Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin Sana Hâlâ Aşık mı?

Eski Sevgilin Sana Hâlâ Aşık mı?

miray soysal
01.03.2022 - 16:00

Exin hala sana aşık mı, değil mi merak ediyor musun?

Eğer cevabın, Eveet! ise seni hemen teste alalım!

Çünkü başlıyoruz!💖👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Nasıl tanıştınız?

4. Söyle bakalım, ilişkinizi kim bitirdi?

5. Peki, neden bitti bu ilişki?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Eski sevgilinle görüşüyor musun? Arkadaş kalabildiniz mi?

7. Sence onunla tekrar bir birliktelik yaşanabilir mi?

8. İlişkiniz ne kadar sürdü?

9. Son olarak, eski sevgilinin şu an biriyle ilişkisi var mı?

Hiç şansınız yok!

İlişkinize kaldığınız yerden devam etmek ya da tekrar birleşmeniz için şansınızın olmadığını söyleyebiliriz. Bir  şeyler yaşamışsınız ve bitmiş. Bundan sonra da kolay kolay devamı gelmez gibi.  Yaşadığın şeyleri geride bırakmanın, bir İlişkiden tamamen vazgeçmenin zor bir şey olduğunu biliyoruz. Çünkü birine belli bir süre emek verdikten sonra kolay kolay çekip gidemezsin. Bizce, yeni aşklara ve heyecanlara yelken açmanın, farklı kişiyle sıfırdan bir başlangıç yapmanın zamanı!

Bir şansınız olabilir!

İkinizde de hisler tam bitmemiş. Derinlerde kalmış sevgi parçacıkları, aklınızın bir yerinde tekrar başlama ihtimalinizi güçlü tutmuş. Birlikte zaman geçirirken saatin nasıl ilerlediğinin farkına varmadığınızı hatırla. Bu, ona kendini yakın hissettiğinin ve sevgi duyduğunun belirtisi. Bir şans olabilir diyoruz çünkü siz mutluluğu yalnız kendiniz için istemiyorsunuz. İki tarafın da aynı oranda mutlu olduğunu görmek istiyorsunuz. Bu da, gerçekten bir şeylerin tamamen bitmediğinin kanıtı!

Eski sevgilin hala sana çok aşık!

Eski sevgilinin, sana hala çook aşık olduğu bariz bir şekilde söyleyebiliriz. O, belli ki yaşadıklarınızı ve birlikte geçirdiğiniz güzel günleri hala unutamamış. Hatta içinde bir yerlerde yarım kalan, devam edemeyen aşkınızın pişmanlığını hissediyor. Seni hep çevresinde görmek istiyor. Bu yüzden sana daha yakın olmanın yollarını bulmaya çalışıyor. Aranızdaki duygusal bağın güçlenmesi umuduyla senin ilgilendiği şeyleri yapmaya çalışıyor. Aşk insanın tecrübe edebileceği en ilginç ama en harikulade şeylerden biri. Bu yüzden varsa aşk belki de tekrar bir şans verilmeli!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
12
8
5
4
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya Kılıç

onedio bir defa daha dürüst davrandın :) hiç şansımız yokmuş, onedio öyle dio :) oluru var deseydi gerçekleşmesin diye kendimi bi' yerlerden atardım :)