Görüş Bildir
Haberler
Yiğidin Malı Meydandadır! Cinsel Hayatlarını Ortaya Dökerken Hiç Çekinmeyen Dünyaca Ünlü 14 Çift

Yiğidin Malı Meydandadır! Cinsel Hayatlarını Ortaya Dökerken Hiç Çekinmeyen Dünyaca Ünlü 14 Çift

Kameraların önünde aşk yaşamak eminiz zordur. Her anınız her an basına yansıyabilir. Her gün başka bir çift kameralara yakalanıyor ve bizler, bütün dünya izliyoruz. Birçok ünlü çift bu durumdan rahatsız olurken, bazıları bunu asla umursamıyor hatta seks hayatlarını açık açık konuşuyorlar. Biz de sizler için cinsel hayatlarını abartarak anlatan 15 dünyaca ünlü çifti derledik. Gelin birlikte bakalım...

Kaynak: https://www.therichest.com/rich-list/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

14. Will Smith ve Jada Pinkett Smith

14. Will Smith ve Jada Pinkett Smith

Jada ve Will Smith çiftinin yıllardır süren mutlu bir evlilikleri var. Daha önce Jada kadınlara, eşlerini nasıl tatmin edeceklerini anlatırken şunları söyledi: 'Biraz sinsi olun. Bir kız arkadaşınızın evinde parti varsa, banyoyu ve yatak odasını düşünün. Seks yapabilmek için en uygun yerler buralardır. Ofisine girebiliyorsanız, girin. Fantezi dolu bir buluşma olacaktır. Hatta sekreteri olun!' 

Biz Jada'nın verdiği bu tavsiyelerin hepsini Will ile uyguladığına çok da inanmadık ama karar sizin tabii ki.

13. Brad Pitt ve Angelina Jolie

13. Brad Pitt ve Angelina Jolie

Herkesin imrendiği çiftimiz birçok röportajda, giderek büyüyen ailelerine rağmen seks hayatlarının ne kadar canlı ve eğlenceli olduğundan bahsetti. 6 tane çocukları olmasına rağmen hala cinsel hayatları için vakit bulan çift, en sevdikleri yerin havuzları olduğunu 'seks yapmak için muazzam bir yer' dedikleri an belirttiler. Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 3 tane biyolojik çocukları var. Angelina, en ağır hamilelik döneminde bile romantik anların tadını çıkarttığını ve daha yaratıcı pozisyonlar bulmalarına neden olduğunu söyledi.

12. Olivia Wilde ve Jason Sudeikis

12. Olivia Wilde ve Jason Sudeikis

Olivia Wilde ve Jason Sudeikis'in 2014'de doğan bir oğulları var. Fakat oğulları olması onlar için hiçbir engel teşkil etmiyor ki Wilde, geçtiğimiz senelerde verdiği bir röportajda cinsel hayatları için 'Kenyan maraton koşucuları gibiyiz.' dedi.

11. Adam Levine ve Behati Prinsloo

11. Adam Levine ve Behati Prinsloo

Eğer Adam Levine ve eşi Behati Prinsloo, Maroon 5'ın 'Animals' isimli şarkısının klibinde rol aldılar. Eğer dikkatli izlerseniz, Levine ve Prinsloo'nun sahneleri, seks hayatları hakkında yeterli bilgiyi zaten veriyor.

10. John Mayer ve birçok kadın

10. John Mayer ve birçok kadın

John Mayer ışık hızında sevgili değiştiriyor: Katy Perry, Taylor Swift, Jennifer Aniston ve Jennifer Love Hewitt... John Mayer bütün ilişkileri sırasında seks hayatları hakkında sürekli açıklamalar yaptı ve hepsinin de harika olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

9. Cameron Diaz ve Benji Madden

9. Cameron Diaz ve Benji Madden

Cameron Diaz söz konusu seks hayatı hakkında konuşmak olduğu zaman hiçbir zaman utangaç bir kadın olmadı. 2010 yılında Playboy ile yaptığı bir röportajda şu açıklamayı yaptı:  'Cinsellik ve aşk farklı şeylerdir. Bir kadından cinsel anlamda hoşlanabilirim ama bu bir kadınla birlikte olmak istediğim veya ona aşık olduğum anlamına gelmez. Aşk konusunda hayvansal seviyede ilkelim. Karşımdaki erkek beni omuzlarının üzerinden fırlatsın, o erkek, ben kadınım.' 

8. Robin Wright ve Ben Foster

8. Robin Wright ve Ben Foster

Robin Wright, bir röportajında Ben Foster ile tanışmasının ardından hayatının en iyi seks deneyimini yaşadığını dile getirdi. Ve şunları ekledi: 'Hiçbir zaman bugün olduğum kadar mutlu olmadım. Belki size garip gelecek ama ömrümde hiç bu kadar gülmedim, bu kadar okumadım. Bana en iyisi olmam için destek oluyor.'

7. Seal ve Heidi Klum

7. Seal ve Heidi Klum

2014 yılında ayrılan Seal ve Heidi Klum insanların özendiği bir çiftti. Heidi Klum katıldığı bir programda yatak odalarında eşini izlemekten zevk aldığını söylemişti. Birlikte oldukları süre boyunca gittikleri her yerde fotoğraflanan Heidi ve Seal çifti ellerini asla birbirinin üzerinden çekmiyordu.

6. Miranda Kerr

6. Miranda Kerr

Miranda Kerr listemizdeki yalnız isim çünkü oğlunun babası Orlando Bloom ile ayrıldı. Çekici model, bedenini şekillendirdiği için seks yapmayı çok sevdiğini şöyle dile getirdi: 'Ne kadar çok seks yaparsam, karnım ve kollarım o kadar sertleşiyor.' Miranda Kerr aynı zamanda yatak odasında en iyisi olmak istediği için yorumlara ve tavsiyelere de açık olduğunu belirtiyor.

5. Mariah Carey ve Nick Cannon

5. Mariah Carey ve Nick Cannon

Nick Cannon bir röportajında, eşi Mariah Carey şehir dışında olduğu zaman mumları yakıp şarkılarını dinlerken eşini düşünerek mastürbasyon yaptığını söyledi. Eşinin yatak odalarındaki yeteneğinden de çok memnun olduğunu da belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

4. Khloe Kardashian ve Lamar Odom

4. Khloe Kardashian ve Lamar Odom

Şu an birlikte olmasalar da herkesin bildiği üzere Lamar Odom bir zamanlar Khloe Kardashian ile evliydi. Khloe'ye göre Lamar ile yatak odalarında 'çılgın figürler' deniyorlardı. Hatta bir röportajında seks salıncakları olduğunu söylemişti.

3. Mila Kunis ve Ashton Kutcher

3. Mila Kunis ve Ashton Kutcher

Minnoş çiftlerden olan Mila Kunis ve Ashton Kutcher 2012'den beri birlikteler. Ve Ahston bir keresinde Mila Kunis ile seks yapmanın ne kadar harika olduğundan şöyle bahsetti: 'Dünyanın en değerli insanı ile ödüllendirildim. Onunla birlikte oldum ve inanılmazdı.' 

2. Beyonce ve Jay-Z

2. Beyonce ve Jay-Z

Beyonce milyonların aşık olduğu bir şarkıcı, bu nedenle özel hayatı ve Jay-Z ile olan ilişkisi çok merak ediliyor. Genellikle özel hayatı hakkında çok fazla konuşmuyor fakat bir röportajında kapalı kapıların ardında neler olduğunu anlattı. Ve birçok şarkısının içerisinde kendi seks hayatından tüyolar olduğunu da belirtti.

1. Kim Kardashian ve Kanye West

1. Kim Kardashian ve Kanye West

Her dakikasını sosyal medya hesaplarından milyonlarla paylaşan Kim Kardashian'dan da daha azını zaten beklemezdik. Keeping Up with the Kardashians isimli reality showda bütün izleyiciler Kim'in Kanye'yi yeni bir bebek yapmak için nasıl ikna ettiğine şahit oldu. 

Kim bütün kardeşlerinin önünde detaylarını da anlattı. Kontrol için gittiği doktora her ay sadece %20 gebelik şansı olduğunu öğrendi. Ve bu sırada fotoğraf çekimi vardı, o fırsatı kaçırmak istemediği için yanında Kanye'yi de sürekledi ve birlikte oldular. 

Aynı programda, üzüldüğü şeyleri de anlattı: 'Kourtney hapşırsa hamile kalıyor. Herkes onun gibi değil. Biraz zaman alıyor ve ben de çok sıkı çalışıyorum. Günde 500 kere seks yaptığım oluyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
71
42
29
25
16
11
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Feridun Baylan

amk bu kardashianlar da hepsimi zencilerle evli amk bu kadarmı büyük seviyorlar anlamadım gitti o değilde tamam tamam anladık birileri iyi zikiyor birileride... Devamını Gör