taze meyve tabağı ve sevdiğin içecek sana eşlik ediyorsa, keyiften dört köşe olursun.

5. Başarı

5. Başarı

Tatil yaparken ani bir başarı hissi üstüne hücum eder. Şimdiye kadar hiçbir şey yanlış gitmedi diye içinden geçirirsin. Kendinle gurur duyarsın. Oh be dersin tatildeyim!

6. Özgüven

tenor.com

Güzel duyguların etkisiyle özgüvenin tavan yapar. Hiçbir şey umurunda değildir. Ortamlarda özgüveninle ışıldarsın. Herkesin gözü üzerinde olur. Üstüne bir de mutlu ve huzurluysan, hislerin ikiye katlanır.

7. Özgürlük

www.pinterest.com

Tatil devam ederken özgürlüğün tadını çıkarırsın. Tüm kontrolün sende olduğunu hissedersin. Bu anların bitmesini hiç istemezsin.

8. Memnuniyet

8. Memnuniyet

Tatilin sonuna yaklaşırken memnuniyet duygusu tüm vücudunu kaplar. 'İyi ki geldim!' diye içinden geçirirsin. Sonuçta hayatına güzellik katacak anıları yaşamışsındır.

9. Panik

tenor.com

Tatil bitmek üzeridir ve paniklersin. Oradan hiç ayrılmak istemezsin. 'Tatili uzatsam mı ki?' diye içinden geçirirsin. Zaman dursa da burada kalsam diye serzenişlerde bulunursun.

10. Depresif

gifer.com

Tatil bitmiştir ve eve gelirsin. Gündemin artık iş veya okuldur. Tatil fotoğraflarına bakarak nostaljik zamanlarını hatırlarsın. Güzel zamanlarını düşünür durursun. 'Olsun be seneye bir daha giderim' deyip kendini rahatlatırsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
25
23
22
21
18
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın