Görüş Bildir
Haberler
Türkçe Seslendirme ile Sunucuları Türkiye'de Ücretsiz Bir FPS mi? Battle Teams 2 Tam Aradığını Sana Veriyor!

Türkçe Seslendirme ile Sunucuları Türkiye'de Ücretsiz Bir FPS mi? Battle Teams 2 Tam Aradığını Sana Veriyor!

Battle Teams 2, onlarca çevrimiçi oyun modu sunan ücretsiz bir fps oyunu. Yeni bir fps deneyimi arayanlar için bire bir olan bu oyun, beta sürümünü 27 Nisan'da açıyor ve oyuncuları geri bildirim vermesi için oyuna davet ediyor. Oyunun modları alışılmışın dışında, bir el maç atsak bağımlısı olacakmışız gibi bir his veriyor. Grafikler ve karakter tasarımları desen zaten o şekil. Bir de oyuncuların sıklıkla şikayet ettiği o Pay to Win denen illet bu oyuna uğramamış, oyunu indiren herkes, belli bir saat oynadıktan sonra eşit şekilde devam ediyor hayatına. Sanıyoruz ki bu seneyi harika kılacak o oyunu bulduk. Siz aklınızdaki soruları giderecek bu içeriği okuyun ve indirip eğlenceyi başlatın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

BATTLE TEAMS 2 Nedir ?

BATTLE TEAMS 2 Nedir ?

Battle Teams 2, onlarca çevrimiçi oyun modu sunan, oynaması ücretsiz, çok oyunculu bir taktiksel FPS oyunudur. Takım Savaşı, Bomba İmha, Eleme Modu gibi klasik oyun modlarının yanı sıra Battle Royale, 25 Takım Savaşı, Mutant ve Koca Kafa Modları gibi yenilikçi içerikler de sunar.

BATTLE TEAMS 2 Pay to Win mi?

BATTLE TEAMS 2 Pay to Win mi?

Hayır, Battle Teams 2 pay to win bir oyun değildir. Battle Teams 2 yeteneğin ön plana çıkarıldığı bir oyundur.

BATTLE TEAMS 2 Beta Testi ne zaman başlıyor ve nasıl katılabilirim?

BATTLE TEAMS 2 Beta Testinde her şey açık olacak mı?

BATTLE TEAMS 2 Beta Testinde her şey açık olacak mı?

Daha önceki erken erişim testinde bazı temel içerikler test edilmişti. Bu seferki test sürecinde daha fazla modun ve haritanın test edilmesi planlanıyor. Ayrıca eşleştirme (matchmaking) sistemi testi yapılacak. Mod takvimi ayrıca test sırasında paylaşılacak, her mod tüm test boyunca açık olmayacak.

Beta sonrasında hesabım silinecek mi?

Beta sonrasında hesabım silinecek mi?

Betaya katılım gösteren oyuncularımızın hesapları silinmeyecek. Teste giriş hakkı kazanan oyunculara erken kayıt döneminde verilen hediyeler de ayrıca oyun açılışından itibaren oyuncu hesaplarında kalmaya devam edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Teste Steam’den katılabilir miyim?

Teste Steam’den katılabilir miyim?

BATTLE TEAMS 2 27 Nisan’da yapılacak Beta Testine giriş için resmi web sitesi olan www.battleteams2.com adresi kullanılacak ve Steam’den giriş yapılamayacak. Erken kayıt dönemi olan 17 - 27 Nisan arasında, oyuna kayıt olarak, 24 Nisan’da açılacak kurulum dosyasını indirebilir, erken kayıt dönemlerinden sonra da, oyun sitesinden yine kayıt olarak direkt kurulum dosyasına ulaşabilirsin. Oyunumuz tam olarak Türkiye’ye açık olduğunda ve beta testleri tamamlandığında Steam’den de erişilebilir olacaktır ama 27 Nisan’daki test sürecinde sadece resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

Oyun modları nelerdir ?

Oyun modları nelerdir ?
  • Takım Savaşı

10 oyuncu arasından belli bir süre veya belli bir öldürmeye ulaşan takım oyunu kazanır. Eğer belirlenen öldürmeye ulaşılmadan süre biterse, en yüksek öldürmeye ulaşmış takım maçı kazanır.

  • Bomba İmha

10 oyuncu aralarında 5vs5 olarak iki tarafa ayrılırlar. Bir takım hücum ederken, diğer takım savunmadadır. Toplam 7 raunttan olusur. Maç sonunda en çok raunt kazanan takım maçı kazanır.

  • Battle Royale

64 oyuncunun tek bir haritaya atladığı, Dört kişilik takımlardan oluşan 16 takımın haritada son ayakta kalması için kıyasıya mücadele verdiği bir oyun modudur. Battle Teams 2'de oyuncular, oyuna girerken rastgele bir adet yetenek seçebilirler.

  • Mutant

24 oyuncunun tek odaya girdiği, rastgele 5 oyuncunun Mutant'a dönüştüğü bir moddur. Mutantlar insanlara karşı savaşır, maç sonunda Mutant kalmayana kadar veya herkes Mutant olana kadar devam eder. Duruma göre Roundlardan olusur.

  • Koca Kafa

20 oyuncuya kadar oyuncuların iki tarafa bölündüğü. Öldürdükleri düşman başına puan kazandıkları ve belli bir puana ulaşınca Koca Kafa Kahramanına dönüşüp rakiplere tek attığı bir Eğlence modudur. Unutma, haritada birden çok Koca Kafa Kahramanı olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
13
7
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Habip Can

Oyun gerçekten şans vermeye değer. Merak ettiğiniz herşeyi oyunun internet sitesindeki Discord adresine gidip sorabilirsiniz, hemen cevap veriliyor. ☺️

Gülşah Ateş

gerçekten güzel oyun beğendim. tafsiye ederim. baya uğraşılıyor baya iyi o yüzden denemeden geçmeyin derim.