Görüş Bildir
Haberler
Bir Klimada "Şöyle Olsa Ne Güzel Olur" Dediğimiz 7 Özellik

Bir Klimada "Şöyle Olsa Ne Güzel Olur" Dediğimiz 7 Özellik

Toshiba Klima
20.06.2023 - 21:27

Yazın gelmesiyle emektar dostlarımız klimalar daha büyük önem kazandı! Şimdi sırada kafamızdaki o harika klimayı hayata geçirmek var! Biraz şundan olsun biraz bundan dediğimiz klima özelliklerini sıraladık bu içeriğimizde. Hadi Başlayalım!

1. Harika bir iç mekan hava kalitesi yaratması. Böylece çevredeki kötü kokuları önleyebilir, ortama yayılacak ferah havayı oluşturabilir.

Klima öyle olmalı ki havadaki kötü kokan veya bizim göremediğimiz ölçeklerdeki partikülleri nötralize edebilmeli. Unutmayın, klima sadece soğutucu değil artık!

2. Ultra saf filtresi ile iç ortam havasındaki PM2.5 parçacıkların neredeyse hepsini yakalaması.

Ne bu PM2.5 dediğinizi duyar gibiyiz. Atmosferik kirlenmeden kaynaklı 2.5 mikrondan daha küçük çapa sahip parçacıkları ifade eden bu terim, hayatınızın pek çok yerinde soluduğunuz havanın içinde mevcut. Fakat artık evinizde temiz hava alacaksınız!

3. İç dinamiği ve tasarımıyla kendi kendini temiz tutabilmesi.

Sihirli serpantin sayesinde klimanızın içi her zaman yeni gibi temiz kalır. İçini açıp bahar temizliği yapma dönemi çoktan kapandı!

4. Uzaktan kumanda ile anlık gelişen farklı ihtiyaçlarınıza karşılık bulabilirsiniz.

Enerji kullanımını düşürmek için güç seçimi ve ECO modları, hızlı soğutma veya ısıtma için yüksek güç (Hi-Power) modu gibi seçeneklerle derece belirlemekten fazlasını yapın!

5. Ultra sessiz sistemiyle hiç rahatsız etmemesi.

'Şu an çalışıyor mu emin olamadım?' tipi sorulara hep 'gümbür gümbür çalışıyor' cevabı verilecek o klimadan bahsediyoruz!

6. Şıklığıyla bir klima gibi değil de güzel bir aksesuar gibi durması!

Öyle bir klima düşünün ki geniş renk seçeneğine sahip kumaş kaplamalar takıp evinizin dekorasyonuyla tam bir uyum sağlayabiliyorsunuz!

7. Evde değilken bile uygulama üzerinden çalıştırılabilmesi.

Eve geliyorum ama inanılmaz terledim, evim beni tatlı bir serinlikle karşılasa ne güzel olur! Dur hemen ayarlayayım telefondan!

Toshiba Haori ile en şık klima evinizde olsun!

Toshiba Haori ile en şık klima evinizde olsun!

Son teknoloji ile mükemmel bir hava akımı tecrübesi sunan Haori'yi duvarınızda güzel duracak biçimde kişiselleştirebiliyorsunuz! Toshiba Haori ile şıklığın ve teknolojinin doruğuna buradan ulaş!