Görüş Bildir
Haberler
Yumruk Sıkma Şekline Göre Nasıl Birisin?

Yumruk Sıkma Şekline Göre Nasıl Birisin?

Ecivicivokke
27.04.2022 - 19:00

Yumruklar sıkılsın!👊

Yumruk sıkma şekline göre karakterini analiz ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yumruğunu sıktığında hangisine benziyor?

Yumruğunu sıktığında hangisine benziyor?

Fedakar!

Eğer yumruğunu ilk fotoğraftaki gibi sıkıyorsan çok fedakar bir insansın. Birinin yardıma ihtiyacı olduğunda koşa koşa gidersin, gidemiyorsan da başka yollarla derdine derman olabilir. Fazlasıyla enerjik ve sabırsızsın. Arkadaşların kimi zaman sana senin enerjin nasıl bitmiyor ya diye sitem ediyorlar çünkü sana ayak uydurmakta güçlük çekiyorlar. Sen hayatı kaçırmak istemiyorsun, her şey hemen olsun istiyorsun. Ne de olsa bu hayat beklemekle geçmez değil mi? Her şey anında olsun bitsin ki başka şeyler yapabilmek için zaman kalsın. Maceracı bir kişiliğin var. Bu hayatta denemediğin hiçbir şey kalmaması için elinden geleni yapıyorsun. Sana aynı zamanda korkusuz da demek mümkün. Hiçbir şeyden çekincen yok, başkalarının hakkında ne düşündüğü de pek umurunda değil. Genel olarak kibarlığınla ve cömertliğinle dikkat çekiyorsun. Bencil kelimesinin yakınından bile geçemeyecek kadar kendini düşünmüyorsun. Sevdiklerinin bir dediğini ikiletmezsin, onlar için her elinden geleni yaparsın. Yeter ki onlar mutlu olsunlar. Yeni bir şeyler öğrenmekten ve keşfetmekten aşırı derecede keyif alıyorsun, hayat senin için bir okul resmen!

Zeki!

Sen zekanla her ortamda dikkatleri üzerine toplamayı başarıyorsun. Her olaya anında çözüm getirebiliyor, farklı bakış açınla olaylara yeni bir boyut kazandırıyorsun. İnsanlara sempatik ve çekici geliyorsun. İçi dışı bir derler ya, sen tam olarak öyle birisin. Arkadaşların seni samimiyetinden ve keskin zekandan dolayı çok seviyorlar. Beraber vakit geçirdiğin insanları güldürmeyi, akıllıca espriler yapmayı çok seviyorsun. Çevrendekiler seninle vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alıyor. Hem onlara bir şeyler katıyorsun hem de kaliteli vakit geçirmelerini sağlıyorsun. Öz saygın çok güçlü ve genel olarak gayretli birisin, tuttuğunu koparırsın. Bir yola girdiğinde o yoldan zaferle çıkmıyorsan o iş senin için olmamıştır. Kafana koyduğun şeyleri başarabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun ve çoğu zaman başarılı oluyorsun. Aynı zamanda iyi bir iş lideri olabilme olasılığın fazladır ancak başarısızlık korkun zaman zaman seni strese sokup cesaretini azaltabilir.

Çekici!

Esprilisin ve güzel bir konuşma stilin var, yalnızca biraz utangaç bir kişiliğe sahip olduğun için bu özelliklerini dışarıya tam olarak yansıtamıyorsun. Bu sebeple pek çok kişi senin suskun ve iletişime kapalı biri olduğunu düşünüyor. Fakat sen birileriyle anında samimi olamayabiliyorsun. Biraz vakit geçirdikten sonra bu özelliklerin tam anlamıyla ortaya çıkıyor, daha fazla kendin olabiliyorsun. Düşünceli ve titiz bir yapın var ancak zaman zaman kendinden fazla ödün veriyorsun. Kendi düşünce ve fikirlerini tam anlamıyla yansıtmıyor, etrafına uyum sağlıyorsun. Bu özelliğin zaman zaman sende kaygı bozukluklarına yol açabiliyor. Vizyonlu birisin ve iç uyumunu bozacak hiçbir şeye dahil olmazsın. Sana yakın olan kişiler seninle vakit geçirirken kendilerini çok rahat hissederler. Bazen ilişkiler kurmak, yeni bir ekibe katılmak ve topluluk içinde bulunmak seni rahatsız edebilir. Böyle durumlarda kendine biraz daha zaman tanıdığında çok daha rahat sosyal ilişkiler kurabiliyorsun. Aynı zamanda sanata da ilgi duyuyorsun ve dikkatli birisin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
46
18
8
6
5
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

ya bu da artık ne ya

İdil

Zeki! Sen zekanla her ortamda dikkatleri üzerine toplamayı başarıyorsun. Her olaya anında çözüm getirebiliyor, farklı bakış açınla olaylara yeni bir boyut ka... Devamını Gör

Necla Kaplan

Fedakar