Görüş Bildir

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili geçmiş düşüncelerine dair özeleştiride bulunan yazar Dücane Cündioğlu, dindar çocukların Atatürk hakkında kötü koşullandırıldığını belirterek, 'Ben yıllarca Atatürk demedim, bir put ismini anıyormuş gibi hissettim. Eskiden Atatürk bu kadar keskin davranmasaydı diye düşünürdüm hep, ama anladım ki kanser hastasına asprin vermezsiniz, kanser hastasını ameliyat etmek acımasızlık değildir.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yazar Dücane Cündioğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geçmişteki kararlarıyla ilgili eleştirel duruşunun değiştiğini söyledi.

Yazar Dücane Cündioğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geçmişteki kararlarıyla ilgili eleştirel duruşunun değiştiğini söyledi.

Ülkedeki çocukların Atatürk hakkında kötü koşullandırıldığını söyleyen Cündioğlu, "Ben yıllarca Atatürk demedim, çünkü bir put ismini anıyormuş gibi hissettim. Mustafa Kemal, Gazi falan diyorduk. Eskiden Atatürk bu kadar keskin davranmasaydı diye düşünürdüm ama şimdi anladım ki kanser hastasına asprin veremezsiniz, kanser hastasını ameliyat etmek acımasızlık değildir." dedi.

Ülkedeki çocukların Atatürk hakkında kötü koşullandırıldığını söyleyen Cündioğlu, "Ben yıllarca Atatürk demedim, çünkü bir put ismini anıyormuş gibi hissettim. Mustafa Kemal, Gazi falan diyorduk.  Eskiden Atatürk bu kadar keskin davranmasaydı diye düşünürdüm ama şimdi anladım ki kanser hastasına asprin veremezsiniz, kanser hastasını ameliyat etmek acımasızlık değildir." dedi.

İşte o görüntüler; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
16
12
7
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oğuz Tunç

Bunlar neyin kanser neyin amelyat olduğunu anlayana kadar ülke bitti. Bu bir de güya aydın olacaklar. Selanikli bir orta gelirli Müslüman ailenin çocuğu olan... Devamını Gör

harikabalak4834

Zaten bunlar aydın değil dönek. İktidar değişince fırıldak gibi değişenlerden bunlar.

Bozkurt

Atatürk putlaştırılıyor safsatası, Türkiye'de din ile tezgâh kurmuş 80'den fazla etten kemikten ilahın varlığını saptırmak için oraya atılmış bir şey. Birile... Devamını Gör

ArsenaL

Tamamen katılıyorum