Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaptığın Davranışlara Göre Psikolojin Berbat Durumda Demektir!

Bu Yaptığın Davranışlara Göre Psikolojin Berbat Durumda Demektir!

Bu davranışlardan yaptıklarını seç psikolojin ne kadar iyi durumda söyleyelim!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bu davranışlardan yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin psikolojin fena durumda değil.

Senin psikolojin fena halde değil. Yaşadığın her şeye rağmen yine de ayakta durabilmişsin. Kendini ve psikolojini korumak için çabalamışsın aslında. Başkaları kaldıramayacak olsa da sen büyük şeyler atlatmışsın. Senin psikolojin sağlamsa bunun en büyük nedeni hayatında her şeyin geçici olduğunu bildiğindendir. Hayatında çoğu şeye çok fazla takılmıyorsun. Gerçekten bir problemin olduğunu anladığın anda önce nasıl hareket edeceğine karar vermen gerekiyor. Düşündüğün ve karar verdiğin anda problemlerini kolaylıkla çözebiliyorsun. Sen karamsar biri değilsin. Bu nedenle ne yaşarsan yaşa onun üstesinden gelebileceğine inanıyorsun. Eğer bunu yapmıyor olsaydın yaşadığın şeylerin altında ezilebilirdin. Senin her zaman geleceğinden ve kendinden umudun var. Dönemsel olarak kendini kötü hissettiğin, belki de şu an yaşadığın bir şey nedeniyle bu ruh haline girmişsin. Bunlar bir süre sonra geçecek ve bitecek. Bunu sen de biliyorsun. Psikolojinin, yaşadığın her şeye rağmen sağlam kalması biraz da senin çabanla olmuş.

Senin psikolojin berbat durumda!

Senin psikolojin berbat durumda. Sen her ne yaşadıysan atlatamamışsın. İçinde, aklında bir şeyler yarım kalmış. Aslında bu yarım kalmışlığı biraz da seviyorsun. Çünkü sana o günleri hatırlatıyor. Yani unutmak istemediğin bir şeyleri bu şekilde acı çekerek hatırlıyorsun. Kendini bir yere hapsetmişsin ve o yerden çıkmak senin için çok zor. Çünkü kendini o yerde huzurlu ve mutlu hissediyorsun. Birileriyle tanışmak ve karşılaşmak sana yorucu geliyor. En çok bundan kaçıyorsun. Senin psikolojini bozan şey hayatta yaşadıkların ve bazı insanlar. Seni anlamayan ve sürekli karşına bir problem çıkartan insanlar... Sadece huzuru aradığın hayatında, buna imkan verilmemesi seni üzüyor. Artık çabalamıyor sadece seni ve aklını meşgul eden şeylerden uzaklaşıyorsun. Kendini her ne kadar kötü hissetsen veya yaşadığın şeyleri aşamamış olsan da hayatında bir şeylerin devam etmesi için öncelikle buna senin inanman gerekiyor. Eğer hayatında tekrar bir şeylerin düzelmesini istiyorsan, buna adım atması gereken kişi sensin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
22
11
8
7
6
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Senin psikolojin berbat durumda! İyi olduğunu iddia etmedik küüü 😅😅

Muhammed Göktaş

20/25. Az kaldı 100 almama

KumdanKum

Senin psikolojin fena durumda değil. idare ediyoruz işte her an psikopat olabilirim ama görüyorum o potansiyeli kemdimde 😅