Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Zeka Türünü Söylüyoruz!

Burcuna Göre Zeka Türünü Söylüyoruz!

miray soysal
13.03.2022 - 13:30

Burcuna göre hangi zeka türüne sahip olduğunu söylüyoruz!

Merak ettiysen, Haydi Testee! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seç Bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sosyal zekaya sahipsin!

Senin, yeni fikirlere, düşüncelere açık olduğunu söyleyebiliriz. İnsan ilişkilerinde son derecede başarılısın ve iç güdülerin çok kuvvetli. Çoğu zaman sıcakkanlı ve cömert hareketler sergilersin. Düşüncelerin, çevrendeki insanlar için canlandırıcı ve ilham vericidir. Hayata genel olarak iyimser yaklaşırsın. Ara ara sinirlerine hakim olamayıp, ani tepkiler verebilir ve sözlerini esirgemeden konuşabilirsin. Hız gerektiren işlerde başarılıdır. Sabır ve aşırı dikkat gerektiren işler kesinlikle sana göre değildir çünkü çok sabırsızsın. Liderlik vasıflarınla insanları organize etmekte de başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden büyük projeleri seversin. Herhangi bir ortama girdiğinde kendinden emin bir biçimde konuşur, düşüncelerin ile ilgi uyandırmaya bayılırsın!

İçsel ve mantıksal zekaya sahipsin!

Senin, gerçekçi ve kurallara önem veren bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü disiplinin olduğu yerde rahat ediyorsun. Bu özelliğinden dolayı da iş zekanın çok gelişmiş olduğunu belirtebiliriz. Yapman gereken şeyler için hırslı ve sorumluluk sahibisin.  Bazen kendinle ilgili olayları çok fazla düşünebilirsin çünkü duygu yüklü, kolay etkilenen bir zihni var. Bundan dolayı geçmişte yaşananlar seni sürekli meşgul edebilir. Hafızan güçlüdür. Empati gücün yüksektir.  Yavaş yavaş ama sindirerek öğrenirsin. Öğrendiklerini bir daha unutmazsın. Her zaman pratik düşüncelere sahipsin. Tecrübelerin canını acıtsa da olaylardan ders almayı bilirsin. Seni en çok motive eden şey ise, hayata dair koyduğun hedefler!

Sezgisel ve kişisel zekaya sahipsin!

Uyum getiren barışçıl düşüncelere sahipsin. Estetik açıdan gelişmiş bir zihnin var. Olayları tarafsızca tartmaya çalışır ve gürültüden aceleden hoşlanmazsın. Karar alman çoğu zaman uzun sürebilir. Arkadaş canlısı, sosyal konularda başarılı ve yaptığı işe sanat katan birisin. Ancak rekabet gerektiren işlerde çok da başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Kararlı, araştıran ve sezgi sahibi bir zekan var. Bir dedektif gibisin. Olayların ardında yatan gerçekleri açığa çıkartabilecek yeteneklere sahipsin. Çünkü konsantrasyon yeteneği var ve sezgilerin genellikle doğru. Kendini ifade etme şeklin, dekorasyon resim ve dans gibi farklı tarzlarda olabilir.

Sosyal ve bilimsel zekaya sahipsin!

Bilimsel bir zekaya ve sezgilere sahipsin. Bu yüzden net düşünebilir ve son derece kararlı davranışlar sergilediğini söyleyebiliriz. Farklı görüşlere açıksın, duygularını ve düşüncelerini birbirine karıştırmazsın. Bu davranışından dolayı adil olduğunu belirtebiliriz. İyi bir organizatörsün. Son derece dikkatlisin. Analitik düşünme yeteneği çok gelişmiş.  Öğrenmeye açıksın, çok hızlı konuşabilir ve hareket edebilirsin. Yeni şeylere adapte olmakta ustasın. Bu yüzden çok farklı kişilikteki insanlarla bile kolaylıkla iletişim kurabilir ve onları istediğin gibi ikna edebilirsin. Çünkü diğer insanların düşüncelerine önem verirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
40
16
13
7
5
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

hep aynı cevaplar çıkıyor zeka türleri çok çeşitlidir bu nedenle beğenmedim 👎

Necla Kaplan

Sezgisel ve kişisel zekaya sahipsin!

İdil

Sosyal ve bilimsel zekaya sahipsin! Bilimsel bir zekaya ve sezgilere sahipsin. Bu yüzden net düşünebilir ve son derece kararlı davranışlar sergilediğini söyl... Devamını Gör