Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat 2022: Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Gram Altın Kaç TL?

14 Şubat 2022: Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Gram Altın Kaç TL?

Ömer ÖNDER
14.02.2022 - 13:46

14 Şubat Pazartesi piyasaların açılması ile beraber haftanın ilk gününde altın fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kur hareketlerindeki değişimler altın fiyatlarının değişmesine sebep oluyor. Altın almak isteyen vatandaşlar tarafından altın fiyatları internette en çok aranan konulardan birisi. Peki 14 Şubat Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Düğün yapacaklar ve düğüne katılacak vatandaşlar tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Kurdaki hareketlilikler altın fiyatlarının da etkilenmesine sebep oldu. Haftanın ilk gününde altın fiyatlarını ne durumda? Peki altın yükseliyor mu yoksa düşüyor mu? Gram altın kaç TL oldu?

Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL?

Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL?

Gram Altın Alış Fiyatı: 810,73

Gram Altın Satış Fiyatı: 810,87

Gram Altın Nasıl Hesaplanır?

Gram Altın Nasıl Hesaplanır?

Gram altının fiyatı hesaplanırken dünya çapında ons üzerinden gerçekleşir. Bu doğrultuda 1 ons altın fiyatının değeri/31,1034768 miktar üzerinden ele alınmak suretiyle hesaplama gerçekleştirilir. Bu hesaplama sayesinde 1 gram altın fiyatının dolar cinsi üzerinden fiyatı bulunmuş olur. Bu işlemden sonra çıkan oran piyasada işlem gören dolat ve TL kur oranı üzerinden çarpılarak gram altının hesaplaması bulunur. Buna bağlı olarak dolar ile TL arasındaki değişiklikler üzerinden gram altın hesaplanır.

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın