Görüş Bildir
Haberler
Vücut Dilin İlişki Konusunda Neler Söylüyor?

etiket Vücut Dilin İlişki Konusunda Neler Söylüyor?

Begüm
12.10.2023 - 22:03

Vücut dilimiz sandığımızdan çok daha çok şey anlatıyor. Bakalım senin vücut dilin ilişki konusunda neler söylüyor, testi çöz cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Öncelikle karşılaşmada nasıl tepki veriyorsun?

3. Karşındaki kişiyle konuşurken saçlarınla oynar mısın?

4. Biraz da eller hakkında konuşalım... Genellikle hangisini yaparsın?

5. Genellikle birini dinlerken nasıl durursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Biriyle iletişim kurarken bunlardan hangisini yaparken kendini yakalıyorsun?

7. Peki nasıl oturuyorsun?

8. Son olarak nasıl el sıkışırsın?

Oldukça mesafeli!

Senin beden diline göre ilişkilerde de oldukça mesafeli olduğunu söylesek pek de yanlış bir şey söylemiş sayılmayız. Sen kendi alanını korumayı seviyorsun. Aynı zamanda kendini de çok açmak istemiyorsun. Bu yüzden de beden dilinle karşındaki kişiye de mesafeli olduğunu vurguluyor ve anlatıyorsun. Aslında içinde sevgi dolu biri var ama önceden gardını indirmek istemiyorsun. Beden diline göre mesafeli olduğundan insanlar biraz çekinebiliyor.

Güvenilir ve sadık!

Sen hareketlerin ile karşındaki kişilere güven veriyorsun. Zaten beden hareketlerin de senin kendini güvende hissettiğini, kendine ve çevrendeki kişilere de güvendiğini gösteriyor. Böyle olunca da beden hareketlerin ile zaten karşındaki kişiyi de rahatlatıyorsun. Senin kendine güvenmen ilişkiye nasıl baktığını da gösteriyor. Gerçekten de bilinçli ve güvenilirsin!

Eğlence dolu!

Beden hareketlerine göre karşındaki kişiye ne kadar eğlenceli biri olduğunu gösteriyorsun. Aynı zamanda da kendine güvendiğini de beden hareketlerinle gösteriyorsun. Hepsi birleşince de ilişkide eğlenceli ve keyifli tarafı oluşturacak kişinin sen olduğu belli oluyor. Yeri geldiğinde cilveli yeri geldiğinde de çok eğlenceli biri oluyorsun. Bu da her halinden belli oluyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
22
12
4
3
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

oldukca mesafeli, olmasi gereken diye yorumladim🫡🫡🫡

nurcii

Güvenilir ve sadık! Sen hareketlerin ile karşındaki kişilere güven veriyorsun. Zaten beden hareketlerin de senin kendini güvende hissettiğini, kendine ve çev... Devamını Gör

Yağmur

Oldukça mesafeli!