Görüş Bildir

Yozgat'ta yaşayan ve hayatı boyunca hiç Şanlıurfa'ya gitmeyen vatandaşın aracının plakasına trafik cezası geldi. Ceza karşısında şoka uğrayan ve eşinin bile kendisine inanmadığını söyleyen vatandaş; mağdur olduğunu, cezanın iptal edilmesi gerektiğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Daha önce hiç gitmediğini söylediği Şanlıurfa'da aracının plakasına yazılan cezayı gören vatandaş duruma tepki gösterdi.

Daha önce hiç gitmediğini söylediği Şanlıurfa'da aracının plakasına yazılan cezayı gören vatandaş duruma tepki gösterdi.

Gelen ceza sonrası eşinin bile kendisine inanmadığını söyleyen vatandaş, "Eşim Şanlıurfa'yı duyunca ‘Hayırdır, ne oldu? Sen Şanlıurfa'ya niye gittin? Niye bizim haberimiz yok?' dedi. Ben ‘Şanlıurfa'ya gitmedim, gitsem bir bilginiz olur' dedim. Oradan ayrı bir sıkıntı yaşadık” dedi.

Gelen ceza sonrası eşinin bile kendisine inanmadığını söyleyen vatandaş, "Eşim Şanlıurfa'yı duyunca ‘Hayırdır, ne oldu? Sen Şanlıurfa'ya niye gittin? Niye bizim haberimiz yok?' dedi. Ben ‘Şanlıurfa'ya gitmedim, gitsem bir bilginiz olur' dedim. Oradan ayrı bir sıkıntı yaşadık”  dedi.

Mağdur olduğunu söyleyen vatandaş cezanın iptal edilmesini istedi. İşte o görüntüler; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
maestro__maestro

Bir heyecan bir kaçak et durumları vardır kesin eşi bile hayırdır dediğine göre 😂 fena yakalanmış (radara)