Görüş Bildir
Haberler
Yaz Geldi! Güneş Işınlarından Korunmak ve Tarzınıza Tarz Katmak İçin 10 Güneş Gözlüğü Modeli

etiket Yaz Geldi! Güneş Işınlarından Korunmak ve Tarzınıza Tarz Katmak İçin 10 Güneş Gözlüğü Modeli

Begüm
06.07.2023 - 14:02

Havalar ısındı, artık güneş her yerde! Peki bu yaz takacağı gözlük modelini bulamayanlar burada mı? İşte bu yaz tarzınıza tarz katacağınız, dikkatleri üzerinize çekeceğiniz güneş gözlüğü modellerine birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Damla

Pilot modeli olarak da bilinen damla güneş gözlükleri modası hiç geçmeyenlerden. Yuvarlak, oval veya elmas bir yüz tipine sahipseniz damla model size çok yakışacaktır. Kabul edelim son dönemde de 90'lara dönülmeye başlandı. Bu da damla modelini yeniden popüler hale getirdi.

2. Cat-eye

2. Cat-eye

Hem nostaljik hem de modern bir tarz sunan cat-eye modeli gerçekten de kendi tarzını yaratmak isteyenler için ideal. Klasik güneş gözlük modellerinden ayrılan cat-eye oldukça dikkat çekiyor!

3. Yuvarlak

Daha ilk saniyeden baktığı yerde dikkat çekmek isteyenler için yuvarlak gözlük oldukça ideal. Modası hiç geçmeyecek olan yuvarlak güneş gözlükleri özelikle kare ve oval yüz tipine sahip kişiler için mükemmel bir seçenek.

4. Oval

Yuvarlak kadar keskin olmayan ama kendisine ait bir havası da olan oval güneş gözlükleri özellikle Vintage tarzda giyinmeyi ve takılmayı sevenler için çok tarz bir görünüm sunuyor. Kaşlarını ve yüz hatlarını ortaya çıkarmak için bu gözlükten daha iyisi yok!

5. Kare

5. Kare

Son dönemin en popüler modellerinden biri olan kare güneş gözlükleri hem renkleri hem de tarzları ile öne çıkıyor. Tabii sizin alacağınız kare güneş gözlüğünün illa bu kadar renkli olması gerekmiyor. Ama yine de daha küçük bir yüze sahipseniz kare güneş gözlüklerini deneyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kalp

Biraz farklılaşmak istiyorsanız kalp şeklindeki güneş gözlüklerinin 2023 itibariyle yeniden moda haline geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

7. Kemik

Ağır çerçevesi ile bilinen kemik model güneş gözlükleri klasikten vazgeçemeyenler için ideal. Yılların eskitemediği bu eşsiz model her kombine ve tarza uygun.

8. Aynalı

Çerçeve olarak değil de cam stili ile diğer gözlük modellerinden farklılaşan aynalı güneş gözlüğü modelleri biraz daha tarzında fark yaratıp dikkat çekmek isteyenler için ideal bir model!

9. Sekizgen

9. Sekizgen

Metro havası ile öne çıkan sekizgen güneş gözlükleri de 2022 itibari ile oldukça popüler. Farklı ve vintage bir tarz sunan sekizgen güneş gözlükleri klasik modellerden sıkılan ve hafif gözlük arayanlar için ideal.

10. Blade

10. Blade

Özellikle kayak yapanların ve bisiklet sürenlerin tercih ettiği bu model bu yıl moda oldu. Yapısı ile alışılmış güneş gözlüklerinden ayrılan blade modeli aslında rahat kullanımı ve farklı görünümü ile oldukça şık modeller arasında!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın