Görüş Bildir
Haberler
TV
Üç Kız Kardeş "Somer" Kimdir, Gerçek Adı Ne? Berker Güven Kaç Yaşında ve Nereli? Berker Güven Dizileri...

Üç Kız Kardeş "Somer" Kimdir, Gerçek Adı Ne? Berker Güven Kaç Yaşında ve Nereli? Berker Güven Dizileri...

Müge Kakşi
22.02.2022 - 21:20

Kanal D'nin yeni sezona tüm dramı ve duygusallığıyla giriş yapacak olan dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanmaya başlamadan herkesin ilgisini çekmeyi başardı. İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaristliğini Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yaparken, yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturmaktadır. Başrollerinde İclal Aydın, Özgü Kaya, Reha Özcan, Almila Ada ve Berker Güven gibi pek çok ismin yer aldığı yeni dizi Üç Kız Kardeş bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizide Somer karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Berker Güven'e dair detaylar ise araştırılıyor. Peki Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven kaç yaşında ve nereli? Berker Güven oynadığı diziler neler? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

22 Şubat Salı günü yayın hayatına başlayacak olan Süreç Film imzalı, Üç Kız Kardeş dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üstüne çekiyor. Başrol oyuncularından İclal Aydın'ın aynı isimli romanı satış rekorları kırmış, son derece fenomen olmuştu. Dizide Somer karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Berker Güven'e dair detaylar ise merak ediliyor. İşte Berker Güven'in yaşı ve diğer tüm detaylar...

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven Kimdir? Berker Güven Kaç Yaşında?

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven Kimdir? Berker Güven Kaç Yaşında?

Berker Güven, 7 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Kameralar karşısına ilk kez 2017 yılında ‘Babam’ adlı sinema filmi ile geçen Güven, Vatanım Sensin ve Zalim İstanbul adlı projelerde de yer almıştır.

Berker Güven Boyu Kaç? Berker Güven Kariyeri

Berker Güven Boyu Kaç? Berker Güven Kariyeri

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Zalim İstanbul' adlı televizyon dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu, dizide Nedim karakterine hayat vermiştir. Ardından Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan 'Alev Alev' adlı dizide İskender karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu şimdilerde Üç Kız Kardeş adlı dizide Somer karakterine hayat vermektedir.

Başak burcu özelliklerine sahip olan Berker Güven, 1.80 metre uzunlukta ve 77 kilogram ağırlıktadır.

Berker Güven Dizileri

Berker Güven Dizileri
  • 2022 - Üç Kız Kardeş ( Somer) ( TV Dizisi)

  • 2019 – Zalim İstanbul (Nedim) (TV Dizisi)

  • 2017 – Vatanım Sensin (Aleksi) (TV Dizisi)

  • 2017 – Babam (Arif) (Sinema Filmi)

İlgili Haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın