Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeşil Vadi'nin Kızı Dizisinin 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yakında Show TV'de

Yeşil Vadi'nin Kızı Dizisinin 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yakında Show TV'de

Yakın zamanda Show TV ekranlarında yer alacak Yeşil Vadi'nin Kızı adlı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Beren Gökyıldız'ın başrolde olduğu drama türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Anne with an E'den uyarlandı

Anne with an E'den uyarlandı

Lucy Maud Montgomery'nin sevilen çocuk romanı Anne of Green Gablesin ilham kaynağı olduğu Anne with an E dizisi, 2017-2019 yılları arasında Netflix'te yayınlandı. Moira Walley-Beckett tarafından yaratılan dizi, toplamda 27 bölümü kapsayan bir hikâyeye sahipti ve birçok televizyon ödülünün de sahibi oldu. 

Yeşil Vadi'nin Kızı ismiyle Türkiye'de izleyicilerle buluşacak dizi, hafta içi her gün Show TV ekranlarında yeni bölümleriyle yer alacak.

Yeşil Vadi'nin Kızı konusu

Yeşil Vadi'nin Kızı konusu

Yeşil Vadi'nin öyküsü, küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Melissa Çelik adlı bir kız çocuğunun, yetiştirme yurtlarında büyümesi ve genç bir kadın olma serüvenine odaklanır. 

Ailesinin akıbeti hakkında hiçbir bilgi bulunmamaktadır. Melissa, onu evlat edinen ailenin yanında yaşamaya çalışırken, evin hanımı Besime tarafından istenmez ve çeşitli zorbalıklara maruz kalır. Bir gün, öfkenin pençesine düştüğünde, karşısına bir adam çıkar: Metin. İkisi de, o anın ardından hayatlarının tamamen değişeceğinden habersiz şekilde konuşmaya başlarlar. Metin, kırık dökük bir orta yaşlı adamken; Melissa, neşeli ve konuşkan bir kız çocuğudur. Metin, onun yaşadıklarına şahitlik eder. Kalbini dinler ve en azından şimdilik bu kızı kurtarmaya karar verir ve onu çiftliğine götürür. 

Yeşil Vadi çiftliğinde Metin ve Meral ile yaşamaya başlayan Melissa'nın meraklı ve sorgulayıcı tavırları, yıllarca saklı kalmış birçok anı ve sırrı da ortaya çıkaracaktır. Melissa'nın gelişi, çiftlikte kalması ve herkese kendini kabul ettirmesi ayrı bir maceradır. Melissa, Yeşil Vadi'deki hayatına devam ederken, kasaba da başka olaylarla sarsılırken; onu evlat edinmek isteyen bir ailenin olduğu haberi her şeyi alt üst eder. Metin bu duruma karşı çıksa da Meral, Melissa'dan vazgeçmeye hazırdır. Ancak öğrendikleri büyük sırlarla işler karışır ve hikaye başlar.

Yeşil Vadi'nin Kızı ilk bölüm fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
3
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kunti

Ne dizi asla bir 'anne with an e' olacak, nede kız bir Anne' olabilecek. Bu arada hayatım da çok az dizi birçok duyguyu aynı anda yaşamama sebep oldu. Onlard... Devamını Gör

ladyu

kesinlikle izlediğim en güzel en anlamlı dizilerden biriydi

hakan balta

5. bölümünden sonra mafyaya bağlamayı başarırlar.