Görüş Bildir
Haberler
11-17 Aralık 2023 Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

etiket 11-17 Aralık 2023 Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

Haftanın numerolojik sayı sekansı 1000

Ön yargılardan uzaklaşıp adaletin işleyişinin güzelliklerine odaklanacağımız bir haftadayız.

Hayat uzun soluklu inişli çıkışlı bir yolculuktur, 1000 sayısı karar ve dönüşüm zamanlarında yol gösterici bir ışık olacak her birimize. Hayatımızın gidişatını değiştirebilecek seçimlerle karşı karşıya kalacağımız bir haftadayız. 1000 enerjisi bizi içgüdülerimize güvenmeye ve korkusuzca ilerlemeye teşvik ediyor.  1000 enerjisi sürekli bizlere empoze edilen sınırlamalardan kurtuluşu keşfedilmemiş olasılıklara kapı açan yeni bir bakış açısını benimsememiz için etkili olacak hafta boyunca.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın:

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın:

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2023 boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

2023 yılına doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli.

İşte sizlere iki kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız Kişisel Yıl Sayınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel yıl sayınız 1 ise haftalık tahmin

Kişisel yıl sayınız 1 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca sizin için bir şeyler sona eriyor. Her ne oluyorsa en yüce hayrınıza daha iyisini yapabilmeniz için gerçekleşiyor hafta boyunca. Kendinize güvenin başkalarının yönlendirmeleri ile değil kendi sezginiz ile kararlar alın ve uygularken tereddüt etmeyin. 

Kişisel yıl sayınız 2 ise haftalık tahmin

Bu hafta hemen her konuda yeni bir başlangıç yapmak için mükemmeldir, dolayısıyla kendinize ve karşınıza çıkan fırsatlara güvenerek hareket edin.  İş hayatınızda bu hafta liderliği ele alın ve akışta kalmanın getirilerini kucaklayın. 

Kişisel yıl sayınız 3 ise haftalık tahmin

Önemli kararlar köklü başlangıçlar bu haftanın yansıması sizler için. İş ve özel yaşamınızda alacağınız kararlar pek çok kişiyi şaşırtacak olsa da akışta kalın ve güçlü enerjileri yaşamınızı yeniden yapılandırmak için değerlendirmeyi seçin. 

Kişisel yıl sayınız 4 ise haftalık tahmin

Mutluluğa dair her şey bu hafta sizleri karşılıyor. Sevgi ile olan imtihanınız da mükâfat günlerindesiniz. Hafta boyunca vizyon rüyalar görebilirsiniz dilek ve tezahürlerinize dikkat edin güzel ve başarılı olanı hayatınıza çekin. 

Kişisel yıl sayınız 5 ise haftalık tahmin

Yeni fırsatlar ve başlangıçlar hafta boyunca sizleri karşılıyor yeniliklerden korkmayın ve sizi doğru yönlendiren kişilerin söylemlerine önem vererek iş birliklerine açık olmaya odaklanın. Resmi işlerde ise okuduğunuzu doğru anladığınızdan emin olun. 

Kişisel yıl sayınız 6 ise haftalık tahmin

Yüzleşmelere hazır olun bu hafta sorunları aşmanız kendinizi daha net bir şekilde iş ve duygusal hayatınızda yansıtabilmeniz için bu yüzleşmeler yüksek farkındalıklar getirecek sizlere. Alacağınız kararlar da değişikler yapmanız mutlaka birilerini üzecektir. Siz yolunuza bakın ve kendinizin daha iyiversiyonunu ortaya koymak için mücadele etmeye odaklanın. 

Kişisel yıl sayınız 7 ise haftalık tahmin

Bu hafta iş-yaşam dengesi zorlayabilir sizleri.  Değişmeyen tek şey değişimdir. 1000 sayı sekansı sizi büyük ölçekte yapıcı değişiklikler yapmaya yönlendirecek. Pek çok konuda öncülük yapma zamanı. 

Kişisel yıl sayınız 8 ise haftalık tahmin

Bu hafta hayal aleminden çıkıp daha gerçekçi ve güçlü hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Akışta kalın gelişime odaklanın maddi konularda şansa değil aklınıza güvenerek ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise benciliklerinize dur demenin zamanı geldi. 

Kişisel yıl sayınız 9 ise haftalık tahmin

1000 sayı sekansı ile refah düzeyinizin arttığı enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş ve eğitim hayatınızda ışığınız yükselirken gelen şansı doğru değerlendirmek için hızlı kararlar almanız gerekebilir. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade etmekte cesur davranın. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam