Görüş Bildir
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 20 Eylül 2024 Fiyatı Düşen  Ürünler
Eylül ayı, büyük markaların birbirinden cazip indirimler sunduğu fırsat dolu bir dönem. Bu fırsatları değerlendirerek bütçenizi sarsmadan alışveriş yapma şansını kaçırmamak için şimdi harekete geçmenin tam zamanı! Hem ihtiyaçlarınızı karşılayın hem de harika tasarruflar sağlayın.  Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri sakın kaçırmayın.Bu içerik 20.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Yapay Zeka İleride Rüyalarımızı Kaydedip Tıpkı Bir Film Gibi Bize Gösterebilir mi?
Rüyalarınızı tekrar izleyebilme fikri sizce de muhteşem olmaz mıydı? Bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz bu teknoloji, yapay zeka ve beyin okuma cihazları sayesinde bir gün gerçeğe dönüşebilir.Ancak rüyaları kaydetmek ve izlemek şu an için sandığınızdan daha karmaşık bir süreç. Gelin, bilimsel gerçekler ışığında bu konuyu inceleyelim.Kaynak
Cep Telefonlarımız Tıpkı Lübnan Saldırısındaki Gibi Uzaktan Patlatılabilir mi?
Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Lübnan'da Hizbullah mensuplarına, çağrı cihazları aracılığıyla bir saldırı düzenlenmişti. Özellikle çağrı cihazları ve Wi-Fi kutularının patlamaları tetiklediği bu saldırıda yüzlerce kişi yaralandı. Eş zamanlı olarak düzenlenen bu siber saldırı, Lübnan'ın farklı bölgelerinde dehşet saçtı. Peki tıpkı bu saldırıda olduğu gibi cep telefonlarımız uzaktan patlatılabilir mi?
İsrail Çağrı Cihazlarını Patlattı, Akıllara Bu Soru Geldi: Elektrikli Otomobiller, Telefonlar Patlatılır mı?
Lübnan'da Hizbullah tarafından kullanılan çağrı cihazları ve telsizlere siber saldırı düzenlenmişti. Telsizlerin uzaktan patlatılması sonucu 20 kişi hayatını kaybetti, 450'den fazla kişi de yaralandı. Bu siber saldırı akıllara 'Elektrikli otomobiller, scooterlar, bilgisayarlar ve telefonlar birer bombaya dönüşür mü?' sorusunu akıllara getirdi. Uzmanlar merak edilen bu soruyu yanıtladı.
Reklam
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 19 Eylül 2024 Fiyatı Düşen  Ürünler
etiket
Eylül ayı büyük markaların büyük indirimlerini içeren fırsatlar ile devam ediyor. Bu fırsatları kaçırmamak için şimdi harekete geçme zamanı. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri sakın kaçırmayın.Bu içerik 19.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Instagram Kullanıcısı Atatürk Paylaşımından Dolayı Hikayesinin Kaldırıldığını İddia Etti
BTK, Ağustos ayında Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı bulunan Instagram'ı erişime kapattı. 9 günün ardından Meta yetkilileriyle bazı anlaşmalar sağlanmış, Instagram da yeniden kullanıma açılmıştı.'AOG' isimli bir Instagram sayfası, Atatürk'ü paylaştıkları hikayelerinin Instagram tarafından kaldırıldığını, hikayenin ‘topluluk kurallarına’ aykırı olduğu gerekçesiyle kaldırıldığını iddia etti.
Reklam
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 18 Eylül 2024 Fiyatı Düşen  Ürünler
etiket
Eylül ayı büyük markaların büyük indirimlerini içeren fırsatlar ile devam ediyor. Bu fırsatları kaçırmamak için şimdi harekete geçme zamanı. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri sakın kaçırmayın.Bu içerik 18.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Evimizdeki veya İş Yerimizdeki Wi-Fi Kutularına Uzaktan Siber Saldırı Düzenlenebilir mi?
İsrail, Lübnan'da film sahnelerini aratmayacak bir siber operasyon gerçekleştirdi. Hizbullah mensuplarının iletişim cihazları ve telefonları hacklenerek eş zamanlı bir saldırı düzenlendi. Bu siber saldırı sonucu yüzlerce kişi yaralandı.Özellikle çağrı cihazları ve Wi-Fi kutuları hedef alınarak patlamalar tetiklendi. Lübnan'ın farklı bölgelerinde gerçekleşen bu saldırı sonucu en az 500 Lübnan vatandaşı yaralandı ve bazıları ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Peki Wi-Fi ağınıza uzaktan bir siber saldırı düzenlenmesi mümkün mü? Kaynak 1Kaynak 2
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 17 Eylül 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
etiket
Okula ve Şehre Dönüş Kampanyaları bitse de Büyük Eylül indirimleri tam gaz devam ediyor.Eylül ayı büyük markaların büyük indirimlerini içeren fırsatlar ile devam ediyor. Bu fırsatları kaçırmamak için şimdi harekete geçme zamanı. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Bu indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri sakın kaçırmayın.Bu içerik 17.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 16 Eylül 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
etiket
Okula ve Şehre Dönüş Kampanyası'nda son gün!Eylül ayının bu özel döneminde büyük markaların büyük indirimleri son gün fırsatları ile sizi bekliyor. Bu fırsatları kaçırmamak için şimdi harekete geçme zamanı. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. Okula ve Şehre dönüş indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri sakın kaçırmayın.Bu içerik 16.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Giyerim/Giymem Testine Göre Kiminle Sevgili Olacağını Söylüyoruz!
etiket
Keşke kendimize sevgili seçmek, dolaptan elbise seçmek kadar kolay olsaydı... Ya da dolaptan elbise seçmek daha mı zor? Bu konu üzerine biraz düşünmemiz gerekebilir. Ünlülerin tercih ettiği kimisi normal kimisi anormal kıyafetlerden hangisini giyersin? Bu giyerim giymem testine göre kiminle sevgili olacaksın?Haydi testeee!
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 15 Eylül 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
etiket
Son 1 Gün! Eylül’deki Büyük Kampanya Fırsatlarını Kaçırmayın! Okula ve şehre dönüş kampanyaları 16 Eylül’de sona eriyor. Bu son fırsatlarla ihtiyacınız olan her şeyi harika indirimlerle alın. Amazonda binlerce üründe Prime üyelerine özel kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. 16 Eylül'e kadar sürecek Okula ve Şehre dönüş indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız ancak hala Prime üyeliğiniz yoksa hemen Amazon Prime üyeliği için buradan üye olabilirsiniz.Bu içerikte Hepsiburada ve Amazon'da yer alan muhteşem indirimleri sizlerle paylaşacağız. Bu Eylül, okula ve şehre dönüşte ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak için büyük markaların yaptığı bu özel indirimleri sakın kaçırmayın.Bu içerik 15.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
AirPods Orijinallik Testi! Peki AirPods'un Çakması Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?
Biliyorsunuz ki günümüzde neredeyse her şeyin imitasyonu yapılıyor! Hatta dışarıdan bakıldığında, bazı ürünlerin sahtesi ile gerçeğini ayırmak da neredeyse mümkün olmuyor. Bu ürünlerden biri de AirPods! Peki, tüm dünyada bir hayli popüler olan bu kablosuz kulaklıkların sahtesi ile gerçeği nasıl ayırt edilir? İşte, sahte AirPods ayırt etme yöntemleri... Kaynak
Reklam