Görüş Bildir
Haberler
Yalan Rüzgarı'nın Constance Bingham'ı Sally Kellerman Hayatını Kaybetti! Sally Kellerman Kimdir?

Yalan Rüzgarı'nın Constance Bingham'ı Sally Kellerman Hayatını Kaybetti! Sally Kellerman Kimdir?

Bir dönem gönülleri fethetmiş pembe dizilerin en sevilenlerinden biri Yalan Rüzgarı adlı diziydi. Türkiye'de de bir efsane haline gelen Yalan Rüzgarı dizisinde Constance Bingham karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sally Kellerman, 84 yaşında hayatını kaybetti. Kellerman'ın ölüm haberini menajeri Alan Eichler, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 60 yılı aşkın bir sinema ve televizyon kariyerine sahip olan ünlü oyuncunun hayatı merak konusu oldu. Peki Sally Kellerman kimdir? Sally Kellerman neden öldü? İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Robert Altman'ın 1970 yapımı efsane filmi MASH'le kariyerinin zirvesine ulaşan ünlü oyuncu Sally Kellerman, hayatını kaybetti. Türkiye'deki izleyiciler onu daha çok Yalan Rüzgarı dizisindeki Constance Bingham rolüyle hatırlıyor. Peki Sally Kellerman kimdir? Sally Kellerman neden öldü?

Sally Kellerman Kimdir?

Sally Kellerman Kimdir?

1937 yılında Kaliforniya, Long Beach'te dünyaya gelen Sally Kellerman, Hollywood Lisesi'nde okuduktan sonra Los Angeles Şehir Koleji'nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 'Look Back in Anger'da sınıf arkadaşı Jack Nicholson dahil geleceğin yıldızı olacak birçok oyuncuyla birlikte rol aldı. 

Kariyerinin ilk dönemlerinde daha çok televizyonda boy gösterdi. 1962'de Cheyenne'de oynadıktan sonra The Twilight Zone, The Outer Limits, The Alfred Hitchcock Hour ve Bonanza gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı.

Orijinal Star Trek'te Dr. Elizabeth Dehner karakterini oynadığı ve Uzay Yolu fanları arasında kült statüsüne ulaştı.

Sally Kellerman Neden Öldü?

Sally Kellerman Neden Öldü?

Ünlü oyuncu Sally Kellerman, kalbinin durması sonucu 84 yaşında hayatını kaybetti. Kellerman'ın Los Angeles'taki evinde öldüğü belirtildi.

Robert Altman Filmlerinin Yıldızı!

Robert Altman Filmlerinin Yıldızı!

60 yılı aşkın bir sinema ve televizyon kariyerine sahip olan ünlü oyuncu, daha çok Robert Altman'ın filmerinde göründü. 1970'lerde Brewster McCloud, 1992'de The Player ve 1994'te Ready to Wear'da oynadı.

Oscar ve Emmy'ye aday gösterilen ünlü oyuncu, daha çok Robert Altman'ın filmlerinde rol aldı.

"Burası Bir Hastane Değil, Akıl Hastanesi"

"Burası Bir Hastane Değil, Akıl Hastanesi"

Oyuncunun en meşhur rolü MASH'teki Major Houlihan oldu. Kore Savaşı'ndaki bir ordu hemşiresini canlandıran oyuncu büyük bir başarıya ulaştı. 'Burası bir hastane değil, akıl hastanesi' diye bağırdığı replikle sinema tarihine geçti.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın