Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Senin En Şirret Yanını Ortaya Çıkarıyoruz!

Bu 7 Soruda Senin En Şirret Yanını Ortaya Çıkarıyoruz!

Bakalım verdiğin cevaplara göre senin en şirret yanın neymiş? Merak ediyorsan; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, birine sinirlendiğinde sinirini bağırarak çıkaranlardan mısın?

4. Diyelim ki senin için çok önemli bir davete sevgilinle birlikte gideceksiniz. Fakat onun hazırlanmasını beklerken çok geç kaldınız. Nasıl bir tepki verirdin?

5. Peki en yakın arkadaşının senin eski sevgilinle birlikte olduğunu öğrendin. Hem de siz ayrılalı daha 2 hafta olmuşken. Ne tepki verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Immm... Peki bu durumlardan hangisi seni çıldırtır?

7. Ve son olarak, bu tweete bir emoji bırak da testimizi bitirelim. 😉

7. Ve son olarak, bu tweete bir emoji bırak da testimizi bitirelim. 😉
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Yanlış yapan insanlar!

Valla normalde çok tatlı bir insansın. Fakat biri sana yanlış yaptığında işler direkt değişiyor. Çünkü sen bir insana her zaman dürüstlüğünle ve doğruluğunla gidersin. Her ne olursa olsun insanların düşüncelerine, sevgilerine her zaman değer verirsin. Bundan dolayı öyle birinin arkasından iş çevirmek gibi olaylara karışmazsın. Sen insanlara karşı bu kadar düşünceli davranmaya çalışırken onların sana karşı yanlış yapmaları senin çığırından çıkmana sebep oluyor. Resmen kendine hakim olamıyorsun ve o şirret yanın ortaya çıkıyor. Normalde kuzu gibi olan senden resmen bir tilki çıkıyor. O yanlışı kabullenmiyor ve karşındaki insana bunu bir şekilde ödetmek istiyorsun. O kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyoruz. İnsan başkasının arkasından işler çevirdiğini öğrendiğinde kendini değersiz hissediyor. O an çok öfkeleniyor ve içindeki öfkeyi karşısındakine atmak istiyor. İşte böyle anlarda senin şirret yanın ortaya çıkıyor. O kişinin resmen burnundan getiriyorsun. Senden korkulur vallahi.

Kendini senden üstün gören insanlar!

Sen o kadar mütevazi bir insansın ki etrafındakileri yüceltmeyi seversin. Çünkü insanların yanında kendini övmekten hiç hoşlanmazsın. Ne kadar mükemmel olursan ol, bununla insanları küçümseyecek bir havaya girmezsin mesela. Anlayacağın çok derin düşüncelerin insanısın. Seni aslında herkes anlayamaz. Fakat anlayanlar da senin değerini çok iyi bilirler. Gel gelelim ki bazı anlar var işte orada şirretliğin dibine vuruyorsun. Sanki içinden başka bir insan çıkıyor ve herkese alev püskürtüyorsun. Bunun en büyük sebebi de ukalalık taslayıp kendini herkesten üstün gören insanlar. Herhalde bu senin hiç katlanamadığın durumlardan birisidir. Çünkü sana göre her insan kendince çaba gösterir. Kimisi çok iyi ilerler kimisi ilerleyemez fakat bu o insanın suçu değildir.  Bundan dolayı insanları hiçbir zaman hafife almazsın. Ama alan insanların da burnundan getirirsin vallahi. Sinsi sinsi planlarla ortalığı birbirine katarsın. İçindeki o şirretliği ortaya çıkarmayıversinler. Yoksa ortalıkta kimse kalmaz. Bizden söylemesi. :)

Seni yarı yolda bırakan insanlar!

Sonuna kadar güvendiğin insanların seni yarı yolda bırakması seni çileden çıkarıyor resmen. Sen onlar için elinden geleni yaparken, kendinden fedakarlık gösterirken birinin seni yarı yolda bırakmasına dayanamayıp çıldırıyorsun. Tabii buna sadece sen değil her insan tepki gösterir. Resmen içindeki şirretliği ortaya çıkarıyorsun. Onlara ağzına geleni söylüyorsun. Hiçbir şey hiç kimse umrunda olmuyor. İçindeki o kötülüğü resmen gün yüzüne çıkartıyorlar. O yüzden senin en büyük sıkıntın seni yarı yolda bırakan insanlar. Böyle onları bir kaşık suda boğmak istiyorsun resmen. Her ne kadar sinirlensen de köpürsen de tabii ki de onlara bunu belli etmiyorsun. Yavaş yavaş canına okuyorsun. Aynı ortamdaysanız o fark etmeden onu dışlıyorsun, alttan alttan şakalar yapıp laf sokuyorsun. O intikamın tadını yavaş yavaş alıyorsun ki keyif versin. Vallahi senden korkulur he.

Senin şirretlikle işin olmaz!

Yaaa sen bu kadar insan arasında nasıl böyle temiz kalabildin? O kadar saf ve temiz bir kalbe sahipsin ki kimsenin kötülüğünü istemezsin. İçinde her zaman iyilik vardır mesela. Sevmediğin bir insan için bile düşünceli davranırsın. Her şeyin güzel olacağını düşünen, tatlış bir insansın sen. İçinde hep temiz duygular yer aldığı için şirret yanını ortaya çıkaracak bir durum da yok. Başına ne gelirse gelsin her zaman olayların iyi yanından bakmayı tercih edersin. Öyle sinsi sinsi planlar sana göre değil. Sen gerçek bir iyilik meleğisin! İnsanları gereğinden fazla düşünüyorsun. Bazen istemediğin veya hoşuna gitmeyen bir durumla karşılaştığında bile sesin çıkmıyor. Bu kadar mükemmel olmasan mı acaba? Sen böyle olduğun sürece etrafındaki insanlar daha da üstüne gelecekler. İçine attığın her şeyi dışarı vursan hafiflersin aslında. Evet, hiç şirret bir insan değilsin ama bu kadar iyi olmak bir yerden sonra seni yıpratır. O yüzden artık kendini düşünme zamanı güzel insan. Kendine değer vermelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
512
160
89
52
20
18
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaossever

hepiniz bu kadar temizseniz kim o şirretler

Aylin Kayhan

Kendini senden üstün gören insanlar!

Umut Oğuz

yanlış yapan insanlar