Görüş Bildir
Haberler
Tavsiye Etmiyoruz Ama İş Arkadaşından Yaldır Yaldır Elektrik Alanların İzlemesi Gereken 10 Yol

etiket Tavsiye Etmiyoruz Ama İş Arkadaşından Yaldır Yaldır Elektrik Alanların İzlemesi Gereken 10 Yol

Radlands
29.10.2023 - 23:01

Bazen duygularımıza engel olamayız ve bir anda iş arkadaşlarımıza karşı bir şeyler hissedebiliriz. Bu iş yerlerinde pek istenmeyen bir şey olduğu için kendini kötü hissedebilirsin ama sana bu konuda birkaç önerimiz olacak... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Her şeyden önce ilk olarak karşınızdaki kişinin sizinle gerçekten ilgilenip ilgilenmediğini anlamaya çalışın.

Beden dili ve tavırları size karşı ne hissettiği konusunda fikir sahibi olmanızı sağlar. Eğer aynı ortamdayken devamlı sizin yanınıza gelmeye bahane buluyor, gülerken size temas ediyorsa bir şeyler hissediyor olabilir.

2. Tabii yalnızca beden dili yetmez. Bu yüzden bazı şeyleri açık açık konuşun.

Birbirinize karşı hisleriniz varsa bunları dile getirmeniz aslında en sağlıklı yoldur. Böylece karşınızdaki kişinin duygularından emin olabilir, kendi kendinize gelin güvey olmamış olursunuz.

3. Eğer her şey yolunda giderse; devamlı birbirinizi görmek zorunda kalacağınız gerçeğini göz ardı etmeyin.

İlişkiye başlamadan önce hoşlandığınız kişiyi devamlı görecek olmak heyecanlı gelebilir ama ilişki içindeyken sıkılabilir veya ilişki bittikten sonra görmeye katlanamayabilirsin. Bunları unutma!

4. Sonradan üzülmemek için kendiniz çizdiğiniz sınırları geçmemeye dikkat edin.

Karşınızdaki kişiden çoook hoşlanıyor olabilirsiniz. Yine de ona karşı yelkenleri tamamen indirmek, duyguları en açık ve yoğun şekilde yaşamak başlangıçta üzülmenize sebep olabilir. Kendinizi korumak için biraz daha temkinli ilerleyebilirsiniz.

5. Bu aşamada bol bol mesajlaşıp telefonda konuşabilirsiniz.

İkiniz de birbirinizden hoşlandığınızı itiraf ettikten sonra bir anda daha fazla iletişimde olma isteği ortaya çıkar. İş yerinde bir anda devamlı birlikte görülmek istemiyorsanız birbirinizi tanımak, duygularınızı konuşmak için telefonu kullanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Eğer aranızda bir şey olması konusunda hemfikirseniz, bu ilişkiyi nasıl bir şekilde yaşayacağınıza karar verin.

Örneğin bu ilişkiyi duyurmak istiyor musunuz? Yoksa duyurmaya hazır değil misiniz? İkiniz de nasıl rahat edecekseniz öyle hareket etmeniz çok daha iyi olur.

7. Eğer ilişkiyi gizli bir şekilde yaşayacaksanız iş yerinden kimlere söyleyeceğiniz konusunda da birbirinize danışın.

İnsanların gerçek niyetlerini bilemediğimiz için zaman zaman hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. Bunu yaşamamak için gizli yaşamayı seçtiğiniz ilişkiden kimlere bahsettiğinize dikkat edin.

8. İlişkinizi ister gizli ister herkese açık yaşamaya karar verin, yine de iş yerinde yakınlaşmamaya çalışın.

Çalışırken aşka gelip birbirinizi öpücüklere boğmak herkesin hoşuna gitmeyecektir. Veya ileride ayrılma ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım. Kendi iyiliğiniz için en azından iş yerinde birbirinize daha az dokunup öpmeye çalışın.

9. Bununla başa çıkabilmek için de imkan buldukça iş yerinin dışında görüşebilirsiniz.

Böylece birbirinizi doyasıya öpüp sarılabilirsiniz. Aşkınızı yaşamaktan çekinmeyeceğiniz yerlerde olmak size çok iyi gelecek!

10. Unutmayın; en baştan ön yargılı olmak size kazandırmaz, aksine kaybettirir!

The Office'in favori çifti olan Pam ve Jim'i hatırlayın. İkisi de birbirinden uzak durmak istese de en sonunda mükemmel bir şekilde birleştiler. Siz de onlar gibi olabilirsiniz. Veya olmayabilirsiniz de. Ama kontrollü bir şekilde denemekten zarar gelmez! 😍

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın