Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 23 Temmuz Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 23 Temmuz Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
22.07.2023 - 20:50

23 Temmuz Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 23 Temmuz Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında ikili ilişkiler yer alıyor. Sabah saatlerinde, hayatındaki güçlü kişilerden destek görebilir veya partnerinle bir araya gelebilir, uyumu yakalayabilirsin. Gün genelinde, ilişkinde kıskançlıklar yaşanabilir, zihnini şüphe ve korku sarabilir. Çocuklarınla ilgili de bazı pürüzler yaşaman mümkün. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, çocukların, aşk hayatın ve eğlence hayatı odak noktan olacaktır. Bu süreçte partnerinle ve çocuklarınla ilişkilerini gözden geçirebilir, eski birlikteliklerinden haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında günlük işlerin, evcil hayvanların ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde, uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla, belki partnerinle görüşebilir, haberleşebilirsin. Aynı zamanda aile bireyleriyle de bir araya gelmen, haberleşmen mümkün. Gün genelinde, aile bireyleriyle, kardeşlerinle ya da evinle, gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım streslerin olabilir. Aile bireylerinin sağlığı ya da aile içi entrikalar gündeme gelebilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, ailen, aile içi ilişkilerin ve gayrimenkul konuları odak noktan olacaktır. Fakat aile içi ilişkilerde, ailenle sevgi paylaşımında ve aile içi maddi konularda bazı pürüzler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktan aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatı olacak. Sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı, gayrimenkul konuları ya da aile içi finansal konularla ilgili bir takım gündemler ve görüşmeler olabilir. Aynı zamanda partnerinden ya da çocuklarından haber alabilir, görüşebilirsin. Gün boyunca, kardeşlerinle, akrabalarınla, yakın çevrendeki kişilerle ilgili bir takım stresler olabilir, entrikalar gündeme gelebilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, iletişim, seyahat, ticaret, yakın çevren, kardeşlerin, akrabaların, dostların ve eğitim konuları odak noktan olacaktır. Uzun zamandır görüşmediğin eski dostlarından, çocukluk arkadaşlarından haber alabilirsin. Yakınlarınla ilişkilerini tekrar gözden geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odak noktan ev, aile ve gayrimenkul konuları olacak. Sabah saatlerinde kardeşlerinle ya da bazı ticari görüşmelerin olabilir. Gün boyunca, yakınlarının sağlığı ile ilgili, ticari işlerinle, görüşmelerinle veya maddi konularla ilgili bir takım stresler yaşayabilirsin. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçişi ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönemde maddi konular, gelirler, kazançlar ve iş ilişkileri odak noktan olacak. Ortaklıklarını ve iş ilişkilerini tekrar gözden geçirebilirsin. Harcamalarına ve gelir-gider dengesine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında dostların, akrabaların, yakın çevren, iletişim ve seyahat konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde güçlü kişilerle, akrabalarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Gün genelinde çocuklarınla, iletişimle, yakın dostlarınla ilgili birtakım stresler olabilir. Dedikodu ve entrikalar gündeme gelebilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesi ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, dış görünüşün, kişisel ihtiyaçların ve beden sağlığın odak noktan olacaktır. Fakat gerek sosyal gerekse özel ilişkilerini tekrar gözden geçirebilirsin. Eski birlikteliklerinden haber alman ya da onlarla karşılaşman da mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık yer alıyor. Sabah saatlerinde, arkadaşlarınla, partnerinle ya da çocuklarınla görüşebilir, sosyal programlar yapabilirsin. Gün genelinde, bazı arkadaşlarınla, akrabalarınla, tanıdıklarınla ilgili stresler olabilir. Dedikodu ve entrikalar gündeme gelebilir. Bir yakınının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemler olabilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili bazı düzenlemeler yapman ve kararlar vermen gerekebilir. Arkandan iş çevirenler olabilir. Kimin dost kimin dost olmadığını görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odak noktan ilişkilerin, dış görünüşün ve beden sağlığın olacak. Sabah saatlerinde, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde, kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla ilgili bir takım stresler olabilir. Entrikalar, dedikodular gündeme gelebilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesi ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, sosyal ilişkiler ve sosyal hayat odak noktan olacaktır. Bazı ilişkilerini, çevrendeki insanları gözden geçirebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla da bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, gizli saklı konular, geri planda yürüttüğün işler yer alıyor. Sabah saatlerinde sosyal hayatın hareketli olabilir, yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilirsin. Gün genelinde kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla ilgili birtakım stresler olabilir. Dedikodu ve entrikalar gündeme gelebilir. Sosyal medya hesaplarına ve iletişim araçlarına dikkat etmeni öneririm. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, işin, kariyerin, iş ilişkilerin, sosyal ilişkilerin odak noktan olacaktır. Bazı sosyal, özel ve ticari ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Maddi konularla ilgili de bazı düzenlemeler yapman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların yer alıyor. Sabah saatlerinde, maddi konularla ilgili, sağlığınla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. Gün genelinde, uzakta yaşayan tanıdıklarınla, akrabalarınla, kardeşlerinle ilgili birtakım stresler ve entrikalar olabilir. Bazı yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, uzak tanıdıklarınla, uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla ilişkilerini gözden geçirebilir, düzenlemeler yapabilirsin. Seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular odak noktan olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin, kariyerin, sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gün genelinde, yakınlarının sağlığı ile ilgili, finansal konularla ilgili, ticari işlerinle ilgili, miras, nafaka konuları ile ilgili birtakım streslerin olabilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, finansal konular, ödemeler, alacaklar, miras, nafaka konuları, ailenin, eşin parası, psikolojik ve fiziksel sağlığın odak noktan olacaktır. Maddi konularla ilgili, geçmişteki bazı konular, tekrar gündeme gelebilir. Geçmiş borçların ya da alacakların gündemine gelebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında seyahat, uzakta yaşayan tanıdıkların, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlık konularıyla ilgili ya da finansal konularla ilgili eşinle, partnerinle birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde, eşinle, partnerinle, kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla ilişkilerinde bazı stresler olabilir. İletişim problemleri ya da yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, ikili ilişkilerin, eşin, partnerin ve diğer insanların odak noktan olacaktır. Eşinle, partnerinle ilişkini tekrar gözden geçirebilirsin. Eski birlikteliklerinden de haber alman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlık konuları ve finansal konular yer alıyor. Sabah saatlerinde, finansal konularla ilgili eşinle, partnerinle ya da ticari bazı görüşmeler yapabilirsin. Arkadaşlarınla bir araya gelmen de mümkün. Gün genelinde, yakınlarının sağlığı ile ilgili ya da arkadaşlarınla, dostlarınla, çocuklarınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Yakın çevrende dedikodular, yüzleşmeler, entrikalar gündeme gelebilir. Bugün Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle ve Venüs'ün Aslan burcunda geri harekete başlamasıyla önümüzdeki dönem, işin, günlük işlerin, sağlık konuları ve sorumlulukların odak noktan olacaktır. İş ilişkilerin, sosyal ilişkilerin ve özel ilişkilerin ile ilgili birtakım düzenlemeler ve sorgulamalar yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın