Görüş Bildir
Haberler
Üşengeç misin?

Üşengeç misin?

Eda Hakim
05.01.2023 - 17:32

Üşengeç biri olup olmadığını öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yapacağın işleri sürekli erteliyor musun?

3. Duygularını karşındaki kişiye açıkça ifade edebiliyor musun?

4. Gündüz mü daha verimli olduğunu düşünüyorsun yoksa gece mi?

5. Zorbalığa maruz kaldığın anlar oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Uykuya çok bağlı mısın?

7. Kitaptan uyarlanmış filmleri mi tercih edersin yoksa kitabın kendisini mi?

8. Arkadaşlarınla muhabbet ederken hangisini içmeyi tercih edersin?

Sen, üşengeç biri olabilirsin!

Sürekli bugünün işini yarına bırakan bir yapıya sahip olabilirsin. Yapman gereken işlerin ve sorumlulukların farkında olsan da şu üşengeçliği bir türlü üzerinden atamıyorsun. Sana engel olan bir şeyler var sanki ve bu durumdan oldukça rahatsızsın. Yeni hedefler koyup, onları gerçekleştirmek için büyük heveslerle işe başlıyorsun ama bir süre sonra hevesin kaçıyor, çabuk sıkılabiliyorsun ve başladığın herhangi bir işi yarım bırakabiliyorsun. Çevrendekiler bu özelliğinden çok şikayetçi olabilir. Umursamaz ve gamsız bir kişiliğe sahip olabilirsin. Kimseden utanmıyorsun ve söyleyeceğin, yapacağın şeyleri çekinmeden dile getirebiliyorsun. Özgüvenin yerinde olabilir, insanlarla iletişimin oldukça iyi. Konuşma kabiliyetin karşındaki kişiyi kolayca etkilenmede yardımcı oluyor.

Sen, üşengeç biri değilsin!

Sen, bir problemle karşı karşıya kaldığında oldukça olgun bir tavır sergileyebiliyorsun ve çözüm odaklı yaklaşabiliyorsun. Hareket etmeyi seven ve uykuya çok bağlı olmayan bir yapıya sahip olabilirsin. Mantık çerçevesinde kararlar vermeye çalışıyorsun ve kendinden emin bir tavır sergilediğin için de ikilimde kaldığın çok az zaman oluyor. Yapman gereken bir işi o an yapıyorsun ve ertelemekten nefret ediyorsun. Kendince bir liste, çizelge oluşturup ona uymaya çalışıyorsun ve kafanda tasarladığın hedeflerin mevcut olabilir. Soğuk ve ciddi biri gibi görünsen de aslında sevdiklerine içten içe bağlı bir kişiliğe sahipsin, onların yanında soğuk duvarlarını yıkıyorsun ve sadece kendin gibi davranıyorsun. Bir işe başlamadan önce kendine sürekli hedefler belirliyor olabilirsin çünkü bu senin daha istekli olmanı sağlıyor olabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
8
8
5
4
4
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu

Testi çözmeye üşendim, cevap belli.

murat sütçü

bende bunu yazmaya geldim :-)

murat sütçü

ikinci soruda üşendim bıraktım:-)

ömer

Sen, üşengeç biri olabilirsin!