Görüş Bildir
Haberler
Freud Bunu Beğendi: Cinsel İlişki Sırasında Nişanlısına "Anne!" Diye Hitap Eden Adam

Freud Bunu Beğendi: Cinsel İlişki Sırasında Nişanlısına "Anne!" Diye Hitap Eden Adam

01.11.2022 - 00:36

Sosyal bir tartışma sitesi olan Reddit'te ismini vermek istemeyen bir kadının yaptığı paylaşım gündem oldu! Nişanlısının yatakta kendisine 'Anne!' diye hitap ettiğinden bahseden kadın, sosyal medyayı salladı. Üstelik bu paylaşımında kendisinin nişanlısının annesine tıpatıp benzediğini anlatmayı ihmal etmedi. Gelin, ensest kavramını çağrıştıran bu tuhaf hikâyeyi birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Adamın yataktaki ilginç hitabı, kadının kafasını karıştırıyor.

Adamın yataktaki ilginç hitabı, kadının kafasını karıştırıyor.

Reddit'te itirafta bulunan kadın, sevgilisiyle beş yıldır devam eden bir ilişkisi olduğunu ve bir yıldır nişanlı olduklarını belirtti. Ayrıca kadın, müstakbel eşini hayatının aşkı olarak nitelendiriyor. Fakat son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı artık ilişkisinden eskisi kadar emin değilmiş. İlişkisini zedeleyen bu olaylar, tamamen partnerinin annesiyle ve adamın yataktaki ilginç hitap şekliyle ilgili.

Nişanlısına annesiyle aynı karakterde olduklarını söylemiş.

Nişanlısına annesiyle aynı karakterde olduklarını söylemiş.

24 yaşındaki kadın, nişanlısının annesine büyük bir hayranlık beslediğinden ve sürekli onu övgüyle andığından bahsediyor. Ancak paylaşımda bulunan kadının kendi annesiyle ilişkisi pek de iyi değilmiş. Bu nedenle yaşadığı bu durumun tuhaf olup olmadığı hakkında ne düşünmesi gerektiğini tam olarak anlayamamış. Ayrıca nişanlısı; kendisine sık sık annesiyle çok benzer bir kişiliğe sahip, ikisinin de içe dönük ve sezgisel kadınlar olduğunu söylemiş. Çift Almanya'da, partnerinin ailesi ise ABD'de yaşıyormuş. Bu yüzden kadın, aileyle henüz tanışmamış. Dolayısıyla o zamanlar nişanlısının annesinin görünümü hakkında da fikir sahibi değilmiş.

Tanıştıktan sonra gerçekler ortaya çıkıyor.

Tanıştıktan sonra gerçekler ortaya çıkıyor.

Beklenen tanışma gerçekleştiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı. Kadın, nişanlısının annesi 64 yaşında olduğu için ilk başta ne kadar birbirlerine benzediklerini fark edemediğini söylüyor. Fakat nişanlısının anne ve babasının düğün fotoğraflarına bakarken, gerçekten de kadının kızıymış gibi göründüğünü fark etmiş. Hatta bu durumu nişanlısının babası da belirtmiş.

Nişanlısının sürdüğü rujları bile annesininkine göre seçiyormuş.

Nişanlısının sürdüğü rujları bile annesininkine göre seçiyormuş.

Durumu ürkütücü bulan kadın, Reddit'te yaptığı paylaşımda partnerinin annesinin de tıpkı kendisi gibi kızıl, kıvırcık saçlara ve yeşil gözlere sahip olduğundan bahsetti. İkisinin de saçlarının kâküllü olduğunu ve boy ve kilo olarak da hemen hemen aynı yapıda olduklarını belirtti. Öyle ki kadın, nişanlısının annesinin gençlik fotoğraflarıyla kendisini kıyasladığında kardeş gibi göründüklerini anlatıyor. Nişanlısının annesinin tam bir kırmızı ruj hayranı olduğunu öğrenen kadın, sevgilisinin ona aldığı rujların da hep kırmızı renkte olduğunu fark etmiş.

Onunla yüzleşmek istiyor.

Onunla yüzleşmek istiyor.

İsmini gizli tutan kadın, nişanlısının annesiyle bu kadar benzemelerine çok şaşırmış. Fakat kadını asıl rahatsız eden olay, nişanlısının yatakta ona 'Anne!' diye hitap etmesi. Bu durum karşısında sessiz kalmak istemeyen kadın, onunla yüzleşmeye karar vermiş. Nişanlısıyla konuşan kadın, annesine çok benzediğini ve bu durumun garip olduğunu söylemiş. Partneri ise umursamaz bir tavırla insanların genellikle ebeveynlerine benzeyen eşler seçtiğinden bahsetmiş. Bu açıklama kadını tam olarak tatmin etmeyince adam, Google'dan konuyla ilgili birkaç makale göstermiş. Bu olayın ardından kadın, nişanlısından ayrılmayı bile düşünmüş.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

"Oğlum beni o kadar özlüyor ki benzerimi bulmuş.”.

"Oğlum beni o kadar özlüyor ki benzerimi bulmuş.”.

Reddit'te bu ilginç paylaşımı yapan kadın, eşinin birkaç akrabasıyla daha tanışıyor. Onlar da annesiyle kadının akrabaymış gibi göründüklerini söylüyor. Nişanlısının annesi ise bu durumda bir tuhaflık olduğunu düşünmemiş. Aksine durumu şirin bulan kadın, Almanya'dayken oğlunun onu çok özlediğini, bu yüzden onun benzeri olan bir kadınla birlikte olduğunu söylemiş. Fakat kadının bilmediği şey, oğlunun nişanlısına yatakta 'Anne!' diye hitap ediyor oluşu...

Sigmund Freud sohbete katıldı.

Sigmund Freud sohbete katıldı.

Kadın ne yapacağını şaşırmış olacak ki 'Nişanlımla tekrar yüzleşmem gerekiyor mu, yoksa fazla mı tepki veriyorum?' diye Reddit'teki diğer kullanıcılara soru soruyor. Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla okurlar da durumun son derece rahatsız edici olduğu konusunda hemfikir. İnsanların birbirlerine fikirler vererek yardımcı olabildiği bu platformda Sigmund Freud'un ensest ilişki hakkındaki sözlerine dikkat çekildi. Bazı kullanıcılar, gönderiye 'Saçlarını boya ve ne yapacağını gör.' şeklinde yorumlarda bulundu. Bir diğer yorumda ise 'Çoğu zaman ebeveynlerimize benzer eşler seçmemizin iyi bir şey olduğunu düşünürdüm ama nişanlının yatakta 'Anne!' diye seslenmesi şaşırtıcı.' yazmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evren

Türkiye'de bu vakaların çok yaygın olduğunu tahmin ediyorum, fakat ispat edemem :)