Görüş Bildir
Haberler
Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? MEB Atama Takvimi Yayınlandı mı? Bakan Mahmut Özer’den Atama Açıklaması

Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? MEB Atama Takvimi Yayınlandı mı? Bakan Mahmut Özer’den Atama Açıklaması

ismail kahraman
13.04.2022 - 13:33 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 16:09

Atama bekleyen binlerce öğretmen adayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan atama duyurularını yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde bu yılın ilk atamaları yapılmış ve 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması gerçekleştirilmişti. Yapılan atamalar sonrasında gözler MEB öğretmen ataması takvimine çevrildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklama ile öğretmen adaylarına yeni müjdeyi verdi. Peki öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atamalarının yapılacağı tarihler belli oldu mu? İşte bakan Özer’in öğretmen ataması ile ilgili yaptığı son açıklamalar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Her yıl yapılan öğretmen atamaları ile eğitim fakültelerinden mezun olan öğretmen adayları mesleklerine başlayarak MEB'in öğretmen kadrosu güçlendirilmiş oluyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar sonrasında 20 öğretmen adayı işlerine, diğer öğretmen adayları ise yapılacak olan yeni atamaları beklemeye başladı. Peki öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Bakan Özer’den Öğretmen Ataması İçin Kritik Açıklama

Bakan Özer’den Öğretmen Ataması İçin Kritik Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında ara öğretmen ataması çalışmaların yapıldığını söyledi.

Bakan Özer; “Öğretmen ataması yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çok fazla gençlerimizi bekletmeden güzel haberleri paylaşırız. Şu an çok detaya girmiyorum ama ‘atama olmayacak’ spekülasyonunu ortadan kaldırmış olalım. Atama olacak” dedi.

2022 ara öğretmen ataması için net tarih ilerleyen zamanlarda belli olacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın