Görüş Bildir
Haberler
El Bâb'da 5 Asker Daha Yaralandı

El Bâb'da 5 Asker Daha Yaralandı

Deniz Gök
30.11.2016 - 17:15 Son Güncelleme: 30.11.2016 - 17:28

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, El Bâb bölgesinde yaralanan 5 asker, Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Türk Silahlı Kuvvetleri destekli Özgür Suriye Ordusu ile IŞİD mensupları arasında Halep'e bağlı El Bâb bölgesi yakınlarında çatışma çıktı. 

Çatışmada yaralanan 5 Türk askeri, helikopterle sevk edildikleri Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı. Askerlerin sağlık durumlarına ilişkin bir bilgi verilmedi.

'Suriye uçakları vurdu' iddiası

24 Kasım'da Türk askerlerini hedef alan hava saldırısında 3 asker şehit olmuş, 10 asker yaralanmıştı. TSK, 'Saldırının rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendiriliyor' açıklamasını yapmıştı. 

Bugünkü MGK toplantısında bu konunun da ele alınacağı belirtiliyor.

26 Kasım'da Suriye'de bir askerin daha şehit olmasıyla Fırat Kalkanı'nda toplam şehit sayısı 18'e yükselmişti.

Terör örgütü IŞİD dün El Bab yakınlarında iki Türk askerini rehin aldığını iddia etmiş, TSK da 15:30 sularında iki askerle irtibat kesildiğini açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
liberal demokrat

öso yakında dağılır bu bataklıkta akp vatan evlatlarını harcar. ne için ?

Mehmet Cepik

Ilk defa bugün el-bab'in kuzeyindeki bir köy, tsk-öso(fiiliyatta yok öyle bisey) denetiminden, rejim-sdg güclerine gecti!!! Yani ilk defa acikca suriye ordus... Devamını Gör

Fırat Sümbül

Bu ülkede genel kurmaybaşkanı niye var ? rehinecilik oynamak için mi !! Askerlik yapmamış bir adama başkomutan derlerse o dagılmış paramparça olmuş suriye bi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

IŞİD'in "Cehennem Savaşı yapacam babayı alırsınız o kentte 1200 militanım var nah veririm" dediği Dabık'ı 15 dakikada şehitsiz almıştık. El Bab çok korunan b... Devamını Gör

Mehmet Cepik

El-bab kilit noktasi, cografik acidan cok önemli ama bu gidisle rejimin denetimine gececek...