Görüş Bildir
Haberler
Hangi Into the Night Dizisi Karakterisin?

Hangi Into the Night Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
10.10.2022 - 16:02

Jason George'un Polonyalı yazar Jacek Dukaj'ın bilimkurgu romanı The Old Axolotl'dan esinlenerek oluşturduğu Belçikalı kıyamet sonrası bilimkurgu dram Into the Night dizisinde hangi karakter olduğunu bulmana hazırladığımız bu testle yardımcı oluyoruz. Hadi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da belirtsen hiç fena olmaz.

3. Sevdiklerinin (ailenin, arkadaşlarının ve sevgilinin/eşinin) başı belada ve kurtulmalarının tek yolu senin kendini feda etmen, ne yaparsın?

4. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

5. Bir ortamda hararetli şekilde başından geçen olayı anlatıyorsun ve birden biri senin lafını kesip konuyu değiştiriyor, ne tepki verirsin?

5. Bir ortamda hararetli şekilde başından geçen olayı anlatıyorsun ve birden biri senin lafını kesip konuyu değiştiriyor, ne tepki verirsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Seni en çok ne kızdırır?

7. Bu yiyeceklerden birini seçer misin?

8. Haksızlığa uğradığında kendini nasıl savunursun?

Ayaz Kobanbay!

Ayaz Kobanbay!

Senin liderlik ruhun ve otorite sahibi oluşun kişiliğini tanımlayan özelliklerinden. Mantıklı ve zekice hareketlerin var. Plansız, programsız asla adım atmıyorsun ve işini her zaman garantiye almayı seviyorsun. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri pek umurunda değil ama damarına basıp, senin sınırlarını zorlarlarsa o zaman içinden kimsenin karşılaşmak istemeyeceği bambaşka biri çıkıyor. Adalet senin için çok önemli. Haksızlığa uğrarsan veya haksızlığa uğramış birini görürsen kesinlikle sessiz kalmıyorsun ve had bildiriyorsun. Açık sözlü ve yardımseversin. Hani bir grupta herkesin bir şeyler danıştığı, fikir aldığı ya da yardım istediği biri olur ya, işte sen o kişi olabilirsin. Kalbinle değil daha çok mantığınla hareket eden birisin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yaparsın. Vefalı ve fedakarsın. Kriz yönetimin mükemmel denilebilecek kadar iyi.

Ines Melanie Ricci!

Ines Melanie Ricci!

Sen eğlencenin ve şaklabanlığın vücut bulmuş halisin. Dünya senin umurunda değil. Kendi kafana göre yaşamayı ve kendi kurallarını yazmayı çok seviyorsun. Özgür ruhlu ve kısıtlanmaya gelemeyen bir yapın var. Düşünceli ve empati yapabilen bir mizacın var. Espri yeteneğin ve mizahşörlüğün de çevrendekilerin dilinde. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri senin için önemli. Biri seni eleştirdiğinde veya senin hakkında en ufak bir olumsuz görüşte hemen moralini bozabiliyorsun. Aşırı yardımsever ve dediğim dediksin. Baş kaldırmaktan ve istediğin şeyleri söylemekten asla çekinmiyorsun. Sen girdiğin her ortama pozitif enerji ve ışık saçıyorsun. Biraz hiperaktif ve ani tepkiler veriyor olabilirsin. Heyecanlı ve tedirgin bir yapın olabilir.

Terenzio Matteo Gallo!

Terenzio Matteo Gallo!

Seni sen yapan şey ikna kabiliyetin. Çabuk sinirlenebilen ve hemen parlayan bir yapın var. İnsanlarla kolaylıkla tartışmaya girebiliyorsun ve haklı çıkmak için her şeyi yapıyor olabilirsin. Hep zirvede sen olmalısın, her işte en iyisi sen olmalısın yoksa sinirleniyorsun ve hatayı hep kendinde arıyorsun. Mükemmeliyetçi ve titiz birisin. Agresif yapının altında aslında aşırı düşünceli ve yardımsever biri var. Bazı zamanlar bencil ve sert davransan da, bu hareketlerinin iyi olmadığını farkına varıp kendini düzeltmeye çalışıyor olabilirsin. Fevri ve ani kararlar verebilen bir mizacın var. Soğukkanlı ve katı duruşun çevrendekileri biraz korkutuyor olabilir ama bunlar asla senin umurunda değil.

Sylvie Bridgette Dubois!

Sylvie Bridgette Dubois!

Üzerindeki sorumluluklar seni biraz yormuş ve yıpratmış. Senin tek istediğin şey sadece biraz huzur ve dinlenmek. Etrafındaki seslerden, insanlardan, kaoslardan o kadar bıkmışsın ki, kulaklığını takıp saatlerce odanda takılabilirsin. Sana iyi gelmeyen şeylerden hemen uzaklaşmak istiyorsun, hep bir arayış içerisinde olabilirsin. Mantıklı ve zekice davranıyorsun. Aklını kullanarak olaylardan nasıl kolayca sıvışman gerektiğini iyi biliyorsun. Kriz yönetimin ve liderlik ruhun çok iyi. İpler senin elinde olduğu zaman her şeyi yapabilirsin. Korkusuz ve aşırı cesursun. Bir çekincen veya kaygın yok. Sen olduğun gibisin. Nasılsan öyle davranıyorsun, bir numaran yok. Sert görünümün ve saçtığın enerji girdiğin her ortamda  hemen fark ediliyor.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
2
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Ines Melanie Ricci! Sen eğlencenin ve şaklabanlığın vücut bulmuş halisin. Dünya senin umurunda değil. Kendi kafana göre yaşamayı ve kendi kurallarını yazmayı... Devamını Gör