Görüş Bildir
Haberler
Youtube Çöktü mü, Neden Açılmıyor? 23 Ekim 2024 Çarşamba Youtube Erişim Sorunu Ne Zaman Düzelecek?

Youtube Çöktü mü, Neden Açılmıyor? 23 Ekim 2024 Çarşamba Youtube Erişim Sorunu Ne Zaman Düzelecek?

Son dakika... Sosyal medya platformlarına an itibariyle erişim sorunu yaşanıyor. Instagram, Twitter ve TikTok uygulamalarına giriş yapılamıyor.  YouTube'a erişim sağlayamayan kullanıcılar 'YouTube kapandı mı?' sorusuna yanıt arıyor. Peki YouTube'a neden erişilemiyor? YouTube çöktü mü, ne zaman açılacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Youtube Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

Youtube Çöktü mü, Neden Açılmıyor?

Youtube kullanıcıları platforma erişimde sorunlar yaşıyor. Youtube'daki erişim sıkıntılarının yanı sıra Instagram, Twitter (X) ve TikTok gibi diğer popüler sosyal medya platformlarında da benzer problemler yaşandığı bildiriliyor. TUSAŞ'a yapılan saldırıya ait detayların sosyal medyada paylaşılması üzerine RTÜK harekete geçti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yayın yasağının getirildiğini duyurdu. Yayın yasağı sonrası X(Twitter), Instagram, YouTube, Telegram, Facebook ve TikTok gibi uygulamalara erişim sorunu yaşanmaya başlandı.

Youtube Erişim Sorunu Ne Zaman Düzelecek?

Youtube Erişim Sorunu Ne Zaman Düzelecek?

Sorunun ne zaman düzeleceği henüz netlik kazanmamışken, Ebubekir Şahin X hesabından yaptığı paylaşımda 'Yayın yasağı sonrasında sosyal medya kullanıcılarına da bir vatandaş ve insan olarak çağrım var. Terörün amacına hizmet edecek görüntüleri paylaşmayın, çoğaltmayın. Hassas davranan sosyal medya kullanıcılarına çok teşekkür ederim.' dedi. Ancak erişim sorununun ne zaman düzeleceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan yayın yasağı sonrası bant daraltma ya da benzer önlemler de alınabileceği öne sürülüyor.

Peki Bant Daraltma nedir? Buyrun içeriğimize👇

İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
13
10
9
6
4
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın