Görüş Bildir
Haberler
TV
Üç Kız Kardeş 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Müge Kakşi
23.03.2022 - 00:59

İclal Aydın'ın aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş adlı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede izleyiciden tam not almayı başaran dizinin yeni bölüm fragmanında; Türkan, Somer'i evde tutmak için odaya kilitlerken ikili arasında şaşırtan, komik diyaloglar geçer. Diğer tarafta sızmak üzere olan Somer'in 'Ben bu halde nasıl baba olacam?' sözü Türkan'ı şoke eder. İşte Üç Kız Kardeş 6. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven ve Taha Emir Erimez gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. İclal Aydın'ın kitabından uyarlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise merak ediliyor. İşte Kanal D'ye yeni bir soluk kazandıran Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı...

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Özeti

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Özeti

Mine'nin hamile olduğunu öğrenen Rüçhan hemen harekete geçer. Somer ise Türkan'ın boşanmamak istememesinden dolayı yeni bir çıkış bulmaya çalışır. Öte yandan Türkan'a yaptığı işkenceden dolayı Rüçhan'dan hesap soran Somer'in ve Rüçhan'ın konuşmasını duyan Türkan evi terk eder.  Türkan'ı kahvaltıya götüren Somer avukatıda oraya çağırarak Türkan'a boşanma dilekçesini imzalatmaya çalışır. Fakat Türkan boşanmamak konusunda oldukça kararlıdır.

Öte yandan Somer'in ceketinin cebinde bulunan ultrason fotoğrafı Rüçhan'ın her şeyi öğrenmesini sağlar. Bir an önce Mine'nin evine giden Rüçhan bebeğin Somer'den olup olmadığını öğrenmek için Mine'yi doktora götürmekte kararlıdır.

Dilek için bir fedakarlıkta bulunan Dönüş'ün defterine gizlice bir şeyler yazması Derya'nın gözünden kaçmaz. Öte yandan Somer'in kendisine olan sevgisizliği karşısında çare arayan Türkan Mine'nin kapısını çalar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın