Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
11.08.2024 - 18:01

Hayatınızda neleri değiştirmek istediğinize karar verin! Satürn ve Merkür arasındaki güçlü etkileşim sayesinde istediğinizi elde edebilirsiniz. Fakat bunun için haftaya hızlı başlamalısınız. Peki, 12 Ağustos Pazartesi günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 12 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugünden itibaren finansal konularda hareketli bir haftaya başlıyorsun. Bu dönemde, mali sıkıntılarını aşabilir ve parasal anlamda elini güçlendirecek gelişmeleri peşi sıra yaşayabilirsin. Uzun zamandır yaptığın yatırımların karşılığına almak üzeresin. Bunu yalnızca eline geçecek toplu para anlamında değerlendirmemelisin. İş hayatında beklentilerini aşan görevlendirmeler, terfiler ya da maaş zamlarıyla da refaha ulaşabilirsin. 

Tam da bu noktadan finansal konularda dikkatli hareket etmelisin. Yatırım kararlarını enine boyuna düşünerek almalı, risk almaktan kaçınmalısın. Güvenli bölgeden çıkmadan fırsatları iyi değerlendirmeye odaklanmasın. Tüm bunların yanında, istifa etmek ya da iş değişikliği yapmak için doğru bir zamanda değilsin! 

Gelelim aşk hayatına! Haftaya heyecan dolu başlayacaksın. Mali gelişmelerin peşi sıraya yaşandığı bu dönemde güzel haberleri paylaşacağın kişi ruh eşin olabilir. Mutluluk ile romantizm eş zamanlı olarak seni kucaklayabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün ikili ilişkilerde her zamankinden çok daha duygusal davranışlar sergileyebilirsin. Sevdiklerine ve partnerine karşı empatik bir yaklaşım sergileyerek onları anlayabilirsin. Tabii duygusal derinliğinin fazla olduğu bugün, aynı anlayışı sevdiklerinden de bekleyeceksin. Böylece özellikle de aşk hayatın için önemli bir haftaya başlayacaksın. Romantizm dolu haftanın ilk gününde tatlı aşk itirafları ve sürprizler seni bekliyor. 

Gelelim duygusal yaklaşımlarının iş hayatına etkilerini. Anlayışlı ve hassas tavırların nedeniyle iş ortamında sağlıklı iletişim kurabilirsin. İş arkadaşlarının desteği ile Yeni projelere imza atabilirsin. Ekibinin bir parçası olmayı başarırsan, kariyerinde ilerleme ve yükseliş de elde edebilirsin. Bu süreçte ilişkilerini ve bağlantılarını doğru kullanarak gücüne güç katabilirsin. 

Tüm bunların yanında sağlığına da dikkat etmelisin. Yoğun ve hareketli gün boyunca ara ara kendine zaman ayırarak dinlenmeye özen göstermelisin. Hem bedensel hem de zihinsel anlamda yenilenme fırsatını bulmalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün hırslarınla ön plana çıkabilirsin. Hedeflerine ulaşmak için her zamankinden çok daha fazla çalışacaksın. Odağının başarı olduğu bugün, gözle görünür anlamda ilerleme kaydedebilirsin. Satürn'ün enerjisi ile buluştuğun gün boyunca neyi kendini amaç edinirsen, ulaşacaksın. Şansın seninle olduğu bugünü en iyi şekilde değerlendirmek için bir an önce harekete geçmelisin. Fakat bu dönemde kararlı ve net de olmalısın. Zira hızlı bir şekilde ilerlemeye odaklanmalı gökyüzünün bu gücünden sonuna kadar yararlanmalısın. 

Tam da bu noktada ani kararlar almaktan kaçınmalısın. Kariyer süreçlerinde emin adımlarla ilerlemelisin. Unutma ki hızlı ve kararlı olmak, tedbir almamak anlamına gelmiyor! 

Tüm bunların yanında hayatında değişiklik arayışı içerisine de girebilirsin. Rutinin dışına çıkmak için bir süredir aklında olan bazı değişiklikleri yeniden gündeme getirebilirsin. Belki de uzun bir yolculuğa çıkıp yer değişikliği ile yenilenebilirsin. Bilirsin tebdili mekanda ferahlık vardır! Bu seyahat sırasında partnerin ile arandaki anlaşmazlıkları da bir kenara bırakmalısın. Bunu tamamen bir yenilenme ve heyecan arayışı olarak nitelendirebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün profesyonel hayatına odaklanmalısın. İş hayatında gelişime öncelik vermelisin. Mesleki başarını destekleyen geleneksel yaklaşımı yeni medya ve teknoloji ile beslemeyi deneyebilirsin. Geçmiş ile geleceği sentezleyerek büyük başarılar elde edebileceğin bir süreç başlıyor. Bu dönemde özellikle bilgini ve tecrübeni kullanarak sektöründe fark yaratabilirsin. Tam da bu noktada iş hayatında terfilerden ya da yeni bir işten de söz etmek mümkün olacaktır. 

Tüm bunların yanı sıra enerjik başladığın hafta boyunca, spor faaliyetlerine ve fiziksel anlamda hareketliliğe de önem vermelisin. Bedenini ve sağlığını egzersizlerle güçlendirmeye çalışmalısın. Bu dönemde dış görünüşüne her zamankinden biraz daha fazla dikkat ederek sağlıklı beslenmeyi de hayatının merkezine koyabilirsin. 

Gelelim aşk hayatına! Satürn'ün güçlü desteği ile aşk hayatında da birtakım değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkinizi tazeleyecek haber çocuklar ya da doğumla ilgili olabilir. Görünen o ki aileniz büyüyor! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugünden itibaren ev ve aile hayatında olumlu gelişmelerden söz edeceğiz. Hane içinde yeni bir düzen inşa etmek için harekete geçmelisin. Ailenin sözü geçen, zorlukları aşan ve herkesi bir araya getiren ismi sen olabilirsin. Bu dönemde alacağın kararlar sayesinde aile içinde temiz bir sayfanın açılmasını sağlayabilirsin. Özellikle de miras ve ortak malların paylaşımı konusunda yaşanan gerilimi bitiren sen olabilirsin. Tam da bu noktada kararlı ve kendinden emin bir duruş sergilemelisin. Hak edenin hak ettiğini alması için, adaleti ihmal etmemelisin. Tabii bu sırada kendi hakkını ve varsa çocuklarının rızkını da gözetmelisin. 

Dengeleri değiştiren isim olmak Satürn'ün desteğiyle seni güçlendirecek. Haliyle bu durum iş hayatına da yansıyacaktır. Bu aralar her zamankinden çok daha güçlü bir imajla iş yerinde de liderlik rolünün üstlenebilirsin. 

Her şeyi kontrol etmek ve ipleri eline almak, bir yandan seni güçlendirirken bir yandan da sevdiklerinle arandaki ilişkiyi destekleyecektir. Bugünlerde aşk hayatını da düzene sokmaya odaklansan iyi edersin. Partnerinle arandaki sorunları aşmanın zamanı geldi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün iş hayatında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin ile dikkat çekebilirsin. Haftaya hızlı bir başlangıç yaparak iş yerinde tüm gözleri üzerine çekmeyi başarabilirsin. Ne diyelim, başarılı olmak senin doğanda var. Zira bu konuda seni destekleyen hırsın ve yönetici gezegenin Merkür de bugünlerde üzerinde önemli bir rol oynuyor. 

Tam da bu noktada ilerlemek için en doğru zamandasın. Yeni bir iş, yeni bir başlangıç ya da yeni bir düzen inşa etmek değil ama mevcut düzenini yenilemek için harika bir güne başlıyorsun. Bu nedenle iş yerinde daha fazla sorumluluk alabilirsin. Üzerine yüklenen görevleri, üstün başarı ile yerine getirmek uzun vadeli planlarına kısa sürede ulaşmanı sağlayabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisin ve asla geri planda durmamalısın. 

Biraz da romantik ilişkilerden söz edelim! Bugünden itibaren kalbini aşka açmalısın. Etrafında senden bir ışık bekleyen kişileri incelemeli ve duygularına öncelik vermelisin. Duygularının seni yönetmesine izin vermesen de mutlu olmak için harekete geçmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün akademik başarı ve eğitim hayatına yönelebilirsin. Yeni bilgiler edinmek, öğrenmek ve gelişmek bugün senin için her zamankinden çok daha önemli olabilir. Bilginle hayatına fark katabileceğin bir dönemdesin. Bu fırsatı iyi değerlendirerek gücüne güç katabilirsin. Özellikle araştırma ve geliştirme projelerinde yer almaya odaklanmalısın. Tabii bu sırada bugüne kadar edindiğin bilgilere ve kendine de güvenmelisin. Bu güven seni güçlendirerek sınırları aşmanı sağlayacaktır. 

Tam da bu noktada sınırları aşmak büyük başarıları beraberinde getirecek. Zira bilgi ve tecrüben ile akademi dünyasında ses getirecek makalelere imza atabilirsin. Teknik donanımını sahada da sergileme imkanı bulabilirsin. Teori ile uygulamanın birleştiği noktada bir yıldız gibi parlayacaksın. Bunun için bir an önce harekete geçmelisin. 

Hayatına renk katacak aşktan da uzaklaşmamalısın... Elbette duyguların da başarıların kadar önemli. Bu yüzden profesyonel hayatın ile özel hayatın arasında denge kurmalısın. Ailene ve sevdiklerine zaman ayırmalı, hatırlayacağınıyla partnerini ihmal etmemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün sosyal ve hareketli bir güne başlıyorsun. Pek çok kişiyle iletişim kurman gereken ticari anlaşmalar üzerine yoğunlaşabilirsin. İş bağlantılarına ve sosyal hayatındaki dengeye odaklanarak gücüne güç katabilirsin. Etrafında çokça insanın olması Satürn'ün enerjisi ile seni güçlendirecek yegane konulardan birisi haline gelecek. Çünkü bugün yolun aydınlatan yakınların ve tanıdıkların olacak. 

Tam da bu noktada yeni bir iş kurmak ya da mevcut bağlantılarınla ticaret yapmak için harika bir güne başlıyorsun. Bu dönemde iletişim yeteneklerini ve ikna kabiliyetini kullanmalısın. Sakin, sabırlı ve temkinli hareket etmelisin. Peşi sıra alım satımlar yaparak finansal gücünü arttırmaya hazır olmalısın. Bu nedenle bu sıralar elindeki taşınmaz mülklerle duygusal bağlılık kurmasan iyi edersin. 

Gelelim aşk hayatına! Bugün romantizmden biraz uzaklaşabilirsin. Bunun yerine tutkularına, arzularına ve anlık heveslere kapılabilirsin. Belki de biraz flörtleşmek ve yeni maceralara atılmak isteyebilirsin. Dikkatli ol, hiç beklemediğin bir anda aşka düşebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün önemli yer değişikliklerinden söz edeceğiz. Merkür'ün zorlayıcı enerjisi üzerindeyken köklerini aramaya odaklanabilirsin. Tek başına yaşadığın şehirden ailenin yanına taşınabilir ya da bunun tam aksine yalnızlık için köklerinden uzaklaşabilirsin... Son derece kritik bir karar almak üzeresin! Bu noktada hassas ve dikkatli olmalısın. Daha sonra pişman olmamak için emin adımlarla ilerlemeli, aldığın risklerin farkında olmalısın. En önemlisi de partnerin ile birlikte karar vermelisin. İlişkin olumsuz etkileyecek ani kararlar vermemeye özen göstermelisin. 

Tam da bu noktada bu çekirdek ailenle derin sohbetler edebilirsin onların da fikrini alarak rotanı belirleyebilirsin. Tabii bir yandan da iş hayatını ve kuracağın yeni düzeni göz önünde bulundurmalısın. Riske attıklarına değecek bir yer değişikliği olmalı, bizden söylemesi. 

Tüm bu yoğun ve stresli süreçleri kolayca yönetebilmek için biraz meditasyon yapmak sana iyi gelebilir. Dinlenmeye ve zihnine sınırlandırmadan doğru kararı vermeye odaklan. Son kararlarından memnun olacağın bir gün seni bekliyor. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün zekanı ortaya koymalısın. Bilgini, tecrübeni ve farkını göstermeli, bu sayede başarına başarı katmalısın. Kendine güvenli bir şekilde hareket etmelisin. Özellikle bugün kariyerinde ön planda olmalısın. Hafta boyunca takdiri toplayacak kişi olmak için lider rolünü üstlenmelisin. Çünkü bunu yapabilecek yegane kişi sensin! 

Tam da bu noktada, Satürn ve Merkür arasındaki güçlü bağ sayesinde, zenginliğe de kavuşabilirsin. Fakat bu miras ya da çabasız kazanılan bir yol ile değil, çabanla elde edebileceğin bir güç olacak. Bu nedenle hafta boyunca kazanmaya odaklanmalısın. Var gücünle çalışmalı ve mümkünse sınır tanımamalısın. Böyle de yeni bir iş var projeye imza atabilirsin. Retrodan yenilikler ve kazançla çıkan kişi sen olabilirsin. 

Gelelim aşk hayatına. Yeni bir aşka yelken açmak için harika bir gün. Özellikle arkadaşlarının seni birileriyle tanıştırmasına izin vermelisin. Bu konuda önyargılı olmamalısın, belki de aşkı sosyal bir ortamda keyifli bir etkinlik sırasında bulacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün enerjin çokça yüksek olacak. İçin içine sığmayacak, yerinde duramayacaksın! Bu keyifli ve enerjik halin ile mali konularda stratejik hamleler yapabilirsin. Yerinde risklerle kazancını katlayabilirsin. Hafta boyunca takip edeceğin bir program ile adım adım ilerleyebilirsin. Bu strateji sayesinde iş hayatında da başarılı olabilirsin. Fakat burada geçmiş hatalarını referans almalı ve bu sayede doğruyu bulmalısın. 

Tam da bu noktada iş hayatında güvenli ve konfor olanın içinde hareket etmelisin. Yatırım planlarına uygun hamleler ile finansal anlamda kendini garanti altına almalısın. Macerayı seven bir karakteri sahip olsan da bu konuda ayakları yere sağlam basan bir plan yapmalısın. 

Gelelim aşk hayatına. Bugün hem aşkta hem para konusunda kazanman çok da mümkün görünmüyor. Bereket kapılarının açık olduğu bugün aşk konusunda bazı kalp kırıklıkları yaşayabilirsin. Özellikle bir anlık kararla atıldığın ilişkide beklentilerini karşılamayan gelişmeler yüzünden zorlanabilirsin. Kalbini doğru kişiyi açtığına emin olmalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugünden itibaren aile ve kardeşlik ilişkilerinde dikkatli olman gereken bir haftaya başlıyorsun. Sevdiklerinle arandaki iletişimi güçlü tutmalısın. Bu dönemde sevildiğini hissetmek kadar itiraf etmek de önemli olabilir. Zira Satürn'ün etkisiyle iniş çıkışlar yaşadığın bu dönemde güçlü bağlar kurmaya ihtiyaç duyabilirsin. En yakınların tarafından desteklenmek de bugün senin için her zamankinden çok daha önemli olabilir. 

İşte tam da bu noktada sevdiklerinle birlikte vermen gereken bazı kararlar olacak. Yeni bir düzen inşa etmek, aile mirasını değerlendirmek ya da yuva kurmak için tüm ailenin yanında olması sana güç verecek. Fakat dikkatli olmalısın, çünkü her zaman herkesi mutlu edemezsin. Belki de bu noktada önceliği kendi hislerine vermelisin. Ve kendini açıkça ifade etmeye odaklanmalısın. 

Gelelim iş hayatına! Özel hayatına ayırdığın zaman kadar iş hayatına da odaklanmalısın. Maddi istikrarını korumak ve iş hayatındaki sınırlarını çizmek için bu konuda biraz daha emek harcaman gerekebilir. Duyguların kadar geleceğine de odaklanmayı unutmamalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın