Görüş Bildir
Haberler
Doğum Haritasına Göre Mücadele ve Savaş Yeteneğimizi Gösteren Mars Evlerde Hangi Anlama Gelir?

Doğum Haritasına Göre Mücadele ve Savaş Yeteneğimizi Gösteren Mars Evlerde Hangi Anlama Gelir?

Astroloji uçsuz bucaksız bir ön görü yöntemidir. Kişinin hayatı, geçmiş ve geleceği hakkında birçok tahminde bulunulabilir. Bunun için kişinin doğum anında hayatını etkileyen yıldızlara ve ev yerleşimlerini bakılır.

Siz de doğum haritanızda bulunan 12 eve yerleşim gösteren gezegenler ışığında hayatınızı etkileyecek anlamları okuyabilirsiniz. Diğer gezegenleri sırasıyla evlere göre anlamlarını anlatmıştık. Bu içeriğimizde Mars’ın evlere göre anlamlarını inceledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mars gezegeni Koç burcunun yöneticisidir. Koç’un temsil ettiği agresyon ve mücadele konularını temsil eder. Hayatta duygusal ya da fiziksel anlamda gücümüzün niteliğini Mars’ın doğum haritasında yerleştiği eve bakarak anlamlandırabiliyoruz.

Örneğin Mars’ınız 1. Ev’deyse bunun anlamını görebileceğiniz tüm yorumları aşağıda sizlerle paylaştık!

Mars 1. Evde

Mars 1. Evde

Birinci ev kişinin görünüşü ve benliği ile ilgilidir. Dolayısıyla Mars’ın agresif gücü bu evdeyse kişi sinirli veya soğuk bir izlenim verebilir. Hatta zaman zaman kavgacı ve somurtkan olabilir. Mars, kızıl bir gezegen olduğu için astrolojik anlamda araştırmalar Mars’ın birinci ev yerleşimlerinde genellikle kişinin kızıl saçlı veya çilli bir yüzü olabileceği saptanmıştır. Sıcak günlerde çok terleyebilir veya sıcak alanlarda bulunmaktan rahatsızlık duyabilir. Astım veya nefes rahatsızlıkları yaşayabilir.

Mars 2. Evde

Mars 2. Evde

İkinci ev parasal konuları anlatmaktadır. Marsa bu evdeyse satış veya borsa gibi alanlarda çekişmeli bir hayat süreciniz olabilir. Para konusunda mücadele verebilirsiniz. Almak istediğiniz şeyler veya sahip olmak istediğiniz şeylerin yolu hep parasal engellere takılabilir. Bu nedenle para konularında fedakar olmanız gerekebilir. Hareketli olmanız ve hızlı düşünmeniz hayatta maddi kazancınızı arttıracaktır.

Mars 3. Evde

Mars 3. Evde

Üçüncü ev Merkür’ün, yani iletişim ve zekanın evidir. Mars bu evdeyse hareket enerjisi baskındır. Bu nedenle bir spor dalında profesyonel olarak yer almanız önemlidir. Hayatın ilk okul ve okul öncesi dönemini işaret eden üçüncü evde Mars, okul döneminde kişinin voleybol, basketbol gibi branşlarda başarılı olabileceğini söyler. Enerjinizi dengelemek için size spor yapmanızı önerebiliriz!

Mars 4. Evde

Mars 4. Evde

Dördüncü ev aile, anne ve yuva konularını işaret etmektedir. Mars bu evdeyse ebeveynlerle iletişim oldukça çatışmalıdır. Aile ile anlaşmak çok zordur. Anne ve baba ile bireysel ilişkilerde sorunlar olabilir. Hayatınızın yetişkinlik döneminde daha olumlu şeyler yaşayabilirsiniz. Evde hobi olarak ya da bedeninizi şifalandırmak için egzersiz, yoga ve meditasyon yapabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mars 5. Evde

Mars 5. Evde
cdn.shopify.com

Beşinci ev hobiler, kardeşler gibi hayatın keyifli alanlarına ışık tutar. Eğer doğum haritanızda bu evde Mars varsa muhtemelen çocuk sevmiyor olabilirsiniz, kardeşlerinizle iletişiminiz çatışmalı olabilir. Hobilerinizi boks gibi sinir ve stres atabileceğini spor dallarından oluşturabilirsiniz. Şansınız kriz yaratabilir bu nedenle ona güvenip kumar, borsa veya şans oyunlarına girişmeyin!

Mars 6. Evde

Mars 6. Evde

Altıncı ev hizmet ve sağlık sektörü, günlük rutinler veya kişisel sağlığı gösterir. Mars bu evdeyse kişinin hastalandığında gittiği hastaneler ya da diğer hizmet almak isteyeceği yerlerde krizler yaşanabilir. Diğer yandan iş yaşamı oldukça yoğun geçebilir. Fiziksel anlamda kronik yorgunluklarınız olabilir. Bunlar aşmak için evde egzersizler yapmanız önerilebilir.

Mars 7. Evde

Mars 7. Evde

Resmi iş ortaklıkları ve evlilik gibi birliktelikleri anlatan yedinci ev Mars’ta ise kişinin evlilik yaşantısı veya diğer ortaklıkları için fedakarlıklar yapması gerekebilir. Çünkü bu alanlarda çatışmalar söz konusudur. Kişinin kendisi hakkında oturup düşünmesi ve anlaşma becerisini geliştirmesi gereklidir. İlişkilerinde iletişim yeteneğini kullanmalı ve hoş görülü olmayı öğrenmelidir. Enerjisi oldukça yüksektir bunu üçüncü kişiler için değil partneri için harcamalıdır.

Mars 8. Evde

Mars 8. Evde

Kişinin ölümünün nasıl olacağı veya diğer aile üyelerinden kalacak mirasları, nafakaları anlatan sekizinci ev Mars’ta ise ölüm korkusu yoktur. Motor sporları gibi cesaret gerektiren alanlarda korkusuzca yer alabilir ve başarılı olabilir. Diğer yandan nafaka alıyorsa bunda gecikmeler ve zorlanmalar yaşayabilir. Miras alacaksa bazı hukuki engellere takılabilir.

Mars 9. Evde

Mars 9. Evde

Dokuzuncu ev uzakları, yüksek öğrenimi ve kişinin inançlarını anlatmaktadır. Mars doğum haritasında bu evdeyse kişi inandıkları ve bakış açısı uğruna kendini feda edebilir. Önemli gördüğü bir siyasi ideolojiye ya da dini, felsefi görüşlere sahiptir. Bunlar için büyük manevi savaşlar verir. Haksızlık karşısında çok hassastır. Hem kendi hakkı hem de diğerlerinin hak ettikleri için sesini çıkarır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mars 10. Evde

Mars 10. Evde

Kariyer ve meslek hayatını anlatan onuncu evde Mars bulunuyorsa kişi burada statüsü için sürekli rekabet etmek zorunda kalır. Bu sırada yönetici pozisyonundaki kişilerle ve otorite ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kişi özgürlüğüne düşkündür bu nedenle fiziksel anlamda hareket edebileceği ve inisiyatif alabileceği bir işte çalışabilir.

Mars 11. Evde

Mars 11. Evde

Doğum haritasında on birinci ev sosyal çevre ve arkadaşlıkları anlatır. Bu evde Mars gezegeni varsa kişi bir derneğe üye olabilir, okul kulüplerinde ve etkinliklerde boy gösterir. Zengin bir camiada ya da eğlenceli bir arkadaş çevresinde değer gören bir kimse olur. Takım olarak çalışabilir ya da ekip çalışmalarında iyi olabilir.

Mars 12. Evde

Mars 12. Evde

Doğum haritasında on ikinci ev ruhsal ve bilinçaltı konularını ele alır. Bu evde Mars varsa kişi küçüklüğünden itibaren bir mentora ihtiyaç duyar. Özgüveni konusunda desteklenmesi gerekir. Fiziksel aktivitelerde veya yeni girişimlerde emin adımlar atmaya çabalar. Ekip çalışmasından uzak ve bireyseldir. Diğer insanların enerjisinden çok etkilenir. Bu nedenle kendisine odaklanmalı, gereksiz endişe ve korkulardan uzaklaşmalıdır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın