Görüş Bildir
Haberler
Taurus AVM Minik Ressamlarını Bekliyor!

Taurus AVM Minik Ressamlarını Bekliyor!

Taurus AVM
15.04.2017 - 13:17

Taurus Çocukları Hayallerinin Resmini Çizecek!

Taurus AVM, çocukları “hayaller”in resmini çizmeye davet ediyor.

Taurus Alışveriş Merkezi, Hayallerini Anlat Resim Yarışması'nı bünyesinde bulundurduğu Platform A Sanat Galerisi ile ortaklaşa düzenliyor. Yarışma hem dijital ortamda hem de kıymetli jüri üyeleri önünde değerlendirilmeye sunulacak.

Hayallerini Anlat Resim Yarışması'na, 2005 – 2011 yılları arasında doğmuş çocuklar ,35*50 resim kağıtlarına serbest teknik ile yapacakları resimlerle katılabilecekler.

Aralarında ünlü ressamlardan Bünyamin Balamir ve Armoni Galerisi kurucularından Zerrin ÇOLAK’ın bulunacağı jüri değerlendirmesi sonucu, 1.ye 2.000TL, 2.ye 1.500TL, 3.ye ise 1.000TL para ödülü verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan tüm eserler www.taurusavm.com.tr/hayalinianlat isimli web sitesinde halk oylamasına sunulacak. Web sitesinde yapılan oylama sonucunda ise en çok oy alan 1 resim sahibine 500TL para ödülü verilecek.

Ödül töreni 26 Nisan Çarşamba günü Taurus AVM’de gerçekleştirilecek.

KAZANAN İLK 4 RESİM TAURUS’UN DUVARLARINI SÜSLEYECEK!

Yarışma sonucunda kazanan ilk 4 resimle AVM’nin duvarlarını süsleyeceklerini belirten AVM yetkililikleri, yaratmak istedikleri farkındalığı “Küçük sanatçılarımızın eserleri alışveriş merkezimizin kalıcı birer parçası olsun istedik. Bu sebeple Taurus ziyaretçileri yarışma sonucunda kazanan ilk 4 resmi alışveriş merkezi duvarlarında seyredebilecekler” şeklinde dile getirdiler.

Yarışma katılım koşulları ve başvuru formu için www.taurusavm.com.tr/hayalinianlat web sitesi ziyaret edilebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın