Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Arena Ne Zaman Bitecek?

Vodafone Arena Ne Zaman Bitecek?

Görkem CAN
04.10.2014 - 08:34 Son Güncelleme: 04.10.2014 - 10:56

Geriye Sayım Başladı!

Yapım sürecine canlı olarak buradan ulaşabileceğiniz Vodafone Arena, teknik özellikleri itibariyle ilk akıllı ve yeşil stadımız olacak. Vodafone Arena’da güneşten elektrik elde edilecek, yağmur sularından çim sulanmasında faydalanılacak. Yeşil bina sertifikalı yapı malzemelerinin seçimi, ozon dostu yüzde 100 taze hava veren klima gazlarının kullanımlı gibi pek çok yeniliğe sahip. Türkiye’nin en akıllı stadı olan Vodafone Arena, zengin içerikli dijital ekran çözümleri, yüksek hızlı mobil ve wi-fi ağıyla sporseverlerin karşısına çıkacak! Akıllı telefonlarla maça ilişkin bilgilere istenildiği anda bu ağlar üzerinden ulaşılması mümkün olacak.

Vodafone Arena resmi sitesinde; eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verebilecek denmiş. Hibrid yani dayanıklı çimleri sayesinde Beşiktaş’ın bir daha evindeki maçlarda zemin problemi yaşamayacağını ümit ediyoruz.

Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao, “Arena bizim dünyada yatırım yaptığımız tek stat. Sebebi sıfırdan yapılması” dedi. Colao sponsorluktan duyduğu memnuniyeti Beşiktaş yönetimine dile getirirken, özverili çalışmalardan ötürü başkan Fikret Orman’a ve yetkililerine teşekkür etti.

İkinci devreye stat hazır!

VODAFONE Arena’nın mimarı Bünyamin Derman tüm proje çalışmalarının iyi gittiğini ve Fikret Orman’ın Beşiktaşlılara söz verdiği tarihte stadın biteceğini müjdeledi. Bünyamin Derman: “Başkanımızın da belirttiği gibi ligin ikinci yarısına stadımızı bitecek. Tüm çalışmaları bunun üzerine kurduk. Dekorasyon ve iç işler dahil çalışıyoruz. Şu anda program dahilinde işler iyi gidiyor. Fiziki bir aksilik olmazsa Allah’ın izni ile ligin ikinci yarısında stadı açacağız. İhale edilen çatı dahil bir sorunumuz yok. F.Bahçe ve G.Saray statlarının dört köşesinde çelik ayaklar vardır. Bizim stadımızda kaba inşaat bitmeden çatı yapılamıyor. Bizimki hazır geliyor ve geriliyor. Sistem farklı. Ocak’ta büyük olasılık ile çatı gerilmiş olacak.”

Kaynak: http://www.9og.org/vodafone-arena-ne-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam