Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da 11 Mart Cuma Günü (Yarın) Okullar Tatil mi? Ankara Valiliği Yarın İçin Açıklama Yaptı mı?

Ankara'da 11 Mart Cuma Günü (Yarın) Okullar Tatil mi? Ankara Valiliği Yarın İçin Açıklama Yaptı mı?

Yurt genelinde etkili kar yağışı nedeniyle bazı illerde okulların tatil oluşu eğitim ve öğretim hayatına ara verilmesine neden oldu. Meteoroloji tarafından yapılan kar yağışı uyarılarının ardından yurdun birçok kesiminde kar yağışı başladı. 5 gün boyunca etkili olması beklenen kar fırtınası yüzünden MGM, bugün ve yarın için sarı kodlu uyarılar veriyor. İç Anadolu'da da kar yağışlarının etkili olacağı açıklanması üzerine başkentte yaşayan öğrenciler ve veliler kar tatili hakkındaki kararı beklemeye başladı. Peki Ankara'da yarın okullar tatil mi? 11 Mart Cuma Ankara'da kar tatili olacak mı? İşte tüm yanıtlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ankara kar tatili geldi mi? Ankara yarın 11 Mart okullar tatil mi? Ankara'da yaşayan öğrenciler ve veliler kar tatili olup olmadığını merak ediyor. Başkentte başlayan kar yağışı nedeniyle sosyal hayat olumsuz etkilendiği gibi okullarda da eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceği de araştırılıyor. İstanbul'da beklenen kar yağışının başlamasıyla birlikte Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre okullar 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edildi. Peki, Ankara'da okullar tatil mi edildi? Ankara'da yarın okullar tatil mi? 11 Mart Cuma Ankara'da kar tatili olacak mı?

Ankara'da 11 Mart Cuma Günü Okullar Tatil mi?

Ankara'da 11 Mart Cuma Günü Okullar Tatil mi?

Ankara Valiliği'nden kar tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklandığında onedio.com’da yer alacaktır.

Meteoroloji'den 5 Günlük Ankara Hava Durumu

Meteoroloji'den 5 Günlük Ankara Hava Durumu

Ankara Valiliği Hava Durumu Uyarısı Yaptı!

Ankara Valiliği Hava Durumu Uyarısı Yaptı!

Soğuk havaların ve yağışların etkisini göstereceği başkent Ankara Valiliği tarafından vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda 

''Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşmesi ve haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 2 ilâ 3 derece dolayında olması beklenmektedir.

        Yağışların hafta ortasına kadar aralıklarla yağmur, 09.03.2022 (Çarşamba) günü akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde hafta boyunca aralıklarla etkili olması beklendiğinden hava şartlarının getireceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları mağduriyetler yaşanmaması açısından önem arz etmektedir. 

        Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.''

ifadeleri yer aldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın