Görüş Bildir
Haberler
9 Ağustos Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
08.08.2024 - 19:04

Kelimeleri ustalıkla kullanarak Satürn'den güç alın! Peki, 9 Ağustos Cuma gününde yengeç ve yükselen yengeç burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için yengeç ve yükselen yengeç burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 9 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, yengeç ve yükselen yengeç burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün iletişim açısından hareketli bir güne başlıyorsun. Duygularını açığa vurmak için kelimeleri büyük bir ustalıkla kullanacaksın. Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının etkisiyle, her görüşmede istediğini elde edebilirsin. Tam da bu noktada romantik sohbetlerin yanında iş görüşmelerinde de elde edeceğin başarılardan söz etmeliyiz. 

Satürn'ün yol göstericiliğinden destek alarak, kendine iş hayatında yeni kazanç kapıları açabilirsin. Özellikle başvurularını, yatırımcı sunumlarını ve kredi görüşmelerini bugüne denk getirmeyi tercih etmelisin. Böylece reddedilmeni neredeyse imkansız kılan güçlü gezegen hareketleriyle şansını artırabilirsin. Mevcut işinde ise maaş görüşmeleri ya da terfi süreçlerine ilişkin toplantıları bugüne alabilirsin. Tabii maaş veren taraf sen değilsen. 

Gelelim aşk hayatına! Bugün partnerine özel bir itirafta bulunabilirsin. Aşkını dile getirmenin yanında hissettirmeyi de ihmal etmemelisin. Aşkın tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın