Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
29.08.2024 - 18:01

Merkür retro bitti! Şimdi yeni başlangıçlara ve hayatınızı güzelleştirmek için sınır tanımayaya hazırsınız. 

Peki, 30 Ağustos Cuma günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 30 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün iş hayatında yeni başlangıçlara imza atabilirsin. Uzun vadeli planlar yaparak cesuru hamleler yapmaya hazır ol. Belki de ay boyunca planladığın ve hayata geçirmek konusunda şüphelerin olan projenin ilk adımlarını atmanın zamanı geldi. Fakat bilmelisin ki yolun uzun... Yaptığın bu başlangıç ile ileriye doğru attığın ilk adım uzun vadede kazançlı bir yatırım haline gelecek. Üstelik hayatını garanti altına almanı da sağlayacak. 

Tam da bu noktada bazı ufak gerilimlere hazır olmalısın. Elbette iş hayatında iniş çıkışlar yaşayacaksın. Ama günün sonunda Kazanan sen olacaksın. Cesur ve tutkulu bir şekilde önüne bak. 

Aşkın da uzun soluklusu seni bulacak! Romantik bir başlangıç yapmanın tam zamanı. Aşka kapılıp mutlu bir birlikteliğe 'Evet' demek özeresin. Partnerinle birlikte evliliğin dışında çocuk sahibi olmayı da düşünebilirsin. Aileni genişletmeye ve sevgini büyütmeye hazırsın. Bu arada heyecan ile kendini ve sağlığını ihmal etme. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün fırsat ayağına gelecek. Özellikle romantik konularda mutluluğu elde edeceksin. Partnerinden gelecek hoş bir teklife ve hafta sonu sürprizlerine hazır ol. Aşk hayatında her zamankinden çok daha net ve kararlı olacaksın. Son kararı vermek, bekarsan yeni bir aşka atılmak için içgüdülerine güven. Çünkü hislerin seni yanıltmayacak. 

Kalbinin sesini dinlemen gereken bir diğer konu ise finansal meseleler. Bütçene dikkatli yönetmek zorunda kaldığın Ağustos ayı sona eriyor. Elektronun bitmesiyle biraz daha rahat hareket edebilirsin. Rahatlılığına rahatlık katacak ve konfor alanını genişletecek iş tekliflerine de hazır olmalısın. Daha fazlasını kazandığım bir dönem başlıyor. Tabii yine de hesabını kitabını bilmekte fayda var, bizden söylemesi. 

İş hayatında kendini ispatlama ve maddi özgürlüğünü eline alma heyecanı ile kendini ihmal edebilirsin. Sağlığına, egzersizlere bak hobilerine vakit ayırarak stressiz bir hayat inşa etmelisin. Yaşadığın heyecan verici gelişmelerin istikrarı ve sürekliliği için enerjini koru. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün ev ve emlak konuları gündeminde yer alacak. Duygusal yaklaşımların ve sezgilerin sayesinde beklenmedik bir fırsat karşına çıkacak. Ani bir kararla gerekirse borç altına girmekten çekinmeyerek ev veya arsa gibi taşınmazlar satın alabilirsin. Bu aşamada yatırımlarını dikkatle planlamakta fayda var. Aldığın her şeyin yanına kar kaldığı bir süreçten geçiyorsun. Bereketli kazançlarınla ve hayat şansınla yaşamını yönetmeye odaklan.  

Tabii bu denli kârlı çıkmak ve istediğini elde etmek için çalışman da gerekecek. İş hayatında yoğun bir gün seni bekliyor. Haftanın son iş gününde piyasalar kapanmadan hesap kitabı tamamlamalı, ay sonu işlemlerini ve projelerini kapatmalısın. Bu nedenle biraz stres sahibi olabilir ve fazlaca sorumluluk alabilirsin. Fakat her şeyin üstesinden geleceğine eminiz. 

Tüm bunların yurt dışında günün özellikle akşam saatlerinde sevdiklerinle birlikte keyifli vakit geçirmeye odaklanmalısın. Bu gece yalnız kalmayı tercih etmeyebilir, dostların ve arkadaşlarınla keyifli etkinliklere katılabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün hayatını isteklerin doğrultusunda yaşamak senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. Bu yüzden özel hayatını da iş hayatını da düşlediğin gibi yaşamak için birtakım riskler alabilirsin. Sonu ne olursa olsun tutkularının peşinden koşmaya hazırsın. Canını sıkacak ve seni kısıtlayacak her şeyden uzaklaşacaksın. Yeni başlangıçlar da yapmak için harika bir gün! 

İşte tam da bu noktada kariyerinde yoğun bir tempoya girebilirsin. Yeni sorumluluklar alarak ekibin lideri olabilirsin. Kendini göstermek ve başarılı olmak için sadece harekete geçmen yetecek. Ama özellikle teknoloji ve iletişim alanlarında daha fazla sorumluluk almalısın. İnovasyon odaklı projelerde resmen yetkinliklerini konuşturmalısın. 

Öte yandan bugün aile ilişkilerini güçlendirmenin de tam zamanı. Ailen ve partnerin ile arandaki buzları eritmelisin. Duygularına kapılmalı, istediğin hayatı yaşamak için sevdiklerinle mutlu olmalısın. Belki bunun için bazı şeyleri göz ardı etmen gerekebilir, belki de artık biraz kendini şımartmanın vakti gelmiştir. Sevildiğini hissettiğin yerde kal! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün ailevi sorunlar ve parasal sıkıntılar sona eriyor. Kendi sorumluluklarını üstlenerek geri kalan zorlukları elinin tersi ile itmek üzeresin. Bugünden itibaren kendi yoluna odaklanmak isteyeceksin. Bunun için birtakım cesur adımlar atacak ve gerekirse bazı aile bireylerinden uzaklaşmayı tercih edeceksin. Bu ayrılık sana iyi gelecek! Zira bu sayede yüklerinden kurtulacak, kendine ve hayatına odaklanabileceksin. Fakat bunu yapmadan önce ortak malların ayrılması konusunda harekete geçmek isteyebilirsin. Çünkü bugünden itibaren kimsenin seni bağlaması ya da kısıtlamasını kabul etmeyeceksin. 

Bu aşamada kararlı ve cesur olmalısın. Miras davaları, nafaka ve velayet süreçleri ve gündeminde yer alabilir. Ama şimdiden söyleyelim, karar açıklandığında mutlu olan taraf sen olacaksın. Bunun için sadece biraz daha sabretmelisin. Zorlu geçen ağustos ayının 30. gününde sabrın sonu selamet olacak. 

İş hayatında da benzer gelişmelere hazırlıklı ol. Maddi anlamda rahata ulaşmanı sağlayacak maaş artışları söz konusu olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün planlı ve organize olmanın dışına çıkacaksın. Özellikle aşk hayatında mantık ile duyguların arasında bir denge kurmak yerine kendini özgür bırakmayı tercih edeceksin. Bir yandan özgürlüğün tadını çıkartırken bir yandan da kontrolü elden bırakmayacağına eminiz. Yine de bugünlerde hayatın tadını çıkarmalısın, yeni bir düzen inşa etmek ya da acele kararlar vermek yerine mutlu olmaya odaklanmalısın. Bu sayede gerçek aşkı da bulacağına eminiz. 

Zorlu geçen retro süresi sona erdi! Şimdi hayattan tat almalısın. Belki de keyifli bir yolculuğa ve kısa bir tatile çıkabilirsin. Yol boyunca kendini bulacak ve hayattan beklentilerini belirleyecek çokça vaktin olacak. Özüne dönmeye, kendini bulmaya ve hayatını planlamaya hazır ol. 

Analitik düşüncelerin ile organize hayat düzeni istiyorsan, bunun için iş hayatında istikrar sağlamalısın.  Fakat kariyerinde başarı ve mutluluk için doğru yerde olup olmadığını teyit etmelisin. Yaşadığın bu iddia süreç bu konuda karar vermen için seni destekleyecek. Acele etme, su akar yolunu bulur! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün enerjini yüksek tut! Ay’ın konumunun değişmeye başladığı bugünden itibaren içsel denge arayışına gireceksin. Hayatının yoluna girmesine odaklanarak karşına çıkan fırsatları değerlendireceksin. Bu süreçte ruhsal anlamda dengeye ulaşmak ve huzuru bulmak için meditasyon, yoga ya da doğada vakit geçirmeyi tercih edebilirsin. 

Mutluluğa odaklanman gereken güzel bir gün başlıyor. Özellikle aşk hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Mesela küçük sürprizlerle karşılaşabilir ve sevdiklerinle güzel anlar paylaşabilirsin. Romantik anlarla dolu iki ya da üç günlük bir tatil için hazır olsan iyi edersin. Resmen retro biter bitmez yola çıkacaksın! 

Gelelim iş hayatına! Kariyerinde heyecan dolu ve beklenmedik gelişmeler seni bekliyor. Harekete geçmeni sağlayacak yeniliklere açık ol ve iş tekliflerini değerlendirmeye odaklan. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugünden itibaren önemli bir içsel dönüşüm sürecine giriyorsun! Artık geçmişte bıraktığını düşündüğün konularla son bir kez yüzleşiyor, temiz bir sayfa açarak hayatını değiştiriyorsun. Özellikle duygusal anlamda güçlenmeni ve geçmiş yaralarını sararak iyileşmeni sağlayacak mutlu anlara odaklan. Sonrası heyecan ve tutku dolu bir aşk... Bu noktada duygularını sorgulamak yerine aşka kapılmaya ne dersin? Kontrolsüzce aşk yaşamak için daha iyi bir gün olamazdı, bizden söylemesi. 

Tam da bu noktada iş hayatında da kontrolü elinden bırakacağını düşünüyoruz. Ay'ın değişen konumu seni önemli kararlar alarak iş hayatında değişime sürükleyecek. Maddi konularda yeni gelir kapıları arayışında olabilirsin. 

Hayatında olumlu gelişmelerin peşi sıra yaşanacağı güzel bir güne hazır ol! Mutlu başlangıçlar yapmaktan ve gerektiğinde risk almaktan, kontrolsüz olmaktan korkma. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün enerjin bir hayli yüksek! Ay'ın değişen konumuyla artan yaşama hevesin ve heyecanın en çok da sosyal çevrene yansıyacak. İlişkilerinde samimiyet artacak, aşk hayatında yeni bir heyecan kapını çalacak!  

Şimdi cesur adımlar atmaktan çekinme! Aşkı kucakla, sevdiklerinle birlikte önüne bak. Bu dönemde aile bireylerin ve dostlarınla da vakit geçirebilirsin. Ailenle güzel bir gün yaşayabilir, hafta sonu için keyifli organizasyonlar planlayabilirsin. Cuma akşamını özel bir akşam yemeği ile taçlandırmak da sana iyi gelecektir. 

Tüm bunların dışıda iş hayatında da yaratıcı fikirlerinle öne çıkacaksın. Fikirlerin rakiplerini elemeni sağlayacak. Bulunduğun ekibin lideri olacaksın. Yeteneklerin ve pratik çözümlerin sayesinde karşılaşacağın küçük engelleri de kolaylıkla aşacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugünden itibaren birtakım sorumluluklarından ve görevlerinden uzaklaşmak isteyebilirsin. Uzun zamandır sınırları aşmadan kontrollü ve disiplinli bir şekilde yürüttüğün kariyer serüveni seni yormuş olabilir. Dinlenmenin zamanı geldi. Zira üzerinden bir de retro geçti! 

Retronun son buluğu Ay'ın şekil değiştirdiği anlarda hayatı yaşamaya odaklanmanın sırası geldi. Bir süreliğine düzene uyum sağlayarak iş hayatında mevcut konumunu korumak isteyebilirsin. Bu arada yenilik ve ilerleme yerine maddi ve manevi anlamda temkinli olmak isteyebilirsin. Biraz da konfor alanında rahata odaklan. 

Küçük molalar ve keyifli kaçamaklarla kendine zaman ayır. Bu sayede başını dinleyebilir, tazelenebilir ve yeniden gücünü toplayabilirsin. Belki de bu arada çıkacağın kısa bir tatilde yazın son günlerinin romantizmini de yaşayabilirsin. Kalbini aşka aç! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün farklı olana merak duyayacaksın! Düşüncelerin ve yaratıcı yaklaşımların ile tüm gözleri üzerine çekeceksin. Keşfetmeye ve retronun ardından yenilenmeye hazır ol. Düşlediğin hayat için yeni yollar ara. Zira mutluluk hiç aklına gelmeyen bir anda karşına çıkacak. 

Tam da bu noktada aşk hayatında beklenmedik gelişmelerden söz etmeliyiz. Geçmiş defterlerin açılmasının mümkün olduğunu da söylemeliyiz. Bazen önüne bakmak için geçmişe dönmek gerekir. Açıkçası yarım kalan aşkı tamamalamak için de harika bir dönem, bizden söylemesi. 

Yaratıcı enerjilerinle hayallerine sıkı sıkıya tutunman gereken bugün, iş hayatında da başarılı olabilirsin. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın projeyi tamamlayarak hayallerine kavuşabilirsin. Romantik bir günün sonunda başarılı bir hamle gücüne güç katacaktır. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün sezgilerin çok güçlü olacak! Sana yol gösterecek hislerin ve iç sesinle harekete geçmenin zamanı geldi. Kalbinin sesi seni nereye götürecek merak ediyoruz! Fakat içinden geldiğince yaşarsan ulaştığın noktada mutluluk olduğuna eminiz. 

Bu dönemde özellikle aşk hayatında romantik anlar yaşayabilirsin. Kendini aşka bırakmak ve partnerinle daha duygusal paylaşımlar yapmak sana iyi gelebilir. Günlük hayatın yorucu telaşı yerine duygularına odaklanmak dinlenmeni ve huzur bulmanı sağlayabilir. Bu arada stresten de uzaklaşacağına eminiz. 

Tüm bunların dışında iş hayatında ise planlı hareket edersen başarılı olacaksın. Özellikle maddi konularda hesaplarını tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Unuttun bir paranın eline geçmesiyle rahata kavuşabilirsin. Hem duygularını hem de hayatını destekleyen astrolojik etkilerle bugün dünden çok daha güçlü olacaksın. Yolunun açık olduğunu bilerek ilerlemeye odaklanmalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın