Görüş Bildir
Haberler
Yüzlerce Emoji Var Ama O Yok… Klima Emojisine Neden İhtiyaç Duyduğumuzu Gösteren 7 Eğlenceli Sebep

Yüzlerce Emoji Var Ama O Yok… Klima Emojisine Neden İhtiyaç Duyduğumuzu Gösteren 7 Eğlenceli Sebep

Onedio Content
18.07.2024 - 16:17 Son Güncelleme: 18.07.2024 - 17:25

Siz de daha önce neden klima emojisi yok diye hiç düşündünüz mü? O zaman klima emojisine neden ihtiyacımız olduğunu anlatıyoruz! 🥵

1. Yazın kavurucu sıcaklarında imdadımıza koşan kahramanımız...

Her yaz, kavurucu sıcaklar tüm enerjimizi alırken klimalar adeta süper kahraman gibi hayatımızı kurtarıyor. 🌞💪 Bir klima emojisi ile bu kahramanı onurlandırma zamanı geldi de geçiyor!

2. Klimasız bir araç yolculuğunun kabus olduğunu hepimiz bir kere deneyimlemişizdir!

Sıcakta yapılan uzun yolculuklar klimasız tam bir işkenceye dönüşmüyor mu? Camları açsan ne fayda... Sıcak sıcak esen rüzgar yolculuğu daha da beter hale getiriyor! 

Hal böyle olunca neden bu müthiş icadı emojilerde de göremiyoruz diye düşünür hale geliyor insan... 🤔

3. Rahat ve huzurlu bir uyku çekmemiz için elinden geleni ardına koymayan yüce gönüllü klimalar!

Yaz gecelerinde rahat bir uyku için en büyük yardımcımız klimalar. 😴❄️ Uyumadan önce klimayı açmak kadar güzel bir şey var mı? İşte tam da bu havalarda huzuru anlatacak bir emojiye ihtiyacımız var!

4. Terlemiş surat emojisinin yetmediği zamanlar için serinleten bir emoji şart!

Terlemiş surat emojisi sıkça kullanılıyor ama neden serinliği simgeleyen bir klima emojimiz yok? 🥵 Klimanın ferahlatıcı etkisini simgeleyen bir emoji istek değil resmen ihtiyaç!

5. İstifa etmememizin en büyük sebeplerinden...

Yazın ofiste çalışırken en yakın arkadaşımız klimalar değil de ne? Hem motivasyon kaynağımız hem de rahat bir çalışma ortamı sağlayıcımız olan klimanın müthiş etkisini yansıtan bir emoji sizce de harika olmaz mıydı? Bizce olurdu! 🤩

6. Evde klimanın yanında uzanırken hissettiğimiz mutluluk...

Yazın koltuğa uzanıp klimayı açmak kadar mutluluk veren bir şey var mı? 😌 Bu hissi paylaşmak için bir klima emojisi şart!

7. Otobüs durağında çaresizce beklerken...

Hava durumu kaç derece gösterirse göstersin durakta beklerken hissedilen sıcaklık 40 derece oluyor! Bu sıcaklarda otobüs beklerken nihayet klimalı otobüs geldiğinde hissettiğimiz rahatlamayı bir emojiyle anlatmak çok iyi olmaz mıydı? 🙃

Alarko Carrier ile "Serinleten Emoji İstiyoruz” kampanyasına katılın!

Alarko Carrier ile "Serinleten Emoji İstiyoruz” kampanyasına katılın!

Neredeyse her şeyin bir emojisi varken emoji dünyasında büyük bir eksiklik var: klima emojisi!

Haydi hep birlikte bu eksikliği dolduralım ve serinleten bir emoji için sesimizi duyuralım! Klimanın doğuşunun ve Dünya Emoji Günü'nün aynı tarihe denk gelmesiyle 17 Temmuz'da başlatılan Alarko Carrier'ın kampanyasına destek olmak için #SerinletenEmojiİstiyoruz etiketiyle paylaşım yapabilirsiniz!