Görüş Bildir
Haberler
Alışılmışın Dışına Çıkmayı Seviyorsan Bu 7 iPhone Kılıfını İncelemelisin!

Alışılmışın Dışına Çıkmayı Seviyorsan Bu 7 iPhone Kılıfını İncelemelisin!

7. Pong Case – Sleek

7. Pong Case – Sleek

Çoğu zaman yanımızda taşıdığımız cep telefonlarının aslında bizim sağlığımıza birer tehdit olduğunu gözden kaçırabiliyoruz. Uzmanların bu konudaki görüşlerinin çok geniş bir skalada değişiklik göstermesine rağmen kendini olası tehlikelerden korumak isteyenlerin sayısı hiç de azımsanmayacak kadar fazla. Pong Case bu noktada kendini sağlama almak isteyen kullanıcıların yardımına yetişiyor ve telefonlarımızdan yayılan radyasyon miktarını belirgin miktarda azalttığını iddia ettiği Sleek serisini kullanımımıza sunuyor. 

Sleek kapların ne kadar etkili olduğunu veya telefonlarımızın bizler için ne derece büyük bir tehdit olduğu her zaman bir tartışma konusu olacak ancak Sleek modellerinin oldukça şık ve sade tasarımlarının olduğu tartışma götürmeyen bir gerçek.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bling My Thing – Pure Luxury

6. Bling My Thing – Pure Luxury

Adını pek sık duymadığımız Berlin çıkışlı bir tasarım markası olan Bling My Thing, parlak ve ışıltılı aksesuar düşkünlerine Swarovski taşlarla kaplı Pure Luxury serisini tasarladı. Bu kapların hem fiyatı hem de tasarımı dolayısıyla herkese hitap ettiğini söylemek biraz güç olacaktır ama Bling My Thing’in kendine özgü bir dizaynı olduğu su götürmez bir gerçek.

5. Belkin – Lego

5. Belkin – Lego

Öyle veya böyle hepimizin legolarla çocukluğunda bir geçmişi vardır. Legolar kimileri için en sevdiği oyuncaklarıyken, bazıları için ise büyükler taraflardan vaktinde zorla alınmış ancak hiçbir zaman beklenen ilgiyi görmeyen oyuncaklar olarak kalmıştır. Öyle veya böyle Legoların her zaman çocukluğumuza etkisi olan başlıca oyuncaklardan biridir. Buradan yola çıkan Belkin de 90’ların çocuklarına ve hala içindeki çocuğu öldürmemiş olan herkese bu renkli serisiyle küçük bir nostalji öneriyor.

4. Speck – Jonathan Adler

4. Speck – Jonathan Adler

Speck çoğumuzun bildiği ve kalitesinden şüphe duymadığımız koruyucu kaplarıyla ün yapmış bir marka. Uzun bir süre boyunca iPhone kaplarının estetik açıdan kullanıcaların göz zevklerine pek hitap edilmediği süyleniyordu. Ancak marka yeni özel tasarım serisi Jonathan Adler ile bu algıyı kırmayı hedefliyor.

3. Society6 – Galaxy

3. Society6 – Galaxy

Eğer yolunuz önceden özel tasarım ürünlere düştüyse Society6’I daha önceden duymuş olmamanız neredeyse imkansız. Şu an ilk defa duyduysanız da hala hiçbir şey için geç değil. Çok geniş ürün yelpazesi ve material seçenekleriyle Society6 yaratıcı tasarımları bir araya getiriyor. Galaxy modeliyle her zaman tasarımcıların gözdesi olan uzay motiflerini iPhone kılıflarıyla buluşturan Society6 her zaman aklımızın bir köşesinde bulunması gereken bir mağaza özelliği taşıyor.

2. Woodern Co. – iPhone Cases

2. Woodern Co. – iPhone Cases

Tekdüzelikten sıkılan ve alışılmışın dışında ürünler arayan bir grup girişimci tarafından ülkemizde kurulan Woodern Co. minimalizmi günlük hayatımızda kullandığımız iPhone ve MacBook kaplarında hissettirmeyi amaçlıyor. Bu amaçla yüzünü doğaya dönen Woodern Co. kendileri gibi plastikten sıkılanlar için gerçek ağaç kesitlerinden üretilmiş iPhone ve MacBook aksesuarlarını kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Gerçek ağaç kullanıldığı için her bir ürünün dokusu ve yapısı da birbirinden farklı olan Woodern her bir kullanıcısına başka hiç kimsede olması mümkün olmayan bir aksesuar vaat ediyor. 

Şimdilik 3 farklı ağaç çeşidiyle ürünlerini İstanbul’da tasarlayan Woodern Co. çok uzun zamandır doğadan uzak kalan modern insanını minimal ve oldukça hafif tasarımlarıyla tekrar köklerine bir yolcuğa davet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Native Union – Clic Marble

1. Native Union – Clic Marble

Ülkemizde bazı butik mağazalar aracılığıyla veya doğrudan kendi internet siteleri üzerinden ulaşabileceğiniz Native Union markası kullanıcılarına şıklığı sadelik ilkelerinden ödün vermeden sunmayı amaçlıyor. Native Union özellikle geniş ürün yelpazesiyle diğer firmalar arasından sıyrılmakla kalmayıp her geçen gün daha da trend olan mermer desenlerini Clic Marble serisiyle kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın