Görüş Bildir
Haberler
Zeynep Bastık Evleniyor: Zeynep Bastık’ın Sevgilisi Tolga Akış Kimdir?

Zeynep Bastık Evleniyor: Zeynep Bastık’ın Sevgilisi Tolga Akış Kimdir?

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile bugün evlenecek. Geçtiğimiz günlerde bekarlığa veda partisi düzenleyen Zeynep Bastık, arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Düğün öncesi açıklamalarda bulunan Zeynep Bastık, 'Ailecek çok heyecanlıyız. Düğün Çeşme'de olacak. İlişkimiz de zaten ilk orada başlamıştı. Biraz anlamlı olsun istedik' ifadelerini kullandı. Zeynep Bastık’ın sevgilisi Tolga Akış’ın kim olduğu internette araştırılıyor. İşte Tolga Akış’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tolga Akış Kimdir?

Tolga Akış Kimdir?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu. Üniversite için geldiği istanbul’da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali’nde çalışarak devam etti.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor. Bir süredir şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık ile birlikte olan Tolga Akış’ın önümüzdeki günlerde nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Aynı zamanda nişanlısının menajerliğini yapan Tolga Akış,  Zeynep Bastık'ı konserlerinde de yalnız bırakmıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın