Görüş Bildir
Haberler
Yemek Yemenin Mutlulukla Bir İlgisi Olduğunu Düşünenlerin Anlayabileceği 10 Durum

Yemek Yemenin Mutlulukla Bir İlgisi Olduğunu Düşünenlerin Anlayabileceği 10 Durum

Radlands
16.09.2022 - 18:06

Yemek yemek kimine göre sadece hayatta kalma ihtiyacıdır, kimine göre ise gerçek bir sevdadır. Yemek yerken kendinden geçenler, canı bir yemek çektiğinde onu yemeden gözüne uyku girmeyecek olanlar işte bu liste sizi anlatıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Acıkmamış olsan bile hiçbir yemek teklifini reddedemezsin!

Yemek yemeyi sadece hayatta kalmak için temel bir ihtiyaç olarak görmediğinden, yiyince kendini mutlu hissedeceğin için hiçbir yemek teklifini reddedemezsin, yedikçe yersin...

2. Tat alma duyunu hiçbir şeye değişmezsin.

Sen hayata bağlayan şey yemekten aldığın tat ve hazdır. Dünyaları verseler karşılığında tat duygunu kaybetmeyi göze alamazsın.

3. Ne zaman bir pastane ya da pizzacının önünden geçersen kokusuyla büyülenirsin.

Güzel yemek kokularının olduğu dükkan önlerinden geçmek sizin için hem ödüldür hem eziyettir. Eğer ki denk gelirseniz satın almadan kendini alıkoymazsın.

4. Başkası gözünün önünde yemek ziyan ettiğinde gücenirsin.

Başkasının yenilmemiş yemekleri kalbini kırar, yakının olsa ziyan olmasına izin vermezsin tabii. Ama eğer ki yakının değilse ziyan olan yemeğe bakıp durursun, bir hafta aklından çıkaramazsın...

5. Bazen ne zaman duracağını bilemezsin...

Ne zaman doyduğunun bir önemi yok, eğer yemekten alacağın hislerin daha tam doyuma ulaşmadıysa seni kimse durduramaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Akşam yemeğinde ne yediklerini umursamadığını söyleyen insanları anlayamazsın.

Sen, akşam yiyeceğiniz yemeği sabah kahvaltısından itibaren kafanızda farklı farklı kombinasyonlar kurarak hayal ederken karşınızdakinin akşam yemeğinde ne yediğini umursamadığını söylemesi kafanızı karıştırır, bağlantı kuramazsın.

7. Denemek istediğin uzun bir restoran listen var ve yaşadığın şehirle de sınırlı değil.

Hangi şehrin hangi yemeği ünlü, hangi restaurantta ne yenir hepsini biliyorsun. Denemek istediğiniz yemek ve restaurantların bitmek bilmeyen bir listesi var...

8. Şehir dışına çıkan arkadaşlarınızın sorumluluğu çok!

Şehir dışına çıkan arkadaşlarınız her dönüşte sizin kişisel dostluk sınavınızdan geçiyorsun. Hiçbirinin rotasındaki ünlü yiyecekleri atlamıyor dönerken getirecekleri uzun bir yiyecek listesini ellerine sıkıştırıyorsun.

9. Nerede yemek yiyeceğinize karar verecek kişi sizsiniz.

Kimsenin senin yemek yeri tercihlerinizi sorgulamaya cesareti yok, senin zaten bu yemek planı için 7 alternatif seçenekli planın vardır.

10. Etrafını yemeği senin kadar seven arkadaşlarla kuşatırsın.

Yemek senin için duygusal anlamda çok önemli olduğu için bu konuda bağ kuramadığın insanlarla istesen de yeterince yakınlaşamazsın. Beraber en sevdiğiniz yemekler üzerine saatlerce konuşabilecek, en sevdiğiniz yemeği en iyi restaurantta yiyebilmek için kilometrelerce senin yol kat edebilecek insanlara ihtiyacın var!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın