Görüş Bildir
Haberler
Tinder "Social" adını verdiği yeni özelliği ile karşınızda

Tinder "Social" adını verdiği yeni özelliği ile karşınızda

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Online arkadaşlık uygulaması olarak bilinen Tinder artık gruplar halinde sosyalleşmeyi destekliyor

Şimdiye kadar kullanıcılarına Kadın-Erkek, Erkek-Erkek veya Kadın-Kadın tanışma fırsatı veren uygulama, yeni özelliği sayesinde arkadaşlarınızla grup kurmanıza ve diğer gruplarla eşleşerek sosyalleşmenize olanak tanıyor.

Tinder Social adı verilen özellik an itibariyle Amerika, İngiltere, Kanada, Avusturalya, Yeni Zelanda ve Hindistan'ta kullanılabiliyor.

Nisan ayından bu yana Avustralya'da Beta sürümünde olan özellik, kişilerin hali hazırda Tinder kullanan Facebook arkadaşlarıyla grup kurmalarına olanak tanıyor. Gruplar aynı şekilde sağa-sola kaydırma ile diğer grupları görüntüleyebiliyor. Eğer gruplar 'match' ederse grup sohbeti başlıyor ve herkes iletişim kurabilir hale geliyor.

Tinder CEO'su Sean Rad'ın BuzzFeed sitesine yaptığı açıklamada 'Tinder'ın sadece romantik buluşmalar için olmadığını ve arkadaş gruplarının da farklı gruplar ile sosyalleşmek amacıyla uygulamayı kullanabileceğini' belirtti.

100 milyondan fazla indirme sayısıyla en popüler arkadaşlık/tanışma uygulamalarından biri olan Tinder yeni özelliğiyle uygulamayı sadece 'tanışma' uygulaması olmaktan çıkararak kalabalık grupların sosyalleşmesine ve yabancı kişilerle yalnız buluşmak istemeyen kişilere grup halinde sosyalleşme imkanı vermeyi hedefliyor.

Bu özellik Türkiye için kullanılmaya başladığında bakalım neler olacak...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/alexkantrowi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın