Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Haritana Göre Bu Sene Tatile Çıkman Gereken Tarihi Söylüyoruz!

Yıldız Haritana Göre Bu Sene Tatile Çıkman Gereken Tarihi Söylüyoruz!

Ecivicivokke
20.06.2022 - 16:34

Tatile çıkman gereken tarihe karar veremiyor musun?

O zaman biz söyleyelim!

1. Kaçıncı ayda doğdun?

2. Ayın kaçında doğdun?

3. Peki ya saat kaçta doğdun?

14 Temmuz!

Yıldız haritana şöyle bir baktığımızda tatilden en keyif alacağın zamanın 14 Temmuz olduğunu tahmin ediyoruz! 14 Temmuz'da çıktığın tatil senin hayatının en unutulmaz tatillerinden biri olacak, bizden söylemesi!

27 Temmuz!

Yıldız haritana göre Temmuz ayının sonlarına doğru çıktığın tatil senin için fazlasıyla zevkli olacak. Havalar aşırı sıcak ve bunaltıcıyken tatilde olmak gibisi yoktur zaten. Şimdiden iyi tatiller dileriz!

15 Ağustos!

Temmuz sıcağı biraz olsun geçmiş, sokaklarda daha rahat gezebiliyorken çıkacağın bu tatil hayatının en keyifli tatillerinden biri olacak. Yıldız haritana baktığımızda 15 Ağustos senin için tam tatil zamanı!

6 Ağustos!

Yıldız haritana şöyle bir baktığımızda senin tatile çıkman için en doğru tarihin 6 Ağustos olduğunu görüyoruz. 6 Ağustos'ta çıkacağın tatil sana iyi gelecek, yaralarını saracak. Tatilden o kadar keyif alacaksın ki yeniden doğmuş gibi hissedeceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
17
8
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

27 Temmuz

İdil

14 Temmuz! Yıldız haritana şöyle bir baktığımızda tatilden en keyif alacağın zamanın 14 Temmuz olduğunu tahmin ediyoruz! 14 Temmuz'da çıktığın tatil senin ha... Devamını Gör