Görüş Bildir
Haberler
VFŞL 2021 Kış Mevsimi 7. Hafta 2.Gün Maçları

VFŞL 2021 Kış Mevsimi 7. Hafta 2.Gün Maçları

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 kış mevsimi yedinci hafta ikinci gün karşılaşmalarını geride bıraktık. Oynanan karşılaşmaları sizler için özetledik ''Galatasaray - Fenerbahçe derbisi noldu?'' ve diğer maçların sonuçları noldu merak ediyorsanız sonuçlara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dark Passage vs Team Aurora

Dark Passage vs Team Aurora

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

FabFabulous - Gankplank vs Crumple - Sion

Typhoon - Udyr vs Anduril - Olaf

Kofte - Seraphine vs Berkan - Ryze

Coldraa - Kaisa vs Rhioni - Tristana

Pbd - Rell vs Only35 - Lulu

Oyun başında Rhioni, Only35 ikilisini üst koridora, Crumple'ı ise alt koridora gönderen Aurora'nın bu hamlesine, Dark Passage ormanda Crumple'ı yakalayıp, ilk kanı alarak karşılık verdi. İlerleyen dakikalarda ormancı desteğiyle birlikte Crumple'ın üzerine daha fazla baskı kuran Coldraa, Pbd ikilisi alt koridorda büyük bir avantaj elde ettiler. Üst koridorda aynı taktiği deneyen Aurora ise FabFabulous'u öldürmeyi başaramamasının yanında FabFabulous'a skorda verdi. Erken oyunda üstünlüğü elde etmeyi başaran Dark Passage üstünlüğünü bütün oyun boyunca korumayı başararak, maçıda kazanmayı bildi. Maçın MVP'si 13-1-9'luk Kaisa performansıyla Coldraaa oldu.

5 Ronin vs Beşiktaş Esports

5 Ronin vs Beşiktaş Esports

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Skewer - Gnar vs Juuzou - Renekton

BroCColi - Nidalee vs Robin - Udyr

Umut - Twisted Fate vs WaenA - Orianna

Andariel - Tristana vs Alive - Kaisa

Brolia - Rell vs Mocha - Gragas

Alt yengeçte oluşan 4v4 savaşta Alive, Brolia skorunu almayı başardı. Üst koridora dört kişilik baskı yapan 5 Ronin, hem Renektonu öldürmeyi, hem de alametin yardımıyla ilk kuleyi düşürmeyi başardı. İkinci alameti alan 5 Ronin, alametin sonrasında Brolianin başlattığı savaşta Robin skorunu almayı başardı. Orta koridora kullanılan ikinci alamet ile pozisyon avantajını elde eden 5 Ronin üçüncü ejderi almayı başardı. Üçüncü ejderden sonra başlayan takım savaşında da katliam yapan 5 Ronin orta koridor ilk kulesinide aldı. Beşinci ejder öncesinde barona başlamayı deneyen Beşiktaş, 5 Ronin tarafından durduruldu. Bu arada Anderiel dönüp beşinci ejderi almayi başardı. Tekrardan barona başlayan Beşiktaş'a baronu bitirme fırsatı vermeyen 5 Ronin savaşı ve oyunu kazandı.

1907 Fenerbahçe Espor vs Galatasaray Espor

1907 Fenerbahçe Espor vs Galatasaray Espor

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Renekton vs NuQ - Sion

Elramir - Trundle vs Mojito - Olaf

stillnumb - Ryze vs Bolulu - Twisted Fate

Neramin - Kaisa vs Padden - Ezreal

Sparz - Rell vs Zergsting - Gragas

Alt koridorda geriye dönmeye çalışan Zersgsting'i yakalayan Sparz ve Neramin ikilisi ilk kanı döktü. Alt koridorda Stillnumb ve Oncani yakalayan Galatasaray skorları almayı başardı. İkinci ejdere başlayan Galatasaray'ı ejderden püskürtmeyi başaran Fenerbahçe alev ejderini aldi. Fenerbahçe ikinci alameti alsa da karşılığında Galatasaray üç skor almayı başardı. Üçüncü ejder öncesinde Padden'ı erken yakalayan Fenerbahçe ejderi almayı başardı. Mojito dördüncü ejderi çalmayı başarsa da Fenerbahçe üç skor ve baronuda aldı. Beşinci ejderde Galatasaray Neramin ve Stillnumb skorlarını alsa da Oncan dağ ejderini alarak Fenerbahçe'ye dağ ruhunu kazandırdı. Orta koridorda Galatasaray'ı ikiye ayırmayı başaran Fenerbahçe katliam yaptıktan sonra baronuda aldı. Nexus kuleleri altında savaşan Fenerbahçe savaşıda, maçıda kazandi.

Nasr Esports vs fastPay Wildcats

Nasr Esports vs fastPay Wildcats

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Last - Gnar vs StarScreen - Sylas

Kituruken - Hecarim vs Ferret - Udyr

Giyuu - Corki vs Serin - Azir

Focus - Senna vs HolyPhoenix - Kalista

Japone - Tahm Kench vs Farfetch - Blitzcrank

Üst koridorda Starscreen 1v1 yaptığı savaşta Last'ı keserek ilk kanı almayı başardı. Orta koridorda çıkan savaşın başında Nasr, Nolyphoenix ve Farfetch skorunu almayı başarsa da Starscreen geriye kalan Nasr oyuncularını öldürerek hem savaşı hemde ejderi takımına kazandırdı. Üst koridorda Giyuu ile Kiturukeni yakalayan Wildcats dört skor ardından da baronu aldı. Wildcats Farfetchin yakaladığı Focusun ardından Giyuu'yuda öldürerek nexus kulelerinden bir tanesini düşürmeyi başardı. Alt koridorda yapılan savaşı kazanan Wildcats hem savaşı hemde oyunu kazandı.

Papara SuperMassive vs Galakticos

Papara SuperMassive vs Galakticos

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Ragner - Ornn vs pr1me - Irelia

Kireas - Udyr vs roulette - Skarner

Ksaez - Syndra vs Blake - Azir

Kaori - Jinx vs Jeyrus - Lucian

Absolute - Thresh vs Shawi Katami - Seraphine

Yavaş başlayan oyunda alt nehirde Kireas alameti alırken yakalayan Galakticos Azire ilk kanı kazandırdı. Alt koridorda Galakticos Roulette'nin baskını ile Kaoriyi öldürsede, daha hızlı gelmeyi başaran Supermassive oyuncuları savaşı kazandı. Aldığı alametten sonra Galakticos Kireas'ı yakalayıp öldürdü. İkinci alameti alan taraf Galakticos, iki skoru alan taraf ise Supermassive oldu. Galakticos dördüncü ejderi alırken üst koridorda Prime'ı yakalayan Supermassive'e karşılık, orta koridor birinci kulesini almayı başaran Galakticos oldu. SuperMassive kazandığı savaştan sonra baronu ve beşinci ejderi almayı başardı. Blake'i yakalayan SuperMassive Blake'i öldürdükten sonra orta koridor inhibitörünüde almayı başardı. Baronda herhangi bir baskıya karşı kalmayan SuperMassive üst koridor inhibitörünü aldıktan sonra nexus kuleleri altında yaptığı savaşta kaorinin 4de4 yapması ile maçı kazanmayı başardı..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

7. Hafta 2.Gün Puan Durumu

7. Hafta 2.Gün Puan Durumu

Günün karşılaşmalarının ardından VFŞL 7. hafta 2. gün sonrasında oluşan puan durumunda Papara SuperMassive liderliğini korumaya devam ederken, fastPay Wildcats ise ikinciliğini korumaya devam ediyor. Galatasaray Espor, Beşiktaş Espor ve Nasr Esports bugün kaybederken, 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage kazanmayı başarınca aradaki galibiyet farkı bire indi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın