Görüş Bildir
Haberler
Wolfteam'de Karşılaşabileceğin 7 Oyuncu Türü

Wolfteam'de Karşılaşabileceğin 7 Oyuncu Türü

Joygame SHR
13.05.2014 - 12:09 Son Güncelleme: 13.05.2014 - 17:48

1. Her Şeyi Bilen Adam

1. Her Şeyi Bilen Adam

Bu tip adamlar oyun ile ilgili her şeyi bilirler. Hangi yeteneğe daha fazla ihtiyacınız olduğundan hangi silahı kullanmanız gerektiğine kadar her şey ile ilgili bilgi sahibidirler. Bir dahi olmasa da oyun mekaniklerini ok iyi kavramışlardır. Wolfteam bir ders olsa 100 üzerinden 110 alırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2. Milyoner

2. Milyoner

Zenginlerden asla kaçamazsınız, oyunda bile. Bu adamlar seçilmiş insanlardır ve diğer oyunculara göre uçsuz bucaksız para kaynağına sahiptir. Bu kadar paraya sahip olmasına rağmen, çoğu zaman hayatın neden hiç adil olmadığını yaptıkları hareketlerle size sürekli hatırlatırlar.

3. Sürekli Acemi Kalan Adam

3. Sürekli Acemi Kalan Adam

Bu adam oyunu senelerdir oynuyordur ancak hala oyun hakkında en ufak bir bilgisi yoktur. Körü körüne kim ne derse ona inanır ve sürekli kaybeder. Kaybettiği zaman da kendisinden başka herkeste suçu arar.

4. Aşıklar

4. Aşıklar

Eğer gerçek hayattan sevgiliniz yok diye kaçmak istiyorsanız ve ilacı MMO dünyasına giriş yapmakta arıyorsanız başka bir yer bulmanız gerekecek. MMO oyunları onlarca aşıkla doludur. Kimileri gerçek hayatta tanışmıştır, kimileri oyunda. Bu aşıklar oyun içi sohbette herkesin gözüne gözüne sokarak aşklarını yaşarlar ve sürekli birbirlerine <3 işareti yollarlar.

5. Platonik Aşık

5. Platonik Aşık

Bu adam bir kız arkadaşı bulma umuduyla MMO dünyasına giriş yapmıştır. Genelde kendisine en ufak bir yakınlık gösteren dişiye aşık olma eğilimine sahiptir. Hoşlandığı kızın herhangi bir şeye ihtiyacı olursa o daima orada olacaktır ve hazır bekleyecektir. Bir umuttur yaşatan insanı…

6. Dilenci

6. Dilenci

Bu adamlar ise sürekli birinden kendisine hediye yollamasını isterler ve işin peşini sonuca ulaşana kadar asla bırakmazlar. Eğer umduğunu bulamazsa sorun değil, daha yüzbinlerce oyuncu vardır ve o denemeye devam edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

7. Taklitçiler

7. Taklitçiler

Bu adamlar sıklıkla kendilerini kadın olarak tanıtırlar ve ortam yapmaya çalışırlar. Çaresiz erkek de ona yaranmak için mutlaka hediye yollamalıdır ve o ne isterse yapmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın