Görüş Bildir
Haberler
Doğum Haritana Göre Nasıl Bir Kaynanan Olacak Söylüyoruz!

Doğum Haritana Göre Nasıl Bir Kaynanan Olacak Söylüyoruz!

Hep erkeklere doğum saatini soracak değiliz. Eğer doğum haritandaki işaretleri biliyorsan, evleneceğin kişinin annesi hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsin.

Doğum haritanı daha önce hesaplamadıysan buraya tıklayarak doğum saatin, doğduğun yer ve doğum tarihine göre öğrenebilirsin. Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu öğrenerek başlayalım!

Yükselenini seçmeyi unutma!

Venüs burcun neymiş, öğrenebildin mi?

Doğum haritasında evliliği gösteren 7. ev'in yerleştiği burcu söyler misin?

Son olarak nasıl Ay burcun ve temsil ettiği ev annenin karakterini gösteriyorsa 10. ev de evlilikte çok önemli. 10. evinde hangi burç var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Senin kayınvaliden deli dolu ancak biraz sivri dilli olabilir.

Senin kayınvaliden deli dolu ancak biraz sivri dilli olabilir.

Enerji dolu, tutkulu, cesur ve özgür ruhlu olan bu kadın, genellikle liderlik nitelikleri sergiler. Cesaret, özgüven ve kararlılık gibi özellikler onun karakterinde vardır. Enerji dolu, cesur, liderlik etme yeteneğine sahip, maceracı ve tutkulu kişiliği ile tanınır. Hayatı sonuna kadar yaşamayı sever ve monotonluktan hoşlanmaz. 

İyi bir dost olur ancak kendine özgü zorlukları da bulunmaktadır. Sabırsızlık, inatçılık, kibir ve agresiflik zaman zaman karakterine hakim olabilir. Kendi isteklerini gerçekleştirmeye odaklanır. Genellikle başkalarının görüşlerini göz ardı ederler. Onunla tartışmak zor olabilir, çünkü genellikle kendi haklılığını savunur. Duygusal ve hassas olur bu nedenle kolaylıkla incinebilir. Fakat bunu dışa vurmayabilir. Bu nedenle, onunla ilişki kurmak sabır ve anlayış gerektirir.

Senin kayınvaliden geleneklerine bağlı bir kadın olacak, oğlunu senden biraz kıskanabilir.

Senin kayınvaliden geleneklerine bağlı bir kadın olacak, oğlunu senden biraz kıskanabilir.

Bu kadın duygusal ifade konusunda zorluk çekebilir ve bazen başkalarının hislerine karşı duyarsız gibi görünebilir. Aşırı eleştirel, inatçı veya katı olma eğilimindedir. Maddi güvence ve istikrar arayışı içindedir, lüks veya macera peşinde olma eğilimi yoktur. Meditasyon, yoga veya bahçecilik gibi etkinliklerle doğa ve beden bağlantılarını güçlendirme eğiliminde olabilir.

Aynı zamanda stabil, pratik ve disiplinli olmalarıyla tanınır. Güvenilir, sabırlı ve materyalist oldukları bilinir. Esnek olmayan düşünce yapısı, kıskançlık, inatçılık ve karamsarlık gibi olumsuz özelliklere sahip olabilir. Onunla ilişki kurarken sabırlı olmak, duyguları açıkça ifade etmek ve güven vermek önemlidir.

Senin kayınvaliden çocuk ruhlu ve önyargısız birisi olacak.

Senin kayınvaliden çocuk ruhlu ve önyargısız birisi olacak.

Bu kadın değişime açık, özgürlükçü ve yaratıcı olmasının yanı sıra, kararsız, dengesiz, tutarsız ve duygusuz da olabilir. Hayatın akışına uyum sağlamayı sever. Her konuda konuşmayı ve yeni insanlarla tanışmayı sevdiği için onunla arkadaş olmak kolaydır. Onun güvenini kazanmak ve ilgisini çekmek için onlara özgürlük tanımalısın. Bilgiye ve öğrenmeye açık olduğundan akademi, sanatsal veya medya alanlarında çalışan biri olabilir.

Senin kayınvaliden duygusal ve anaç bir kadın olacak.

Senin kayınvaliden duygusal ve anaç bir kadın olacak.

Bu kadın merhametli ve çevresindeki insanlara karşı şefkatli, yardımsever ve ilgili davranır. Empati yeteneği kuvvetlidir ve psikolojik ve ruhsal ihtiyaçlara çözüm bulmada önemli bir rol oynar. Sezgilerine güvenilir. Mistik ve spiritüel konulara ilgi duyar. Duygusal yoğunluğu nedeniyle duygularını derinden yaşar ve ifade eder. Sevgi dolu, romantik ve anaçtır. Diğer yandan kolayca alınganlık gösterebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
17
9
7
6
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceren

Bu ne be ilk defa böyle burçlar duydum aşxmaöxm

eli

burcumu seçip diğerlerini degistirdigimde de aynı sonuç çıkiyor. deli dolu sivri dilli cıkıyor hep. burcum ayni kaliyor diğer tüm şıklari değiştiriyorum sonu... Devamını Gör

aleyna

İlk defa bu kadar güzel şeyler söyledi hadi inş msosksspks

yourheartsart

sayfayı yenileyip dene istersen bir de bazen yenilemek gerekiyo