Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Başkanlığına Aday Olan Eşref Hamamcıoğlu Kimdir? Eşref Hamamcıoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Galatasaray Başkanlığına Aday Olan Eşref Hamamcıoğlu Kimdir? Eşref Hamamcıoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Galatasaray camiasında gündem durulmak bilmiyor. Galatasaray başkanlığı için seçimlere az bir dönem kala Eşref Hamamcıoğlu resmi olarak adaylığını duyurmuş bulundu. Eşref Hamamcıoğlu daha öncesinde adaylığını koyna Metin Öztürk sonrası adaylığını açıklayan ikinci isim olarak  karşımıza çıktı. Galatasaray taraftarı ve futbolseverler Hamamcıoğlu'nun kim olduğuna dair detayları araştırmaya başladı. Peki Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Galatasaray'da başkanlık yarışının başlamasına kısa bir süre kala ikinci aday resmen duyuruldu. Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkanlığı iççin aday olduğunu resmi Twitter hesabı üzerinden futbolseverlere duyurdu. Galatasaray taraftarının gözleri arama motorlarına çevrildi. Peki Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun hayatına dair detaylar...

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu Kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu Kimdir?

1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen eşref Hamamcıoğlu, 1975 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha sonrasında 1980 yılında Sorbornne Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitiren isim, 1981-1992 yılları arası Tekfen Holding bünyesi altında çeşitli bölümlerde yönetici olarak yer almıştır.

1992 yılından 2012 yılına kadar Sodexo'da kurucu Genel Müdür ve CEO pozisyonlarında çalışan Hamamcıoğlu, tüm hayat deneyimini bir yere yönlendirmek isteyerek iki farklı şirketi hayata geçirdi. Bunlar UP Hizmet Yönetim Çözümleri Danışmanlık Şirketi’ni ve Optimal Yiyecek İçecek Çözüm Geliştirme Ticaret ve Sanayi A.Ş. oldu.

Hamamcıoğlu aynı zamanda 1994 yılından 1998 yılına kadar Galatasaraylılar Derneği yönetiminde ve 2001-2002 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü'nde Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Eşref Hamamcıoğlu 2018 yılından 2021 yılına kadar ise Divan Kurulu Başkanı olarak Galatasaray'da yer almaya devam etmiştir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın