Görüş Bildir
Haberler
16 Ağustos Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
15.08.2024 - 19:01

Her şeye bir çözümünüz var! Peki, 16 Ağustos Cuma gününde aslan ve yükselen aslan burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için aslan ve yükselen aslan burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 16 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, aslan ve yükselen aslan burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün her şeyin hızla çözüme ulaşmasını bekleyebilirsin. Ancak sabırlı ol, Mars ile Satürn arasındaki kare açının etkisi altında planların tepetaklak olabilir. Özellikle önemli işlerde ve teslim tarihi yaklaşan projelerde birtakım gecikmeler yaşanabilir. Bu aşamada her zamankinden daha esnek ve sakin olmalısın. Çünkü çözmen gereken tüm işleri hafta sonu başlamadan halledeceksin. Fakat bu başarı sabırlı, disiplinli ve özverili bir çalışma süreci gerektirecek. 

Öte yandan Satürn'ün desteği ile kontrol ve güç konularında etkini artırabilirsin. Doğal bir lider olduğunu göstermek ve otoriteni kabul ettirmek için her zamankinden daha hevesli olabilir. Ayrıca bu konuda başarılı da olacaksın! 

Tam da bu noktada hatırlatmalıyız ki romantik ilişkilerinde ve ailevi meselelerde otoriter bir duruş sergilemek zor olabilir. Hatta senin için pek de iyi olmayabilir. Duygularını kontrolsüzce yaşayarak sevgiyle güçlenmeyi denemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın