Görüş Bildir
Haberler
Yargı Dizisine Bomba Transfer! Yargı'nın Kadrosuna Dahil Olan Ünlü Oyuncu Kim?

Yargı Dizisine Bomba Transfer! Yargı'nın Kadrosuna Dahil Olan Ünlü Oyuncu Kim?

Ekranlara bomba gibi düşen, hikâyesi ve oyunculuklarıyla pazar günlerinin zirveden inmeyen ismi 'Yargı' Türk dizi efsaneleri arasında yerini almaya aday görünüyor. Yargı'nın ekrandaki başarısının yanı sıra,  profesyonel  oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.  Başarılı oyuncu Nergis Öztürk'ün ardından,  Arka Sokaklar'ın yıldız oyuncusu İbrahim Şentürk de Yargı'nın kadrosuna dahil oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı pazar günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Yargı'nın kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Zeki Demirkubuz'un Yeraltı filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Nergis Öztürk'ün ardından, Arka Sokaklar dizisinde 'Ercü' karakterine hayat veren İbrahim Şentürk'de Yargı'nın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Arka Sokaklar'ın Ercü'sü İbrahim Şentürk Kimdir?

Arka Sokaklar'ın Ercü'sü İbrahim Şentürk Kimdir?

İbrahim Şentürk, dizide Eren Başkomiser'in ekibinden bir polisi canlandıracak.

Ünlü oyuncu ayrıca perşembe akşamları Star TV'de yayınlanan 'Benim Hayatım' dizisinde 'Avukat Ömer' karakteriyle de ekranlarda yer alacak.

İbrahim Şentürk daha önce: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; Bizim Hikâye; Ağlama Anne; ÇukurMenajerimi Ara; Doğduğun Ev Kaderindir; Aynen Aynen; Savaşçı; Hekimoğlu; Yasak Elma; Çocuk; Aşk Ağlatır; Kuzgun; Zalim İstanbul; Gülperi; Kızım; Payitaht Abdülhamid; İkizler Memo-Can; Aliya; Ufak Tefek Cinayetler; Siyah Beyaz Aşk; Meryem; Şevkat Yerimdar; Ateşböceği; Kaçak Gelinler ve Medcezir  gibi yapımlarda rol aldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın