Görüş Bildir
Haberler
Ekim 2023 Hint Vedik Astroloji Yorumları

etiket Ekim 2023 Hint Vedik Astroloji Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
01.10.2023 - 07:03 Son Güncelleme: 01.10.2023 - 10:32

Ekim ayı tutulmaları ile gümbür gümbür geliyor! Ateş çemberi gökyüzünü saracak.

Bu tutulma, 21 Ağustos 2017'deki tam Güneş tutulması gibi gökyüzünü karartmayacak. Yeni ay tam olarak Dünya ile Güneş arasına yerleştirildiğinde ve gölgesi Dünya'ya düştüğünde güneş tutulması meydana gelir.

Halkalı güneş tutulması, Ay'ın gökyüzünde nispeten küçük göründüğü ve dolayısıyla güneş diskini tamamen kaplamadığı ve genellikle 'ateş çemberi' olarak adlandırılan ince bir dış halka bıraktığı zaman meydana gelir.

Ay'ın Güneş'in diskini tamamen kaplayıp kapatamayacağı, Ay'ın Dünya'ya olan uzaklığına bağlıdır. Ay'ın Dünya etrafında hafif eliptik bir yörüngesi vardır, bu nedenle her ay iki noktada Dünya'ya en uzak (apogee) ve en yakın (perigee) olur, bu da ayın gökyüzünde ortalamadan biraz daha küçük ve biraz daha büyük görünmesini sağlar. 

14 Ekim 2023'te yeni ay nispeten küçük görünecek ve bu nedenle, Oregon'dan Teksas'a ve ötesine uzanan halka şeklindeki dar yoldan bakıldığında güneş diskinin yalnızca %91'ini kaplayacak.

Kolay olmayan önceki aylardan sonra nihayet yeniden rahatlamış hissedeceksiniz.

Ekim ayı itibarıyla insanlara getirilecek yeni istikrar, özellikle kişisel gelişim alanında olduğu kadar finansal konularla uğraşırken de kullanılabilir. Bir kez daha her şeyi huzur içinde düşünmek için bolca zamanınız olacak. Zaten sonbahar olduğunu hâlâ kabul etmiyorsunuz ve bu nedenle iyi bir ruh hali içinde olacaksınız. Kişilerarası ilişkiler barış içinde gelişebilir. Bu hem kariyer hem de kişisel yaşamda kullanılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koç aylık burç-Ekim

Koç aylık burç-Ekim

Rahatla Koç, Ekim 2023 burcunuzda endişelenecek pek bir şey yok. Bu ay kariyeriniz önemli bir yükselişe geçecek ve iyi zirvelere ulaşacak. Doğal olarak, tatmin edici bir finansman akışına da sahip olacaksınız. Bir şey diğerine yol açar ve Koç burcu hayatın her alanında başarılı olacaktır. Disiplinli çalışmanızın karşılığında kâr ve takdirler olacak. 

Koç burcu kariyerin yanı sıra yükseköğrenim için yurtdışına seyahat etmek zorunda kalabilir. Bu ay rekabetçi sınavlara girmeniz için iyi bir zaman. Bu nedenle uzun süredir önemli bir sınava hazırlanıyorsanız ekim ayında şansınızı denemeyi unutmayın. Ayrıca derslerinizle ilgili ailenizden uzak tuttuğunuz bir husus varsa bu ay onlara söylemenizi öneririz. Bu ay verimliliğiniz büyük ihtimalle %100 ve yıldızlar sizin lehinize. Bu yüzden bu sefer şansınızı tam olarak kullanmaktan sizi alıkoyacak hiçbir şeye izin vermeyin. 

Koç burcunun aşk enerjileri, ekim burç 2023'te de aynı derecede cesaret vericidir. Yıldızlar, aşk hayatınızın çiçek açmasına ve partnerinizle denge kurmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca ailenizi genişletmeyi düşünüyorsanız, bunu denemek için doğru zaman bu olabilir. Ancak aile ilişkilerinizde, hayatınızın geri kalan yönleri kadar sorunsuz ilerlemeyebileceği için birkaç istisna olduğunu fark ediyoruz. Yakınlarınızla fikir ayrılıkları, çatışmalar, tartışmalar yaşanacak. Bu nedenle aile ilişkilerinizi ele alırken biraz dikkatli olduğunuzdan emin olun. Sağlık burcunuz da dahil olmak üzere diğer her şey yolunda. Ekim 2023 burcunuzda sizin için herhangi bir hastalık veya fiziksel rahatsızlık belirtisi yok.

Ekim-Koç Burcuna yönelik ipuçları

Koç burcu cumartesi günü “Om Mandaya Namaha”yı 17 defa okumalıdır. Ayrıca aile üyelerinize ekstra ilgi gösterin ve onlarla sert tartışmalardan kaçının.

Boğa aylık burç-Ekim

Ekim ayı aylık burç, Boğa burcu için en yüksek ve en düşük değerlerin bir karışımıdır. Kariyerlerinde sorunsuz bir dönem geçirecekler. Ancak iş hayatınızda büyük bir büyüme veya ilerleme beklemeyin. İş yerindeki ekstra çabalarınız veya özveriniz nedeniyle tanınmamanız muhtemeldir. Teşvik ve promosyonlarda gecikmeler veya iptaller yaşanabilir. Sonunda Boğa burcunun kariyer burcu finansal burçlarını da etkileyecektir. Ekim burcunuz 2023'te daha fazla kâr veya iyi bir para girişi yok gibi görünüyor. Ancak herhangi bir iş değişikliği veya transfer fırsatı bulursanız, hiç düşünmeden bunu değerlendirin. Bir sonraki işinizde başarılı olma şansınız mevcut işinize göre daha yüksektir.

Boğa burcunun evli olanları, aşk hayatında veya ilişkilerinde de önemli sorunlar yaşayabilir. Hararetli tartışmalar, çatışmalar ve fikir ayrılıkları yaşanacak. İşler çok sertleşebilir ve bu da ayrılığa yol açabilir. Bu nedenle, kartlarınızı dikkatli oynayın ve eğer bu ilişkiye onları kaybedemeyecek kadar değer veriyorsanız, iyi yarınıza karşı sert davranmaktan kaçının. 

Merkür 5. evinizde olduğundan akademik alanda başarılı olma şansınız oldukça yüksek. Diğer aile ilişkileriniz de harika olacak ve onlardan sürekli destek alacaksınız. Aynı şey sağlık burcunuz için de geçerli. İçinde tehlikeli veya ciddi bir şey yok. Ancak ay içinde hafif ateş veya boğaz enfeksiyonu yaşanabilir, buna dikkat edin.

Ekim-Boğa Burcu ipuçları

Her gün 108 defa “Om Durgaya Namaha” zikretmek ayrıca partnerinize karşı şu an olduğundan çok daha anlayışlı ve sabırlı olun.

İkizler aylık burç-Ekim

İkizler aylık burç-Ekim

Mutlu olun İkizler burcu, 2023 ekim burcunuzda kariyer konusunda sizin için harika fırsatlar var. Son zamanlarda iş akışınızın biraz istikrarlı olduğunu hissediyorsanız, bu sadece iyilik içindir. Daha iyi şeyler gelmek üzere ve işinizde sizin için yeni olanaklar olacak. İkizler burcunun finans burçları da eşit derecede iyileşme işaretleri gösteriyor. Yatırım planlarınız da başarılı olabilirken, ofiste makul bir şekilde ödüllendirileceksiniz. 

Aynı şekilde kişisel hayatınızdan da memnun kalacaksınız. Jüpiter 11. evde olduğundan aile ilişkileriniz yalnızca gelişecektir. Aile üyeleriniz arasında birlik olacak ve zor zamanlarınızda bile yanınızda olacaklar. Ancak Rahu ve Ketu'nun 5. evde bulunması sizi sebepsiz yere endişelendirebilir ve gerginleştirebilir. Ancak yakınlarınızın ve sevdiklerinizin desteği, yaşayabileceğiniz tüm kaygı sorunlarının üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. 

İkizler burcunun aylık burç yorumları aşk hayatları için de çok önemli olacak. Bu ay gelecekteki yaşam partnerinizle tanışma şansınız var. Sizin için doğru olan girmek üzere. Bunları tanımlamak için duyularınızı açık tutun. İkizlerin evlilik ilişkileri de gelişecek. Etrafınızdaki tüm pozitifliği takdir edin ve minnettar olun. Sağlık burcunuz size biraz rahatsızlık verse de Merkür'ün olumlu konuma yerleşmesi sizi her türlü ciddi sağlık sorunundan kurtaracaktır. Bu nedenle bu ay belirli bir şey için endişelenmeyin. İyi ve rahatlatıcı her şey üzerinize yağıyor.

Ekim ayındaki İkizler burçları için ipuçları

İkizler burcu günde 41 kez “Om Namo Bhagavate Vasudevaya” zikretmeli ve Çarşamba günü engelli insanlara yiyecek bağışında bulunmalıdır. Bu ay parasal kar elde etmenin yanı sıra uygun bir tasarruf veya yatırım planı yapın.

Yengeç aylık burç-Ekim

Kemerlerinizi bağlayın Yengeçliler! Ekim burcunuz 2023 sizin için oldukça zorlayıcı olacak. Yetenekleriniz hayatın her alanında sınanacak. İş hayatınız sorunsuz gidiyorsa ekim ayında da aynı olmayacak. Üstlerinizin size baskı yapması ve ofiste yaptıkları hatalardan sizi sorumlu tutmaları mümkündür. İşin kötüsü bu konuda hiçbir şey yapamıyorsunuz. Yengeç burcunun yapabileceği en iyi Şey Disiplinli çalışmaya ve özveriye bağlı kalmaktır. Çabalarınız önümüzdeki gelecekte cevaplanacak. 

Aileniz ve hayat arkadaşınızla yeterince iletişim kurmuyorsanız şimdiden yapmaya başlayın. Zor zamanlarınızda güç sütunlarınız olacaklar. Ancak 2023 Ekim burcunuz, onlarla ilişkilerinizi de bozacağınızı gösteriyor. Yakınlarınızla ve sevdiklerinizle sorunlar, çatışmalar ve tartışmalar olacak. Astrologlarımız sakin olmanızı ve sevdiklerinizle gereksiz tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ediyor. Yengeç burcunun evlilik ilişkileri de bu ay zorluklarla karşı karşıya kalacak. 

Bu detayların dışında Yengeç mali burçları Ekim 2023 aylık burçlarında da rahatsız edici olacak. Ödemelerde ve teşviklerde gecikmeler yaşanacak bu nedenle bu ay nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Bazı mali kayıplar da mümkündür. Bunun dışında sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor çünkü Ekim ayında göz tahrişi, karın ağrısı, bacak ağrısı vb. durumlar yaşanabilir. 

Ekim ayındaki Yengeç burçları için ipuçları

Yengeç burcu pazartesi günü. Ailenize bol bol zaman ayırın ve zor zamanlarınızda partnerinizle iletişim kopukluğu yaşamadığınızdan emin olun.

Aslan aylık burç-Ekim

Aslan aylık burç-Ekim

Satürn'ün ekim ayı için aylık burcunuzdaki yerleşimi, Aslan burcu için zorluklar getirecek şekilde ayarlanmıştır. Ancak Jüpiter'in ay burcundaki olumlu konumuyla top sizin sahanızda. Astrologlarımız, kariyerinizde ve akademik yaşamınızda bolca fırsata sahip olacağınızı öngörüyor. Bazı harika fırsatların kapınızı çalması ve Aslanın önemli karlar elde etme şanslarının oldukça yüksek olması ihtimali var. Doğal olarak, daha iyi iş fırsatları nedeniyle iyi bir nakit girişine de sahip olacaksınız. Önemli karlar elde edeceksiniz ve teşvikler tatmin edici olacak. 

Ayrıca ekim ayında ekstra para kazanmak için bazı yan işler bile yapabilirsiniz. Bu nedenle ekim ayı için tasarruf ve yatırım planlarınızı hazır bulundurduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde abartılı yaşam tarzınız huzurunuza mal olabilir ve ilerleyen dönemlerde talepleri karşılayamaz hale gelirsiniz. Aslan Ekim burcu 2023, gelişmiş bir akademik performansı bile gösteriyor. Akademisyenlik alanında uzun zamandır bir şey istiyorsanız, bu ay ona bir şans verin. Bu sefer büyük ikramiyeyi kazanma şansınız var! Özel yaşamınızda ise ektiğinizi biçeceğiniz bir aydasınız. 

Jüpiter sizin tarafınızda olduğundan sağlık burcunuzda önemli bir sorun yok. Yine de Rahu ve Ketu size bazı mide ve görsel problemler yaşatabilir. Bu nedenle işinize ve beslenme alışkanlıklarınıza dikkat edin.

Ekim ayındaki Aslan Burçları için ipuçları

Aslan hayatın her alanında daha iyi sonuçlar almak için günde 21 kez 'Om Bhaskaraya Namah' Okumalısınız. Ayrıca mali durumunuzun kötü olmasını önlemek için harcama alışkanlıklarınızı da kontrol edin. 

Başak Aylık Burç-Ekim

Ekim ayı aylık burç Başak burcu için ne çok iyi ne de çok kötü. Kariyer yapma veya kariyer değiştirme konusunda olumlu bir şansa sahip olacaklar. Daha iyi karar verme yetenekleriyle ve muhtemelen iş yerinde daha iyi seçimlerle ödüllendirileceksiniz. İş adamı olan Başak, işlerinde önemli miktarda kar bekleyebilirler. Ancak rakipleriniz yolunuza çıkmayı planlarken Disiplinli çalışmanızı tutarlı tuttuğunuzdan emin olun. Aynı zamanda elde ettiğiniz karlardan alternatif iş planları aramaya da devam edebilirsiniz. Aklınızda başka bir çalışma planınız varsa onunla devam edebilirsiniz. Ekim ayı, aylık burcunuzun çiçek açması için doğru zamandır. 

Başak burçları akademik alanda da güzel vakit geçirecekler. Ekim, rekabetçi sınavlara girmeniz için iyi bir zamandır. Sezgisel duyularınız ve karar verme yetenekleriniz yılın bu zamanında güçlüdür. Bu nedenle, çoktan seçmeli soruları denemek, hayalinizdeki işi veya üniversiteyi kırmak için iyi bir fikirdir. 

Ancak aileniz ve aşk burcunuz bu kez darbe alabilir. Gereksiz çatışma ve tartışmalardan kaçınmak için sevdiklerinize ve ailenize ekstra saatler ayırmanız gerekecek. Ayrıca bu ay, daha iyi yarınız veya partnerinizle bazı büyük küçük sorunlar konusunda da farklılıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle onlara ne söylediğinize dikkat edin. 

Aynı şekilde Başak burcunun sağlık burcu da ekim ayında pek iyi değil. Mide sorunlarınız olacak, boğazınızda kaşıntı ve tahriş olacak. Başak burçları da bu dönemde obezite sorunları yaşayabilir ancak sağlığınız muhtemelen ayın ikinci yarısından itibaren daha iyi hale gelecektir.

Ekim ayındaki Başak Burçları için ipuçları

Başak günde 41 kez “Om Rahave Namaha” veya “Om Kethave Namaha” Okumalısınız. Yaşam sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilir.

Terazi aylık burç-Ekim

Terazi aylık burç-Ekim

Ekim ayının aylık burç yorumu Terazi burcu için o kadar da iyi değil. Kariyerinizde inişler ve çıkışlar yaşamak zorunda kalacaksınız. İş yerindeki meslektaşlarınızın ilgisiz davranışları olabilir. Çabalarınızın karşılığını bir başkasının alması ve yaptığınız her şeyden dolayı tanınmamanız mümkündür. Ancak bu test süresi uzun sürmeyecek. Yakında Jüpiter'in olumlu konumundan yararlanacaksınız. Nakit girişi ve yeni iş fırsatları olacak. Halihazırda iş yapan yerliler bu avantajlı konumdan yararlanabilirler. Şansınızı denemeniz için iyi bir zaman. Ancak hamlelerinizin hesaplı olduğundan ve iyi uygulandığından emin olun. 

Jüpiter'in Ekim 2023 burcunuza yerleştirilmesi akademik performansınıza da fayda sağlayacaktır. Bir sunum yapmak veya daha ileri çalışmalar yapmak için varlıklı bir üniversiteden çağrı alabilirsiniz. Ne yazık ki, aşk ve finans burcunuzun önemli bir ilerlemeyi destekleyecek uygun bir gezegeni yok. Evlilik ve aşk ilişkilerinizde farklılıklar olacak. Hatta özellikle ayın ikinci yarısında sevdiklerinizle günlük tartışmalar ve çatışmalar yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle faaliyetlerinize ve sözlerinize dikkat edin. Bu ay en ufak bir hoşnutsuzluk bile büyük bir kavgaya dönüşebilir. Aynı şey finans burcunuz için de geçerli. Ekim ayında parasal kâr veya yatırım getirisi konusunda bu kadar olumlu bir işaret yok. Fakat, 

Ekim ayı aylık burç Terazi için en ufak sağlık endişelerini beraberinde getiriyor ancak Jüpiter'in yedinci eve geçişi sizin için tüm sağlık sorunlarını yavaş yavaş sona erdirecek!

Ekim ayındaki Terazi Burçları için ipuçları

Terazi burçları Ayrıca iş yerindeki büyük fırsatları kaçırmamak için odaklanmış ve dikkatli olmalısınız.

Akrep aylık burç-Ekim

Ekim 2023 aylık burç akrepler için ortalama olacaktır. Endişelenecek önemli bir şeyleri yok ama hayatın birçok profesyonel alanında sınav dönemlerinden geçeceksiniz. İşinizde tutarsızlıklar olabilir. Zor zamanlar boyunca kendinizi zorlamanız gerekecek ve günlerinizi monoton bulabilirsiniz. Yaptığınız çoğu işte ilgi ve dikkat eksikliği olacaktır. Ancak şu anda herhangi bir iş değişikliği veya kariyer değişikliği planı zararlı olacağından kendinizi sabırla toplayın. Astrologlarımız, daha iyi sonuçlar elde etmek için profilinize bağlı kalmanızı ve şu anda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam etmenizi öneriyor.

Aynı şekilde Akrep burcunun aşk enerjileri da pek iyi değil. İlişkinizde farklılıklar ve ego çatışmaları yaşayacaksınız. Evliliğinizin pek iyi gitmediğini hissedeceksiniz ve ayrılık ya da boşanma gibi düşünceler sıklıkla aklınızdan geçecek. Ancak bu düşünceleri bir kenara bırakın ve bu kötü düşüncelere sahip olmanıza izin veren şeyin gezegenlerin elverişsiz konumu olduğunu anlayın. Ancak henüz evli değilseniz ve yakın zamanda evlenmeyi planlıyorsanız, bunu birkaç ay daha ertelemenizi öneririz. 

Jüpiter ve Satürn dördüncü evinizde olduğundan ay boyunca rahatsızlıklar yaşayacaksınız. Bu süre zarfında maddi kayıplarınız ve daha az nakit girişi yaşamanız da mümkündür. Bu nedenle, ay için bazı tasarruf planlarına ve daha az harcama seçeneklerine hazırlıklı olun. Rahu altıncı evde olmasına rağmen Ekim 2023 için burcunuz yolda bazı başarılarla doğaçlama yapabilir. Ancak bu ay yeni yatırım planlarından veya iş ortaklıklarından kaçınmak en doğrusu.

Ekim ayındaki Akrep Burçları için ipuçları

Her gün 108 kez 'Om Kethave Namah' Okumalısınız.

Yay aylık burç-Ekim

Yay aylık burç-Ekim

Ekim ayı aylık burç, Yay burcu için neredeyse hoş. Yerliler iş hayatından kâr elde edecek, ortaklıkları onlara iyi anlaşmalar sağlayabilir. Bunun dışında kariyer burcunuz da parlayacak. Yaptığınız çalışmalarla tanınacak ve aynı şekilde değerlendirileceksiniz. Bu değerlendirme özgeçmişiniz ve yaklaşan iş aramanız için değerli bir katkı olacaktır. 

Yay burcunun akademik burcu da bu ay aynı derecede şanslı. Yurtdışında eğitim alma veya tanınmış bir kurumdan çağrı alma fırsatı bulacaksınız. Herhangi bir kritik sınava veya devlet sınavına hazırlanıyorsanız, ekim ayı kısa bir süre için iyi bir ay olacak. Hatta bu ay sınavlara hazırlıksız girebilir ve iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz. Ancak bu konuda yanıltıcı bir şekilde teşvik edilmeyin; disiplinli çalışma, sınavlarda başarılı olmak için her zaman en iyi seçenektir. Şanslı zaman, yaptığınız her şeyde başarılı olmak için disiplinli çalışmanızın yanı sıra şansın da sizi destekleyeceği anlamına gelir. 

Bunun dışında Yay burcunun aşk enerjileri aynı derecede iyi. Bu ay gelecekte daha iyi olacak biriyle tanışabilirsiniz. Evli olanlar için evde huzurlu bir ortam olacaktır. Ayrıca aile bağlarınız güçlenecek ve yeni bir şeye başlamayı planlıyorsanız ailenizin tam desteğini alacaksınız. Satürn'ün üçüncü evde olmasıyla finansal kazançlar da bekleyebilirsiniz. Ay içinde bazı iyi yatırım getirileri bekleyin, ancak aşırı harcama konusunda dikkatli olun. Satürn'ün üçüncü eve, Jüpiter'in beşinci eve ve Venüs'ün dokuzuncu eve yerleştirilmesiyle ekim ayında tüm iyi şansların ve mutlu zamanların üzerinize yağmasını bekleyin. Sağlık burcunuzda da herhangi bir tehlike yok. Bir at kadar sağlıklı kalacaksınız ve Ekim 2023 burcunuzda sizin için hiçbir önemli sağlık sorunu öngörülmüyor. 

Ekim ayındaki Yay Burçları için ipuçları

Ekim  “Om Mandaya Namaha”yı günde 108 kez okumalıdır. Ayrıca bu şanstan en iyi şekilde yararlanmak için çok çalışmaya devam edin.

Oğlak Burcu ekim aylık burç yorumu

Rahu'nun yerleşimi, Ekim 2023 için aylık burcunuzda dördüncü evde. Bu, dikkat dağılmasına ve dikkat kaybına neden olabilir, bu da burçlara göre Hintlilerin ekim ayında eğitimsel çabalarında daha fazla çalışmaları gerekebileceğini gösteriyor. İşle birlikte aile ilişkileriniz de gerginleşebilir. İstenmeyen tartışmalar, karşılıklı anlayış eksikliği, ego zorlukları ve yerel halkın aile üyeleriyle ilgili eşyalarla ilgili zorluklar yaşanacak. Bu, daha iyi olanınızla daha fazla tartışma yaratacak ve romantik ilişkileriniz de etkilenebilir. Aile üyeleri ve eşleri arasında daha iyi bir uyum sağlamak için yerel halkın aile içinde uyum sağlaması gerekiyor.

Yay burcunun kariyer enerjileri size çeşitli sonuçlar getirebilir. Uluslararası seyahat olanakları ve başarılı istihdam başarıları mümkündür. Ancak iş dünyasındaki şiddetli rekabete veya tepkiye hazır olun. Ekim 2023 aylık burcunuzda hem iyi kazançlar hem de kayıplar tahmin edilebilir. Bu nedenle, kariyer burçlarındaki tüm hamlelerine gerçekten dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca Satürn'ün ikinci eve yerleştirilmesi fazla para kazanmasını zorlaştıracaktır. Ayrıca Yay burçları bu ay göz tahrişi veya dişle ilgili sorunlar yaşayabilirler. Ancak Oğlak burcu için bu ay önemli bir sağlık sorunu yaşanmayacak.

Oğlak Burcu ekim ayı ipuçları

Oğlak burcu günde 21 kez “Om Hanumate Namaha” Okumalısınız. Bunun dışında önümüzdeki aylarda maksimum kar elde etmek için kariyerinize de odaklanın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kova aylık burç- Ekim

Kova aylık burç- Ekim

Ekim 2023 Kova burcu aylık burç yorumları, Satürn'ün kendi burcunda birinci evde, Jüpiter'in ise üçüncü evde olduğunu gösteriyor. Bu durum Kova burcunun için kariyerlerinde zorluklar yaratabilir. Bu aynı zamanda iş yerindeki zorlukların ve baskının artmasına, stres ve sağlık sorunlarına da yol açabilir. Tam tersi, iş yapanlar ise beklenen başarıyı yakalayamayabilirler. Ek olarak, öğrencilerin daha yüksek seviyedeki veya rekabetçi testlerde düşük performans göstermeleri de mümkündür. Şansınızı gerçekten artırmak istiyorsanız her cumartesi Shani Chalisa'yı okuyun. 

Yay burçlarının aile ve aşk burçları Ekim ayında zorlayıcı olabilir. Akrabalarınız ve sevdiklerinizle ilgilenirken sakinliğinizi ve sabrınızı korumanız gerekecek. Ciddi bir ilişki içinde olan veya evli olan çiftler, en küçük konularda bile fikir ayrılığına düşebilirler. Henüz evlenmemiş olanların düğünlerinde gecikmeler yaşanabilir, evli olanların ise birlikteliklerinde uyumsuzluklar yaşanabilir. Ekim ayı burç yorumları 2023'e göre Kova burcu da maddi sıkıntılar yaşayabilir. Bu onların sağlıklarını olumsuz etkileyebilir. Sağlık burcunuza göre Ekim 2023'te kaygı, sırt ağrısı, uykuya dalmada zorluk ve sindirim sorunları yaşayabilirsiniz. 

Ekim ayındaki Kova Burcuna yönelik ipuçları

Kova her cumartesi Shani Chalisa'yı okumalıdır. Sakinlik ve sabır, bu ay boyunca stres ve kaygıyla baş etmenin anahtarıdır.

Balık Burcu ekim aylık burç yorumu

Balık burçları bu ay iş yerinde stres ve zorluklar yaşayabilir, bu da bazı kişilerin iş alanlarını değiştirmeyi düşünmesine yol açabilir. Terfi bekleyenler için gecikmeler veya hayal kırıklıkları hoş karşılanmayabilir. Bu ay iş insanları için de faydalı olabilir. Ekim ayı burçlarına göre günde 108 kez 'Om Gurave Namaha' şarkısını söylemeli ve Hanuman Chalisa'yı okumalısınız.

Rekabetçi sınavlara hazırlanmak isteyen öğrenciler için bu ay neyse ki harika geçecek. Ayrıca özgüvenlerinde bir artış yaşayacaklar ve bu da onların çalışmalarında başarılı olmalarını sağlayacak. Bu ay bu n aileleri için aile hayatı açısından ne iyi ne de kötü olacak. Ailede mutsuzluk olsa da işbirliği ve uyum sağlanırsa işler kontrol altında kalır. Evli insanlar ve sevgililer de eşlerinin tam desteğini alacaklardır.

Birinci evdeki Satürn, ikinci ve sekizinci evlerdeki Rahu ve Ketu ve ikinci evdeki Jüpiter, kişinin mali sorunlarına neden olma potansiyeline sahiptir. İşletmecilik yapanlar hem kar hem zararla karşılaşabilecekleri gibi diğer işletmelerin yoğun rekabetiyle de karşılaşabilirler. Buna ek olarak bağışıklık sisteminin zayıflaması ve güven eksikliği nedeniyle bölge insanında sağlık sorunları da yaşanabiliyor. Sonuç olarak Balık burcunun Disiplinli bir diyet uygulaması gerekebilir.

Ekim ayında Balık Burcuna yönelik ipuçları

Balık burcu her gün 108 kez Hanuman Chalisa'yı okumalı ve 'Om Gurave Namaha'Mantrasını söylemelidir. Ayrıca işyerinde yeni bir şeyler denemeyi planlıyorsanız ekim ayı da bunun için iyi bir zaman olacaktır.

Yani bu, tüm burçlar için ekim ayı burçlarıyla ilgili. Ancak gerçek yaşam olayları ve buradaki bilgiler arasında küçük farklılıklar olabilir ancak büyük ölçüde aynı kalacaktır. Burçlara göre planlama ve uygulama büyük ölçüde tavsiye edilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın